Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    11. Rujan 2020. 08:12

Jooj kak sam zmotana-pa ipak je Ines pisala o hrani, a Korra je o gladi, nema veze-ionako sve zaboravljam brzinom munje.
    Ste vi zaboravne?

Girl1234
    11. Rujan 2020. 08:30

Ja isto inače pijem kave na litre, a sada nista.. Samo ness. Prije sam bas bila super, trening, teretana, a sad neki dan pojela sama cijeli cips. Bas mi ae jede nezdrava hrana.. Na kilima se to ne vidi, dapače, od početka trudnoće smrsavila kilo, sad sam na 51.,al svejedno bih se htjela vratiti zdravoj hrani, zbog bebe.. Mada nije ni sad to potpuno nezdravo, ali nezdravije nego prije, pa me to muci haha

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

zabica
    11. Rujan 2020. 08:35

E da-i ja sada samo par zrnaca nesice stavim pa onda 2 dcl mlijeka i to mi je kava sada

zabica
    11. Rujan 2020. 08:37

A okolina jos nije informirana o trudnoci, za sada je informacija samo u obitelji.
    A svi me zovu na kavu-znaju da ju obozavam 
    a ja ono kao nesto mrljam i brljam, samo pricam pa ju ostavim u kaficu nepopijenu haha

• Bebanomoje
    11. Rujan 2020. 08:37

Ja sam uzasno zaboravna, tj ne znam jel to bas zaboravnost ali kako god, mozak nije onaj stari. Jucer sam na poslu imala tri situacije gdje sam se sama sebi cudila kak sam glupa i kak mogu tak u par sekundi nesto zaboraviti pa sam o tome kukala muzu navecer 😁 on kaze da pretjerujem, ali vidim ja da nije to isti mozak ko ranije 😂

Girl1234
    11. Rujan 2020. 09:12

A ja vam radin u srednjoj školi inače.. Sad sam nepuno radno vrijeme,  danas  mi je prvi dan, sve me strah kako će biti hahah

Girl1234
    11. Rujan 2020. 09:13

Prevruce u Zgu, a ja u sakou.. Ravnatelj ne zna da sam trudna 😒

zabica
    11. Rujan 2020. 09:18

Girl1234 potpuno te razumijem za sako.
    Tako 8 ja kombiniram neke jaknice i majice u vecem broju, za sada nitko nigdje nije nista pitao, ali necu moci jos dugo..

• ertzui
    11. Rujan 2020. 09:42

Cure..sinoc je bilo malo smckastog isjedka na papiru i danas malo vise. Danas sam 3+5. Ima li nade da ce sve biti u redu? Prije 2 mj imala sam biokemijsku trudnocu, pocela je rozom kapljicom. 😔

[/ url

• Bebanomoje
    11. Rujan 2020. 09:51

ertzui

Cure..sinoc je bilo malo smckastog isjedka na papiru i danas malo vise. Danas sam 3+5. Ima li nade da ce sve biti u redu? Prije 2 mj imala sam biokemijsku trudnocu, pocela je rozom kapljicom. 😔

Da li mozes nazvati gin i zamolit da te primi danas? Ili da odes na hitnu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.