Ostati cemo sve tu skupa do kraja, aBda. :) Ti si mrsavica, zbog toga se kod tebe vjerovatno stomak vise izrazava :) Ja imam malo vise kilograma od tebe, i zadnji puta na pregledu sam bila mrsavija za 3kg, jer mi je apetiti bio katastrofa, nisam povratila niti jednom, ali mucnina i taj neki ruzan osjecaj u grlu mi ne dopusta da jedem. :D Sada se malo poboljsava, ali ipak ne bih voljela da "navalim" na slatkise :D
Po hlacama osjetim da mi je svakim danom sve teze zakopcati, a inace se jos narocito ne primjeti da sam trudna, vjerovatno zato sto je i prva trudnoca u pitanju, tako sam bar citala, da prilikom svake naredne trudnoce stomak ranije biva izrazeniji, ali nije to ni bitno, neka se vidi :D
Daa daa meni se bas vidi...ali nekaa...a svi kile gore a ti jedina dolje..a ja znam da meni u prvoj trudnoci stomak se nije vido nistaa do tamo 20 tj i onda je samo buknio 😂 mada je i onda bio mali jer mi je bila i bebica mala...samo da mi izdrzimo do kraja pa za kile cemo lako😘
Ostati cemo sve tu skupa do kraja, aBda. :) Ti si mrsavica, zbog toga se kod tebe vjerovatno stomak vise izrazava :) Ja imam malo vise kilograma od tebe, i zadnji puta na pregledu sam bila mrsavija za 3kg, jer mi je apetiti bio katastrofa, nisam povratila niti jednom, ali mucnina i taj neki ruzan osjecaj u grlu mi ne dopusta da jedem. :D Sada se malo poboljsava, ali ipak ne bih voljela da "navalim" na slatkise :D
Po hlacama osjetim da mi je svakim danom sve teze zakopcati, a inace se jos narocito ne primjeti da sam trudna, vjerovatno zato sto je i prva trudnoca u pitanju, tako sam bar citala, da prilikom svake naredne trudnoce stomak ranije biva izrazeniji, ali nije to ni bitno, neka se vidi :D
Daa daa meni se bas vidi…ali nekaa…a svi kile gore a ti jedina dolje..a ja znam da meni u prvoj trudnoci stomak se nije vido nistaa do tamo 20 tj i onda je samo buknio 😂 mada je i onda bio mali jer mi je bila i bebica mala…samo da mi izdrzimo do kraja pa za kile cemo lako😘
Meni je drago bilo sto idem dolje, luda sam, znam :D Citam dosta iskustava, gdje se trudnice udebljaju po 30 kg, pa se nadam da necu i ja bas tako oteti se kontroli :D Da, i to sto kazes, najbitnije da sve izdrzimo do kraja, i da svi budemo zivi i zdravi :)
Ja o porodu ne smijem ni pomisljati, toliko imam strah od toga, vec sada, a kako ce tek biti kada se priblizi taj momenat, mada mozda mi vise ni to nece biti na pameti, samo da bebica stigne na ovaj svijet :) :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️ / Požega
Miki94 21.02. ❤️
Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura /London
Malamarelica 27.02. 💙 Decko
Korra 28.02. ❤️ / Kbc Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn9 08.03. ❤️/Rijeka
MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️ / DU
Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
MissGraz 10.03. ❤️ /ST
Blossom 11.03. ❤️
Joy 12.03. ❤️ / Čakovec ili Merkur
Ana_mb 12.03. ❤️ /Zabok
Bajo 18. 03. ❤️ /ST
Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur
Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh
Joy 22.03. ❤️
Mea 26.03. ❤️/Sarajevo
TRAVANJ
Duga89 01.04. ❤️/ ST
Girl1234 03.04. ❤️
Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
Momof3 16.04. ❤️ /Pula
Sanjarka88 25.04. ❤️ /ST
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bit ce puuuno bebica 🥰🥰🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da, zaboravih napisati, da sam sve vrijeme do proslog pregleda imala osjecaj da nosim djevojcicu, cak sam jednom i sanjala da sam rodila djevojcicu, da bi mi doktorica na pregledu u 12 nedjelji rekla da misli da je djecak :) Mada nije ni bitno, naravno.
Prije par veceri sam onda sanjala da se ipak rodio djecak, instikt me izdaje :D
Kako je kod Vas, da li je doktor/ica na prvom pregledu "pogodio/la"?
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Daa daa meni se bas vidi…ali nekaa…a svi kile gore a ti jedina dolje..a ja znam da meni u prvoj trudnoci stomak se nije vido nistaa do tamo 20 tj i onda je samo buknio 😂 mada je i onda bio mali jer mi je bila i bebica mala…samo da mi izdrzimo do kraja pa za kile cemo lako😘
Meni je drago bilo sto idem dolje, luda sam, znam :D Citam dosta iskustava, gdje se trudnice udebljaju po 30 kg, pa se nadam da necu i ja bas tako oteti se kontroli :D Da, i to sto kazes, najbitnije da sve izdrzimo do kraja, i da svi budemo zivi i zdravi :)
Ja o porodu ne smijem ni pomisljati, toliko imam strah od toga, vec sada, a kako ce tek biti kada se priblizi taj momenat, mada mozda mi vise ni to nece biti na pameti, samo da bebica stigne na ovaj svijet :) :)
Jel ti prva bebica ? Ma ne moj o tome ni razmisljat...sve ga produ pa cemo i mi 😁 a znaci ti si isto imala osjecaj al krivi 😂 ja isto imam osjecaj da je curaa ali vidit cemo tako mi je svj...samo da je zivo i zdravo...nego kako vama tako rano vec vide spol ? Ova moja ga ne vidi do 20 tj skoro
Jel ti prva bebica ? Ma ne moj o tome ni razmisljat…sve ga produ pa cemo i mi 😁 a znaci ti si isto imala osjecaj al krivi 😂 ja isto imam osjecaj da je curaa ali vidit cemo tako mi je svj…samo da je zivo i zdravo…nego kako vama tako rano vec vide spol ? Ova moja ga ne vidi do 20 tj skoro
Jeste, prva bebica :)
Osjecaj me ovog puta mozda prevario, ali jos nista nije konacno, jer ipak je bilo rano. Ja sam toliko ubijedjena bila, da sam sve gledala zenska imena, odjecu za djevojcice, uredjenje sobe za njih, i doktorica me probudi iz sna. :P
Sve zavisi od polozaja bebe, moja je bila fino okrenuta, i doktorica misli da nije pogrijesila, i da nije zamijenila spolni organ sa vrpcom. Mada, vidjeti cemo na narednom pregledu, krajem mjeseca, da li ce potvrditi da je u pitanju djecak. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jeste, prva bebica :)
Osjecaj me ovog puta mozda prevario, ali jos nista nije konacno, jer ipak je bilo rano. Ja sam toliko ubijedjena bila, da sam sve gledala zenska imena, odjecu za djevojcice, uredjenje sobe za njih, i doktorica me probudi iz sna. :P
Sve zavisi od polozaja bebe, moja je bila fino okrenuta, i doktorica misli da nije pogrijesila, i da nije zamijenila spolni organ sa vrpcom. Mada, vidjeti cemo na narednom pregledu, krajem mjeseca, da li ce potvrditi da je u pitanju djecak. :)
A ja isto mislim da je rano sa 12 tj da bude 100 % tocno ali dosta njih je saznalo tako rano..ces vidit na sljedecem pregledu 😁 ajde nek se i moja bebi namjesti lipo na iducem pregledu. Tek je 17.9 a to mi je tako dalekoo
Sortiraj odgovore
Najstariji