Istina je da nas sad sve odreda peru hormoni, ali da, ne razumije on to. Kupila sam dudu u DMu nakon uvz-a kad sam vidjela srce po prvi put, cisto jer sam bila toliko ganuta i htjela sam nesto sto ce me podsjecati na taj dosada u mom zivotu najsretniji dan. Njegovo pitanje - a cemu vec? Pa imas jos vremena! Znam da imam, nije da sam kupila vec kolica i kinderbet i sta sve ne. Nego jedna duda!!! Moji se jako vesele, a buduci da se moja Mama bavi rucnim radom, vec je napravila dekicu za kolica, pa kupila minijaturni dzemper sa uhekima na kapuljaci, preslatko. Sve sam to ostavila kod svojih, jos me pitala mama "Zasto to ne pokazes _?" Rekoh, necu jos, preplasilo bi ga to, a sad kuzim da je to bas krivo. Treba znati sto se dogadja i da, da dolaze veeelike promjene. I da se za njih treba primpremiti i promjeniti. Gurati glavu u pijesak jednostavno vise nije opcija 🤷♀️
Bebolinka - daa kazem ti ja isto nisam ispocetka vjerovala da je to to dok nisam skuzila da reagira na moje pokrete mazenja trbuha, trajalo je sigurno dobrih 5 min 🤗😁😘 i ipak je istina da i ja osjetim kao i sve zene s mamine strane dosta rano. Bila sam skepticna kad mi je rekla da su i mama i baka i njezina baka i teta sve pocele vec oko 15tj osjetit, ali ovo me bas iznenadilo vjerovatno jer onako nisam se htjela previse obracat paznju na to i zamarat se, pustila sam ono kad bude bude. Sto se trbuha tice da dosta je narastao bas onako ful se vidi, stavim slikicu 👍🥰
Jagodica125 - da osjecaj je ajmee i zelim svim ovdje curkama da sto prije osjete pogotovo one kojima je prva trudnoca kao meni 🤗 ja isto spavam jako dobro u zadnje vrijeme i ne bunim se hahah samo sto mene eto ne more mucnine, ali nadam se draga da ce i to sto prije proci 🤞
Sto se tice svade, draga muski su ponekad ajme meni 🤦♀️ i mene moj zna nekad izbacit iz takta, ali nekako navikla sam vec, znam kako dise. Neke stvari presutim, neke kazem, posvadamo se al mi ne mozemo dugo bit ljuti jedno na drugog, vec nakon par sati smo si dobri i tako u krug. Sve je to normalno draga moja, ja takoder neke stvari napravim sama kad vidim da on nece, al nekako nista ne shvacam preozbiljno jer znam da se jadan umori na poslu i sve, pa mi i nije tesko. Ali recimo ovako neke teze stvari ne diram, a brate mili ak on moze gledat u njih da stoje i cekaju red pa mogu i ja, takav sam tip..nekad je to dobro nekad nije. Ali zasto bi se kidala bezveze, ako ja necu pazit na sebe pa tko ce. I ja sam mislila u nekim trenutcima da sam sama i da me nitko ne gleda, ali to nije tako vec si mi u tim trenutcima tako zabrijemo. Ali sve je to prolazno, bar znam za sebe. A sto se tebe tice, ako tvoj vec toliko ignorira sve, razgovaraj s njim. Mi sve rjesavamo razgovorom i ne to ono kad ste ljuti, vec kad popuste tenzije odredite si vrijeme samo razgovor i lijepo recite kome sta smeta kod onog drugog, gdje po tvom i njegovom misljenju treba poradit na odnosu, naci kompromis, u nekim stvarima popustis ti, u nekima on i sve se lijepo moze rijesit. Bar mi tako rjesavamo sve nedoumice i bas rijetko se svadamo onako ful.
Cure - vidim da ste pokrenule temu vezano za probavu, ja osobno hvala Bogu dragom nemam problema. Svako jutro pijem na prazan zeludac hladnu vodu s limunom i za sad super funkcionira.
Novim curama cestitke i dobro nam dosle 🥰🥰
Nea 💗
Usput, dobrodosle nove cure i bas mi je drago da su pregledi dobro prosli 🙏🥰
Princess89 - sto se nadutosti tice ne brini to je normalno, meni se najvise znao izbacit predvecer, a sto ti kazes ujutro bi bila kao da i nisam trudna. Vitamini - ja sam prije trudnoce pila samo folnu i sa prvim plusicem na svoju ruku i preporuku tete iz ljekarne pocela piti Novalac i pijem ga i dan danas jer mi ga je i gin preporucila.
Zabica - slazem se s tobom, ja se nekako suosjecam sa svojim muzem i znam da mu nije lako sve to probaviti. Njima to ide teze nego nama jer mi prozivljavamo promjene svaki dan, dok oni vide samo ono sto im mi pokazemo..a to nije isto. Probajte se staviti u njihovu kozu, nije stvarno ni njima lako i da pusti ga, doci ce on na svoje kad malo probavi sve nove informacije.
Nea 💗
Izgleda da nam je svima tu i tamo, slicno. Mi smo sada pogotovo vise osjetljive i sve nam lakse zasmeta. I ja ponekad mislim da sam sama u svemu ovome, jer moj muz radi stvarno puno, terenski posao i vikendom je kuci, i iz pocetka nismo toliko ni pricali o trudnoci, kao trudna si i super bit ce sve okej. I onda sam ja jednom prilikom rekla kako mu nije ni drago sto cemo postati roditelji, pogotovo on jer ima 35 godina, bila sam pogruba, znam, ali od tada se situacija promijenila, primjetim. Vozi me na preglede, iako ne moze uci sa mnom unutra, onda odmah ceka moje reakcije, da pricam sve sto mi je dr rekla, slike pregleda vise puta, spominje kako trebamo srediti djeciju sobu i tako. Mozda ja zapravo i nisam vidjela to realno, zbog hormona i svega sto se desava, ali sada mi bar to izgleda puno bolje. Tako da nikad vjerovatno u potpunosti nece shvatati nase stanje, ali doci ce to sve na svoje 😊😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
https://ibb.co/FgkPQKY
Evo curke i slikica trenutnog trbuscica 🥰
Divnooo 😍😍😍😍
Braavo
Da sam barem ja tako mrsava i slank sada sam usla u trudnocu sa 8 kg vise nego u prve dvije pa strogo pazim na prehranu..
Čestitam na dpbrom pregledu 😍😍
Joj, trbuh je divan 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ja svaku kontrolu izgubim po nekoliko kila na prvoj sam bila 88 sad sam 80🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji