Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    11. Rujan 2020. 09:53

Ertzui, imala sam smedjkasti sluzavi iscjedak cijelo prvo tromjesečje. Imala sam i tamno smedju krv, a jednom čak i svježu crvenu sa urgušcima. Beba je u redu, nikada nisam saznala zašto sam krvarila. Moram isto spomenuti da me nikada ništa nije boljelo za vrijeme smedjarenja i da je sve to prestalo od 13-tog tjedna.

Sretno Ertzui i nadam se da će sve biti u redu. 🌷

Korra
    11. Rujan 2020. 10:03

Zabice bez brige ima nas jos zaboravnih...bas nekad samu sebe iznenadim koliko mi mozak ne funkcionira 😂

• ertzui
    11. Rujan 2020. 10:04

Hvala Emmie, lakse mi je kad cujem pozitivno iskustvo. Da li si morala mirovati? 

Bebanomoje zivim u njemackoj. I da nazovem reci ce mi da je prerano da se ista vidi i ono jos gore za cut - da se nema sta napraviti, kako bude bude. Tu pustaju sve svojim tokom u ranoj trudnoci, ne daju duphastone.. Da sam u hr, vjerujem da bi bilo drugacije. 

[/ url

Lala 🌷
    11. Rujan 2020. 10:07

ertzui

Hvala Emmie, lakse mi je kad cujem pozitivno iskustvo. Da li si morala mirovati?

Bebanomoje zivim u njemackoj. I da nazovem reci ce mi da je prerano da se ista vidi i ono jos gore za cut - da se nema sta napraviti, kako bude bude. Tu pustaju sve svojim tokom u ranoj trudnoci, ne daju duphastone.. Da sam u hr, vjerujem da bi bilo drugacije.

Ne znam gdje si tačno u Njemačkoj ja sam u Leverkusenu i kod nas nije tako mene prime za svaku sitnicu s tim da sam i ja krvarila na početku ali meni gin kaže da je to jer pucaju neke sitne žile ili kapilari i da dolazi do krvarenja, tablete ne daju osim ako je baš nešto opasno

• ružica
    11. Rujan 2020. 10:30

Emmie,
    Jesi li mirovala?
    Pila Duphaston?
    Jesu li liječnici dali kakve upute?
    Jesu li vidjeli henatom?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ertzui
    11. Rujan 2020. 11:02

Lala ma primila bi ona mozda mene al znam da bi rekla nema sta napraviti i da ce bit kako ce bit. Zadnji put kad je krenulo krvarenje isla sam odma, primila me, pregledala i pitala da jel bio pozitivan test (ocito se nista nije vidjelo jos), da jako krvarim i da nema sta napraviti.  Veli tjelo je odbacilo ak nesto nije bilo u redu ili od stresa moze bit-a taj mj sam stvarno bila pod stresom.  Da tu su strozi po pitanju duphastona, a i hr ih odma daju. A kad su prehlade, gripe, temperature e tu se antobiotici djele sakom i kapom, dok u hr ne (ovo je islo pedijatre). U hamburgu sam. Lezim od kod sam se vratila iz vrtica i ovaj puta nije bilo nista na papiru. Trudit cu se mirovat koliko mogu kraj sina od 4 god.

[/ url

Sanjarka88
    11. Rujan 2020. 11:17

ertzui

Lala ma primila bi ona mozda mene al znam da bi rekla nema sta napraviti i da ce bit kako ce bit. Zadnji put kad je krenulo krvarenje isla sam odma, primila me, pregledala i pitala da jel bio pozitivan test (ocito se nista nije vidjelo jos), da jako krvarim i da nema sta napraviti. Veli tjelo je odbacilo ak nesto nije bilo u redu ili od stresa moze bit-a taj mj sam stvarno bila pod stresom. Da tu su strozi po pitanju duphastona, a i hr ih odma daju. A kad su prehlade, gripe, temperature e tu se antobiotici djele sakom i kapom, dok u hr ne (ovo je islo pedijatre). U hamburgu sam. Lezim od kod sam se vratila iz vrtica i ovaj puta nije bilo nista na papiru. Trudit cu se mirovat koliko mogu kraj sina od 4 god.

Sretno. Nadam se da da ce sve biti u najboljem redu 🤗🤞🤞🤞🤞
    I kod nas je slicna stvar. U tako ranoj t zaista ne mogu nista. Sve se bas i svede na ono bit ce sta mora biti, nazalot.

Cure samo da javim da je moja prica danas gotova. Hvala Bogu sve je prirodno otislo. Beta je utorak vec bila samo 20 pa mi je danas nisu ni vadili. Na uzv je sve cisto. Nama sad predstoji cekat prvu mengu, nakon toga napravit papu i briseve. Ako to Sve bude u redu imamo dozvolu vec za sljedeci ciklus ❤️
    Drago mi je sta sam bila dio ove ekipe makar na kratko, zelim vam svima uspjesne trudnoce i puno sreće i veselja na proljece 🤗🤗🤗🤗
    Ja cu vas sigurno ponekad procitat da vidim kako bebice napreduju. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lala 🌷
    11. Rujan 2020. 11:25

Sanjarka88 🦋

ertzui

Lala ma primila bi ona mozda mene al znam da bi rekla nema sta napraviti i da ce bit kako ce bit. Zadnji put kad je krenulo krvarenje isla sam odma, primila me, pregledala i pitala da jel bio pozitivan test (ocito se nista nije vidjelo jos), da jako krvarim i da nema sta napraviti. Veli tjelo je odbacilo ak nesto nije bilo u redu ili od stresa moze bit-a taj mj sam stvarno bila pod stresom. Da tu su strozi po pitanju duphastona, a i hr ih odma daju. A kad su prehlade, gripe, temperature e tu se antobiotici djele sakom i kapom, dok u hr ne (ovo je islo pedijatre). U hamburgu sam. Lezim od kod sam se vratila iz vrtica i ovaj puta nije bilo nista na papiru. Trudit cu se mirovat koliko mogu kraj sina od 4 god.

Sretno. Nadam se da da ce sve biti u najboljem redu 🤗🤞🤞🤞🤞
    I kod nas je slicna stvar. U tako ranoj t zaista ne mogu nista. Sve se bas i svede na ono bit ce sta mora biti, nazalot.

Cure samo da javim da je moja prica danas gotova. Hvala Bogu sve je prirodno otislo. Beta je utorak vec bila samo 20 pa mi je danas nisu ni vadili. Na uzv je sve cisto. Nama sad predstoji cekat prvu mengu, nakon toga napravit papu i briseve. Ako to Sve bude u redu imamo dozvolu vec za sljedeci ciklus ❤️
    Drago mi je sta sam bila dio ove ekipe makar na kratko, zelim vam svima uspjesne trudnoce i puno sreće i veselja na proljece 🤗🤗🤗🤗
    Ja cu vas sigurno ponekad procitat da vidim kako bebice napreduju.

Sretno draga čuvaj se i želim ti što prije da ugledaš plusić ❤️

• ertzui
    11. Rujan 2020. 11:32

Sanjarka, da tocno tako, nema sta napraviti tako rano.
    Sretno i zelim ti da ubrzo ugledas + i da sve naravno bude u redu! 🤗

[/ url

Sanjarka88
    11. Rujan 2020. 11:35

ertzui

Sanjarka, da tocno tako, nema sta napraviti tako rano.
    Sretno i zelim ti da ubrzo ugledas + i da sve naravno bude u redu! 🤗

Ja bi eventualno napravila betu hcg dva-tri vađenja da vidis da se pravilno dupla. Tako mozes (poprilicno) eliminirati i eventualnu vanmatericnu t

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.