Btw, netko je napisao, i mene muci ruzan okus u ustima, nezz kako ga se riješiti.. Ko da nisam oprala zube nikako 😒
Meni su u prosloj t pomagali samo bomboni
Tipa oni 505 sa crtom 😅 non stop sam ih cuclala 🤦♀️
Kad prestane taj okus?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mateja i Momof3vi ste isto blizu nas. Kakvi su vama simptomi? Ima li kakvih boluckanja/probadanja oko jajnika?
Mene lijevi jajnik tu i tamo probode i osjećaj nadutosti, pišam 30 puta dnevno i evo već bi mogla biti u krevetu. A mali baš želi bojati i da mu ocrtavam ruke i noge i pustili smo pelenu prije 2 mjeseca, pa ga još moram podsjećati da ide na wc jer se zaboravi u igri..
Cure, evo i nas napokon doma 🙏 pregled je prosao suuuper. Vidjela sam srce kako tuce 💗🥳 ajme bila sam dosta napeta prije pregleda, isla 3-4 puta piskit dok sam cekala😅 imala neka pitanja za ginica, no kad je rekao "Evo ga. Pogledaj!" I meni okrenuo ekran i kad sam vidjela da srce tuce ostala sam bez teksta😶🤪 ne znam kak sam uopce izasla van 🥴 uglavnom, po aplikaciji mi je termin 15.04.. moram napravit neke pretrage, kontrola za 4 tjedna, radimo kombinirani test 🤓 joj, preslatka ti je busa, EmEn😍 jedva cekam da i mi ostalr pocnemo lijepit slikice nasih busa🥳 hvala vam na potpori, stvarno nema vas Svijet, drage moje 💗🍾🥂
Jeeeeej, baš mi je drago
Momof3 Vec se culo? Meni neki dan na 5 + 5 nije😱 samo se gestacijska vidjela🤔😨😱
Ja sam po ZM 7+0, a bebač je 5+6. Ali nebi to bila ja kad nebi brinula. Meni se čini da nije bila kasnija ovulacija jer inače su mi ciklusi 23-29 dana. Pa nisam opuštena nikako. Makar ginekologica je to jedanput izmjerila, uopće si nije dala truda da još jedanput izmjeri da vidi dal je pogriješla u mjerenju. Njoj je ovo čist ok nalaz i naručila me za 4 tjedna.
Btw, netko je napisao, i mene muci ruzan okus u ustima, nezz kako ga se riješiti.. Ko da nisam oprala zube nikako 😒
Meni su u prosloj t pomagali samo bomboni
Tipa oni 505 sa crtom 😅 non stop sam ih cuclala 🤦♀️
Kad prestane taj okus?
Meni je nestao skupa s mucninama
Tamo negdje između 12 i 16tj 😫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Za početak Jagodice super, bas mi je drago.
Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
I nakon dvije cure dolazi nam dečkooooo. ❤❤❤❤❤
Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
Baš mi je drago za super nalaze
Uživaj u trudnoći
Cestitke svima na urednim pregledima i nalazima. 🙏Lijepo je citati ovako divne vijesti ❤
Jeste li kome govorile za trudnocu ili cekate da prode prva 3 mjeseca? Mi smo rekli roditeljima, braci i sestrama i par najblizih prijatelja. Ostalima cemo kasnije 😊
Baby P 03/21 💙
Ajmeeee odlicnoooo, čestitam tiiii 😍😍😍
Cestitke svima na urednim pregledima i nalazima. 🙏Lijepo je citati ovako divne vijesti ❤
Jeste li kome govorile za trudnocu ili cekate da prode prva 3 mjeseca? Mi smo rekli roditeljima, braci i sestrama i par najblizih prijatelja. Ostalima cemo kasnije 😊
Ja sam isto tako prije 12tog tjedna rekla samo njima, i onda kad sam imala pregled 12 tjedan svima 😁😁 dečko je samo čekao da izađem i kažem sve je okej da on svima može javiti
Sortiraj odgovore
Najstariji