Eiii cure!
Evo i mene nakon pregleda kod soc gin. Sve je ok! Srčeko kuca, 7 tjedana!
Vadila mi briseve, papa, i poslala na vidjenje krvi!
Radit ću još koji dan, pa ću vise tipkati :)
P.s. Za listu - 1.4.2021-Split
Divne su vam bebice divne 🥰🥰🥰
Ja sam se mozda pre rano poveselila
Jutros na 16dpo beta svega 77.8
Jako jako malo i ne obecavajuce
😔
No tu sam s vama dok ne bude sigurno da je gotovo
Nada umire zadnja!
Mozda ti je kasnije ovulacija bila..uvijek ima nade..ja inace imam neredovite menstruacije i 3 dana prije ocekivanje mi je bio plus skorz kao kontrolna i gin kaze to je odlicno i dodem na ultrazvuk nista se nije vidilo…na kraju je trudnoc bila manja 2 puna tj. Sad se popravilo…kada ides opet vadit betu ? Drzim fige ❤
Znam kad je bila ovulacija.
Hvala ti ❤️
Betu bi mogla vadit za 2 dana al mislim da necu
Ako je biokemijska procurit cu kroz koji dan
Ionako ne mogu nista prominit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️ / Požega
Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura /London
Korra 28.02. ❤️ / Kbc Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn9 08.03. ❤️/Rijeka
MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️ / DU
Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo
MissGraz 10.03. ❤️ /ST
Blossom 11.03. ❤️
Joy 12.03. ❤️ / Čakovec ili Merkur
Ana_mb 12.03. ❤️ /Zabok
Bajo 18. 03. ❤️ /ST
Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
Joy 22.03. ❤️
Mea 26.03. ❤️/Sarajevo
TRAVANJ
Duga89 01.04. ❤️/ ST
Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
Sanjarka88 25.04. ❤️ /ST
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke, meni nisu jasni tjedni trudnoće. Kaže meni dr. Jučer po ultrazvuku je 10+5, a po zm je trebalo biti otpilike dva dana manje. Što je relevantnije, po čemu se ravnati??
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Divne su vam bebice divne 🥰🥰🥰
Ja sam se mozda pre rano poveselila
Jutros na 16dpo beta svega 77.8
Jako jako malo i ne obecavajuce
😔
No tu sam s vama dok ne bude sigurno da je gotovo
Nada umire zadnja!
Mozda ti je kasnije ovulacija bila..uvijek ima nade..ja inace imam neredovite menstruacije i 3 dana prije ocekivanje mi je bio plus skorz kao kontrolna i gin kaze to je odlicno i dodem na ultrazvuk nista se nije vidilo…na kraju je trudnoc bila manja 2 puna tj. Sad se popravilo…kada ides opet vadit betu ? Drzim fige ❤
Znam kad je bila ovulacija.
Hvala ti ❤️
Betu bi mogla vadit za 2 dana al mislim da necu
Ako je biokemijska procurit cu kroz koji dan
Ionako ne mogu nista prominit
Ja bih na tvom mj izvadila betu i drugi put barem ces znat na cem si..ali ja vjerujem da ce biti sve uredu ❤ drzi se i pokusaj ostat mirna..znam da je lako rec...ali stres ti najmanje treba
Drage cure, nakon blighteda prijavljujem uredan pregled.. Vidi se plod 4 mm i poz srčana reakcija. Presretna sam! ❤️🙊
Samo, dao mi je Duphaston zbog proslog spontanog.. Znate li smiju li se imati odnosi tada? Nije mi nista rekao...
I da, zapišite me za 3.4. 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Curke, meni nisu jasni tjedni trudnoće. Kaže meni dr. Jučer po ultrazvuku je 10+5, a po zm je trebalo biti otpilike dva dana manje. Što je relevantnije, po čemu se ravnati??
Trudnoca se racuna od zadnje menstruacije...a ultrazvuk nije bas najtocniji...ali bolje da je vecaa bebica nego manja tako barem moja gin. Kaze 😁 meni je jucer rekla 10 + 4 i ja sad gledam po tom jer po zadnjoj m ne mogu 😁
Drage cure, nakon blighteda prijavljujem uredan pregled.. Vidi se plod 4 mm i poz srčana reakcija. Presretna sam! ❤️🙊
Samo, dao mi je Duphaston zbog proslog spontanog.. Znate li smiju li se imati odnosi tada? Nije mi nista rekao…
I da, zapišite me za 3.4. 😊
Cestitaam ❤ drago mi je zbog urednog pregleda
Da potvrdim i ja, termin se računa po zadnjoj menstruaciji. Proučavala sam to puno jer mi je u prošloj trudnoći beba stalno bila 2 tjedna veća po uzv a ja bila na folikulometriji prije trudnoće, dakle znala sam točan dan ovulacije.
Beba se rodila točno na termin po mengi, iako su me u rodilištu vodili da sam prenijela trudnoću sve dok nisam rodila pa su po stanju posteljice vidjeli da je terminska trudnoća. Moj gin koji mi je vodio cijelu trudnoću mi je stalno govorio samo vam je beba veća ništa drugo, i tako je i bilo.
Termin se eventualno korigira u 12 TT ni prije ni poslije. Ali to rijetko rade, zaboravila sam zašto baš u 12 t ali ima neka caka. Sjećam se i kad sam došla u trudničku ambulantu da mi je tamo ginekolog gledao veličinu bebe u 12 TT i po tome rekao da je trudnoća prenesena... Ugl ne sekirajte se datumima, svaka beba ima svoj tempo. Moja je sad stalno za 3 dana manja, i dobro, ne zamaram se time, bitno da je kontinuirani rast ..
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩
VELJAČA
Ines 19.02. ❤️ / Požega
Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
Emmie 24.02. 💗 Cura /London
Korra 28.02. ❤️ / Kbc Osijek
OŽUJAK
Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn9 08.03. ❤️/Rijeka
MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️ / DU
Fancy 10.03. ❤️ / Sarajevo