Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lala 🌷
    10. Rujan 2020. 13:52

Princess89

hvala ti puno. :)

Imate nešto za preporuku da kupim od vitamina za piti dok čekam pregled kod doktora?
    Prije sam pila Folnu, a sad već neko vrijeme nisam ništa. Pa, što bi bilo najbolje uzeti u ljekarni?

Prenatal ili novalac sve vitamine bitne imaš u njima i magnezij bioelectra ili neki drugi po prijedlogu apotekarke

Lala 🌷
    10. Rujan 2020. 13:54

Princess89

hvala ti puno. :)

Imate nešto za preporuku da kupim od vitamina za piti dok čekam pregled kod doktora?
    Prije sam pila Folnu, a sad već neko vrijeme nisam ništa. Pa, što bi bilo najbolje uzeti u ljekarni?

Prenatal ili novalac sve vitamine bitne imaš u njima i magnezij bioelectra ili neki drugi po prijedlogu apotekarke

Girl1234
    10. Rujan 2020. 14:03

Jooj, Jagodice, i ja sam se posvađala s dečkom.. Nisam više pametna... 😒

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

zabica
    10. Rujan 2020. 14:16

Jagodice bas mi je zao.. to je zadnje sto ti sada treba.
    Mi cure imamo prirodnu potrebu urediti "gnijezdo", a u ovom nasem drugom stanju pogotovo-zato jer znamo da za to poslije necemo imati vremena, ni uvjeta.
    Deckima je teze dozivjeti nasu zurbu i trudnocu opcenito, daj mu vremena i voli ga-sve ce sjesti na svoje mjesto, vidjet ces

bebolinka
    10. Rujan 2020. 14:24

Jagodica125

Cure, ja se moram malo izjadati 😔 posvadjala sam se s deckom maloprije. Opet zbog preuređivanja stana. Uokolo pomaze frendovima, radi fasade, tegli perilice gore-dolje, iz jednog djela Zg-a u drugi dio Zg-a, a sto se tice adaptacije stana u kojem zivimo "ima vremena"…Probudila sam se danas sa bolnim ledjima, ovaj kauc na rasklapanje na kojem spavamo je dao svoje, svako jutro se probudim na štangi. Javila sam mu da sam narucila krevet, krivo mu je sto to nismo skupa napravili (skupa smo ga gledali), rekla sam da stari tepison mora pod hitno van, sigurno je pun grinja itd, rekla sam mu spremit cu NAM stvari da odemo do mojih dok se barem spavaca ne obnovi - izbaci tepison, izbrusi i polakira vec postojeci parket i ofarbaju zidovi. Rekao je da nek idem, da on ide doma sebi. Sam. Plakala sam. Gladna sam. I vise mi je pun kufer sto imam osijecaj da sve prolazim sama, a njegova potpora u trudnoci se svodi na "to je normalno, proci ce" i jedno tapšanje po ramenu kad mi ne navecer muka..

Jagodice tako i moj, mislim da oni to ne shvaćaju dok se beba ne rodi. Moj je sav ponosan hvali se okolo a kad tako nešto kažem da nemogu onda odmah a da sad pa nije ti neznam ni ja šta ili tako te fore. Mislim da ti muški ne kuže bas trudnoću i naše stanje, te da bi nam sad trebali davati i vise pažnje i sve al šta ćeš. 
    Mi sad kupujemo stan koji ćemo morati preurediti cijeli, znaci moram mu svaki dan rec ajde odi po to odi po to jer se rješavaju papiri od stana da bi se mogao kupiti al on sve laganicaaaa, ali važno da razmislja koj auto će sad kupiti posto nam sada treba veći, to je glavna zanimacija

• ertzui
    10. Rujan 2020. 14:25

Princess cestitam! 😊 i ja sam saznala prije par dana za trudnocu. Za termin cu zvati iduci tj, sad sam tek u 4 tt. 🙂 

Curke svade su normalne, sad vam i hormoni rade. Ali da, nije ti decko trebao bas tako reagirati. Vjerojatno to gleda u smislu ima vremena sve rijesiti prije nego rodis..vecina ima neko drugacije razmisljanje o svemu tj drugaciji pogled i sve je stigne se, ima vremena... 🙄😬 a ovo tapsanje po ramenu i govorit sve je to normalno - nadam se da samo nezna reagirat u ovoj situaciji i da ce se pribrat uskoro i postat malo svjesniji tvog stanja. 

[/ url

• Anna0410
    10. Rujan 2020. 14:35

Drage moje curke. Iako se prosli tj nije vidjelo nista osim vrecice sad smo vidjeli malu bebicu i otkucaje srca prvi puta u zivotu❤️❤️❤️ presretna sam!! Imam neko krvarenje(smeckasti iscjedak) i utrogestam 3x2kom. Termin je 28.4.2021, Varaždin. Sljedeci pregled 28.9 

01.02.2019.kiret. Missed ab
    22.8.+💜

• Bebanomoje
    10. Rujan 2020. 14:37

Moj muz meni stvarno pomaze, ne da mi da dizem tesko, da cistim i slicno. Ali, evo primjera gdje sam ja shvatila da oni stvarno ne kuze kako nam je. U pon navecer je on jeo sto je ostalo od rucka koji smo skupa jeli. Znaci ja sam rucak normalno pojela (meso i krumpir), ali dok je on jeo navecer meni je taj miris hrane uzasno smetao i poceo mi se zeludac dizati. On je mislio da izmisljam. Dok sam ja pokusala shvatiti dal cu povracati ili ne, on me jos zezao oko toga, ne shvacajuci da mi stvarno nije dobro. I na kraju sam se rasplakala, ovaj tjedan me hormoni bas lupaju. Ali cak ni nakon mojih suza on nije htio priznat da je pretjerao, tako da... Kolko mozda kuze neke stvari, neke nece nikad, to su muski.... 

• ertzui
    10. Rujan 2020. 14:38

Cestitke Anna! 😊 nema lijepseg zvuka od prvih otkucaja srca svog djeteta! 😇

[/ url

• Bebanomoje
    10. Rujan 2020. 14:39

Anna0410

Drage moje curke. Iako se prosli tj nije vidjelo nista osim vrecice sad smo vidjeli malu bebicu i otkucaje srca prvi puta u zivotu❤️❤️❤️ presretna sam!! Imam neko krvarenje(smeckasti iscjedak) i utrogestam 3x2kom. Termin je 28.4.2021, Varaždin. Sljedeci pregled 28.9

Bravo, cestitam na dobrom pregledu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.