Cestitam svima na dobrim nalazima i bas mi je drago da je sve okej 🥰👍👍
Sto se tice objave trudnoce mi smo roditeljima i braci rekli odmah po saznanju, a ostalima poslije prvog pregleda sa 9tj
Nea 💗
Nove cure dobrodosle i cestitam 🥰
EmEn9 i Jagodice bas mi je drago da sve super proslo ❤ cestitam cure 🥰
Zene moje koje vec imate djecu mozda malo cudno pitanje, ali kada ste trazili kuma/kumu za svoje dijete ili ako ste vec znali koga cete kada ste ga pitali? 🙄
Nea 💗
Mi smo za sad samo roditeljima rekli i braci,al nakon sljedeceg pregleda ako bude sve ok🙏🏼 Planiramo rec i ostalima
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Kakve su vama mucnine? Jel povracate bas ili?
Meni se samo onako digne zeludac,kao imam nagon za povracanje i tako par puta recimo, al ne povratim
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Za početak Jagodice super, bas mi je drago.
Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
I nakon dvije cure dolazi nam dečkooooo. ❤❤❤❤❤
Jeiii bravo, bas mi je drago, i zbog dobrih nalaza i zbog deckica 🥰
Kakve su vama mucnine? Jel povracate bas ili?
Meni se samo onako digne zeludac,kao imam nagon za povracanje i tako par puta recimo, al ne povratim
Mare ja imam mucninu samo kad perem zube, ne mogu ih vise oprati detaljno kao prije, odmah mi se dize zeludac.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
I cestitam ostalima na dobrim nalazima 🥰 nisam uspjela zapamtiti tko je sve jos isao na pregled 😊
Mare.su ja sam imala samo mucnine, vecinom kad sam bila gladna ili sam pojela ili cak pomirisala nesto sto mi nije odgovaralo, ali nisam niti jednom povratila...za sada 😁
Ja sam vam dobila nalaze sada popodne i skoro poludila kad su mi dosli nalaz na e-mail od straha sve me počelo bolit iiiiiii otvorimo ja i muž mail skupa kad ono nizak rizik za sve, l nalazi u reduuuuuu. Počela sam plakat od sreće. Baš sam presretna. Od sada stvarno uživam u trudnoći i želim svima vama dobre nalaze kao što sam željela i sebi.
I nakon dvije cure dolazi nam dečkooooo. ❤❤❤❤❤
Suuuuuuper, EmEn!🥳🥳🥳 joj mogu samo mislit koje je to olaksanje🙏 Joj zene, meni je tek sada jasno da sam trudna i nosim zivot. I danas kad sam prolazila gradom, rusili su neku lijepu, ali staru zgradu koja je stradala od potresa i oko mene svi ljudi u maskama, ja nosim masku, instinktivno sam pomislila "Beba, kucaj snazno dalje, ja tebe cuvam"🥺 i netko je rekao da se rasplace na reklamu - gledala sam neki Pepeljugu, upalila TV, film taman na sredini i prvo pomislila koooooja glupost, no onda je pocela pricati sa malim misevima koji su joj sasili haljinu, i dobila je bundevu kojoj ju dobra vila pretvorila u kociju, a ja -> 😭 ja sam rekla roditeljima, brat i njegova cura znaju, moja teta, oba djeda i moje best curke. Deckovi roditelji i njegova seka+family isto znaju. A sad si mislim ako moja zna, onda je valjda i zenska polovica naseg sela vidjela slikicu mog danasnjeg uvz-a🤣🤣i nesto mi se apetit otvorio - smazala sam maloprije male cevape sa ajvarom u lepinji, sladoled, malo tortilja cipsa😳 Boze, ovako nanizano zvuci jos gore, idem stavit poskoka pred vrata kuhinje🤣🤦♀️
Sanjarka, nisu me ni u prethodnim trudnocama mucile mucnine, sretnica sam kaj da kazem 🥳🥳🥳
Mi smo za sad rekli samo best frendovima, cak ni starcima jos nismo, nikako da se vidimo da im kazemo... ali rekli smo i klincima sad nakon pregleda,odnosno starijem koji razumije sto to znaci i lice mu se bas ono ozarilo od srece kad sam rekla da je doktor vidio malu malu bebu da raste u mom trbuhu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji