Ova podrska ovdje je najbolja na svijetu. Valjda me samo vi kuzite. Danas je onaj dobar dan za sve nas, Bebanomoje! Super mi je cuti takve vijesti. Nastavimo niz... 🥰
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ma nikako sve procitati uz ovog malog zvrka. Napokon sam vas dostigla!
Svima čestitam na pregledima i dobrim nalazima!
Sanjarka 🤞🤞🤞 da sve bude u redu.
Mozes me zapisati 19.3. / ZG Merkur
Iduci pregled mi je tek 14.9., dotad cu izluditi, ali sta cu kad je to tako. I u prosloj trudnoci sam bila jako nestrpljiva i zabrinuta od pregleda do pregleda, ali je sve lakse kad se pocnu micati i stucati u busama, pa se jave da su ok 😊
Jos sam pri kraju bila na tjedan dana hospitalizirana, ali je sve zavrsilo u redu.
Malamarelica jako mi je drago procitati da si bolje i da si dobila zeleno svjetlo za setnjicu.
Curke kako ste ? Ja se probudila par puta u noci i ne mozes zaspat vise...jos mi je bilo muka za poludit gledam ako odem povracat probudit cu cijelu kucu a niko ne zna da sam trudna i kasnije se probudim gladna ko vuk i to mi napravi jos vecu mucninu 😂
Bebanomoje baš mi je drago zbog pregleda
Sanjarka i ja se prijavljujem na listu jer se nadam najboljem. 16.04.-Pula
Curke kako ste ? Ja se probudila par puta u noci i ne mozes zaspat vise…jos mi je bilo muka za poludit gledam ako odem povracat probudit cu cijelu kucu a niko ne zna da sam trudna i kasnije se probudim gladna ko vuk i to mi napravi jos vecu mucninu 😂
Ja ležim u krevetu, a muž trči za malim po kući. Još malo će na posao tako da moram ustat.
Ja sam se dizala za wc, pa mi je bilo vruće i otvarala prozore
Žao mi je za noćnu mučninu!
Kad namjeravaš reći svojima?
Pozdrav svim buducim mamama :) Sada vidjeh da imamo ovu temu, koja mi odgovara, jer ce i moja beba biti rodjena u proljece, aBda, ako bude sve u redu.
Moj termin je 21. Februar, tako da i mene mozete pridruziti listi 🙂
Danas smo 14+4 nedjelja, umor je poprilicno prosao. Kako se vi osjecate, da li se stomacici vide, i kakvo je stanje sa kilogramima? 😁
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Curke kako ste ? Ja se probudila par puta u noci i ne mozes zaspat vise…jos mi je bilo muka za poludit gledam ako odem povracat probudit cu cijelu kucu a niko ne zna da sam trudna i kasnije se probudim gladna ko vuk i to mi napravi jos vecu mucninu 😂
Ja ležim u krevetu, a muž trči za malim po kući. Još malo će na posao tako da moram ustat.
Ja sam se dizala za wc, pa mi je bilo vruće i otvarala prozore
Žao mi je za noćnu mučninu!
Kad namjeravaš reći svojima?
Imam strah im rec vec 3. Put a onda na kraju lose ispadne..sad sam rekla da necu rec nikome dok god mi se stomak ne bude vidio..a i nedavno sam izgubila sina pa su ionako nasi roditelji jos pod stresom...ne treba jos ovo za sad..
Ajde barem imas muza koji ti sve pomaze..znam kako ti je al meni je malo hladno a malo vruce 😂 i snovi svakuu noc i nemaju veze s vezom 😂😂
Pozdrav svim buducim mamama :) Sada vidjeh da imamo ovu temu, koja mi odgovara, jer ce i moja beba biti rodjena u proljece, aBda, ako bude sve u redu.
Moj termin je 21. Februar, tako da i mene mozete pridruziti listi 🙂
Danas smo 14+4 nedjelja, umor je poprilicno prosao. Kako se vi osjecate, da li se stomacici vide, i kakvo je stanje sa kilogramima? 😁
Dobrodosla i ostalaa s nama do kraja 🙃 ja sam 10+6 al vec imam stomacic koji skoro vise ne mogu sakrit 😂 a kilee to jos ne znam...zadnji put sam imam 54.. sad na drugom pregledu cemo vidit...kako tebi stomacic ? A i kilogrami ?
Ostati cemo sve tu skupa do kraja, aBda. :) Ti si mrsavica, zbog toga se kod tebe vjerovatno stomak vise izrazava :) Ja imam malo vise kilograma od tebe, i zadnji puta na pregledu sam bila mrsavija za 3kg, jer mi je apetiti bio katastrofa, nisam povratila niti jednom, ali mucnina i taj neki ruzan osjecaj u grlu mi ne dopusta da jedem. :D Sada se malo poboljsava, ali ipak ne bih voljela da "navalim" na slatkise :D
Po hlacama osjetim da mi je svakim danom sve teze zakopcati, a inace se jos narocito ne primjeti da sam trudna, vjerovatno zato sto je i prva trudnoca u pitanju, tako sam bar citala, da prilikom svake naredne trudnoce stomak ranije biva izrazeniji, ali nije to ni bitno, neka se vidi :D
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sortiraj odgovore
Najstariji