Uglavnom dugačak komentar je bio za Jagodicu
Nemoj se brinuti svi mi imamo nekakvih svađica u svoja 4 zida samo polako i strpljivo i biti će sve ok. Uglavnom muški ti ništa ne kuže moraš im doslovno sve nacrtati, znači neće sami skužit, moraš pričati i reći sve šta ti smeta i kako se osjećaš i šta želiš da ti pomogne ali na lijepo bez svađe i kad niste ljuti jedno na drugo. Nemoj samo šutit i držat u sebi i radit sve sama i mislit da možeš sve sama jer ćeš se ubiti i psihički i fizički nego samo polako, strpljivo i na lijepo s njim probaj pričat i bit će sve ok. 🤗🤗🥰😍
Mimi samo bez straha, ne boli, najobičniji pregled sa uzv...ovisi koliko si tjedana mozda odmah dobijes trudnicku knjizicu, vagnu te i izmjere tlak....sretno
Mimi samo bez straha, ne boli, najobičniji pregled sa uzv…ovisi koliko si tjedana mozda odmah dobijes trudnicku knjizicu, vagnu te i izmjere tlak….sretno
Da li smijem normalno jesti i piti prije? Drugi tjedan ću biti 8tjedana i nešto dana, ali eto to je po app koju imam skinutu... Ali to ću bit naj sigurnije dok mi ona kaže🥰 prva trudnoća i prvi pregled🤷♀️🤭 zato se ispričavam na možda glupim pitanjima
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Mimi20, meni su takodjer zahtjevali uzorak mokraće, pa bi možda bila dobra ideja da dodješ na pregled sa punijim mjehurom. Sretno!
Mozes piti i jesti, ako ti i da uputnice za krv i urin mozes vadit i iduci dan kad ides na taste...napomeni da ti je prvi pregled pa ce ti ona i objasnit sve sta treba ;)
Mozes piti i jesti, ako ti i da uputnice za krv i urin mozes vadit i iduci dan kad ides na taste…napomeni da ti je prvi pregled pa ce ti ona i objasnit sve sta treba ;)
Ajmee krv? 🙄🙄 A dobro preživjeti cu😂 nije mi baš po gustu ali što se mora mora se🤷♀️ naručila sam se tako da eto znat će da je prvi pregled🙂
8+4👶
Mimi20, meni su takodjer zahtjevali uzorak mokraće, pa bi možda bila dobra ideja da dodješ na pregled sa punijim mjehurom. Sretno!
Hvala🙂
8+4👶
Znaci ima nas vise sa migrenom. Evo i nocas je bolila. Neurolog mi je rekao 2 lupoceta i 2mg normabel, ali nazalost ni to ne pomaze. Tako da trpim i sravljam hladan oblog
Ines ja isto uglavnom jedem voce i povrce i inace nisam neki mesni tip, pogotovo ne volim svinjetinu.. Junetina, piletina i puretina ok.
Ali u ovoj trudnoci uzasss, dakle, nekoliko puta mi je tolika zelja dosla za hamburgerom, cevapima da nisam sama sebi mogla vjerovati... i to sam pojela bas s gustom.
Inace, kada nisam trudna, hamburgere i cevape ne mogu vidjeti ni nacrtane, kamoli staviti ih u usta..
S druge strane, kavu inace pijem u hektolitrima, a sada u trudnoci ju ne mogu ni pomirisati.
Tj. Korra, zabunom sam mislila da je Ines postavila pitanje o gladi i hrani..
Sortiraj odgovore
Najstariji