Napisala komentar od 2km i ono kliknem i sve izbrišem. Ukratko dobrodošle nove cure.
Ines presladak trbuščić.🤗
Korra ja sam također ponekad strašno gladna a ono jela ručak prije sat vremena hehe i zna mi kruliti ovako oko 9 navečer pa pojedem malo kruha i sirnog namaza čisto da se nemoram dignuti noću da jedem.
Migrene i ja imam inače i sad od kad sam trudna su mi užasno često a lupocet ne pomaže, ležim i čekam da prođe i pokušavam zaspat.

Mimi20…trudna si ili onako pitaš?
Trudna sam🙂
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Nikka čestitam i dobrodošla :)
Korra mene kad ulovi iznenadna glad, moram nešto pojesti..ako ne pojedem u roku pol sata, bude mi muka
Ruza ja sam bila sad sa 13+5 jedino mi pišu 2 mjere 6.97 i 7.35...ne brini sve je ok
Avama smiješ Lupocet, nekim curama ne pomogne, meni pomogne samo ako na vrijeme popijem
Uglavnom dugačak komentar je bio za Jagodicu
Nemoj se brinuti svi mi imamo nekakvih svađica u svoja 4 zida samo polako i strpljivo i biti će sve ok. Uglavnom muški ti ništa ne kuže moraš im doslovno sve nacrtati, znači neće sami skužit, moraš pričati i reći sve šta ti smeta i kako se osjećaš i šta želiš da ti pomogne ali na lijepo bez svađe i kad niste ljuti jedno na drugo. Nemoj samo šutit i držat u sebi i radit sve sama i mislit da možeš sve sama jer ćeš se ubiti i psihički i fizički nego samo polako, strpljivo i na lijepo s njim probaj pričat i bit će sve ok. 🤗🤗🥰😍

Mimi samo bez straha, ne boli, najobičniji pregled sa uzv...ovisi koliko si tjedana mozda odmah dobijes trudnicku knjizicu, vagnu te i izmjere tlak....sretno
Mimi samo bez straha, ne boli, najobičniji pregled sa uzv…ovisi koliko si tjedana mozda odmah dobijes trudnicku knjizicu, vagnu te i izmjere tlak….sretno
Da li smijem normalno jesti i piti prije? Drugi tjedan ću biti 8tjedana i nešto dana, ali eto to je po app koju imam skinutu... Ali to ću bit naj sigurnije dok mi ona kaže🥰 prva trudnoća i prvi pregled🤷♀️🤭 zato se ispričavam na možda glupim pitanjima
8+4👶
Mimi20, meni su takodjer zahtjevali uzorak mokraće, pa bi možda bila dobra ideja da dodješ na pregled sa punijim mjehurom. Sretno!

Mozes piti i jesti, ako ti i da uputnice za krv i urin mozes vadit i iduci dan kad ides na taste...napomeni da ti je prvi pregled pa ce ti ona i objasnit sve sta treba ;)
Mozes piti i jesti, ako ti i da uputnice za krv i urin mozes vadit i iduci dan kad ides na taste…napomeni da ti je prvi pregled pa ce ti ona i objasnit sve sta treba ;)
Ajmee krv? 🙄🙄 A dobro preživjeti cu😂 nije mi baš po gustu ali što se mora mora se🤷♀️ naručila sam se tako da eto znat će da je prvi pregled🙂
8+4👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji