Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    28. Kolovoz 2020. 20:08

Sanjarka88 🦋

Girl1234

Btw, netko je napisao, i mene muci ruzan okus u ustima, nezz kako ga se riješiti.. Ko da nisam oprala zube nikako 😒

Meni su u prosloj t pomagali samo bomboni
    Tipa oni 505 sa crtom 😅 non stop sam ih cuclala 🤦‍♀️

Kad prestane taj okus? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

28. Kolovoz 2020. 20:13

Sanjarka88 🦋

Mateja i Momof3vi ste isto blizu nas. Kakvi su vama simptomi? Ima li kakvih boluckanja/probadanja oko jajnika?

Mene lijevi jajnik tu i tamo probode i osjećaj nadutosti, pišam 30 puta dnevno i evo već bi mogla biti u krevetu. A mali baš želi bojati i da mu ocrtavam ruke i noge  i pustili smo pelenu prije 2 mjeseca, pa ga još moram podsjećati da ide na wc jer se zaboravi u igri..

28. Kolovoz 2020. 20:14

Jagodica125

Cure, evo i nas napokon doma 🙏 pregled je prosao suuuper. Vidjela sam srce kako tuce 💗🥳 ajme bila sam dosta napeta prije pregleda, isla 3-4 puta piskit dok sam cekala😅 imala neka pitanja za ginica, no kad je rekao "Evo ga. Pogledaj!" I meni okrenuo ekran i kad sam vidjela da srce tuce ostala sam bez teksta😶🤪 ne znam kak sam uopce izasla van 🥴 uglavnom, po aplikaciji mi je termin 15.04.. moram napravit neke pretrage, kontrola za 4 tjedna, radimo kombinirani test 🤓 joj, preslatka ti je busa, EmEn😍 jedva cekam da i mi ostalr pocnemo lijepit slikice nasih busa🥳 hvala vam na potpori, stvarno nema vas Svijet, drage moje 💗🍾🥂

Jeeeeej, baš mi je drago 

28. Kolovoz 2020. 20:19

mare.su

Momof3 Vec se culo? Meni neki dan na 5 + 5 nije😱 samo se gestacijska vidjela🤔😨😱

Ja sam po ZM 7+0, a bebač je 5+6. Ali nebi to bila ja kad nebi brinula. Meni se čini da nije bila kasnija ovulacija jer inače su mi ciklusi 23-29 dana. Pa nisam opuštena nikako. Makar ginekologica je to jedanput izmjerila, uopće si nije dala truda da još jedanput izmjeri da vidi dal je pogriješla u mjerenju. Njoj je ovo čist ok nalaz i naručila me za 4 tjedna. 

Sanjarka88
    28. Kolovoz 2020. 20:21

Girl1234

Sanjarka88 🦋

Girl1234

Btw, netko je napisao, i mene muci ruzan okus u ustima, nezz kako ga se riješiti.. Ko da nisam oprala zube nikako 😒

Meni su u prosloj t pomagali samo bomboni
    Tipa oni 505 sa crtom 😅 non stop sam ih cuclala 🤦‍♀️

Kad prestane taj okus?

Meni je nestao skupa s mucninama
    Tamo negdje između 12 i 16tj 😫

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• EmEn9
    28. Kolovoz 2020. 20:26

Za početak Jagodice super, bas mi je drago.
    Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
    I nakon dvije cure dolazi nam dečkooooo. ❤❤❤❤❤

28. Kolovoz 2020. 20:28

EmEn9

Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.

Baš mi je drago za super nalaze  
    Uživaj u trudnoći 

pupetta
    28. Kolovoz 2020. 20:31

Cestitke svima na urednim pregledima i nalazima. 🙏Lijepo je citati ovako divne vijesti ❤
    Jeste li kome govorile za trudnocu ili cekate da prode prva 3 mjeseca? Mi smo rekli roditeljima, braci i sestrama i par najblizih prijatelja. Ostalima cemo kasnije 😊

Baby P 03/21 💙

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 20:32

EmEn9

Ajmeeee odlicnoooo, čestitam tiiii 😍😍😍

bebolinka
    28. Kolovoz 2020. 20:36

pupetta

Cestitke svima na urednim pregledima i nalazima. 🙏Lijepo je citati ovako divne vijesti ❤
    Jeste li kome govorile za trudnocu ili cekate da prode prva 3 mjeseca? Mi smo rekli roditeljima, braci i sestrama i par najblizih prijatelja. Ostalima cemo kasnije 😊

Ja sam isto tako prije 12tog tjedna rekla samo njima, i onda kad sam imala pregled 12 tjedan svima 😁😁 dečko je samo čekao da izađem i kažem sve je okej da on svima može javiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.