Hvala, curke! Lakse se dise. A i ova kisa, kod mene barem pada, puno mi je olaksala. Klima nam je radila cijelo ljeto, ne direkt u mene, ali nije to to kad nemas svjezeg zraka. Ja kao da sam se preporodila sto sam malo izasla. Vidim ljude po gradu. Glupo zvuci, ali osjecala sam se tako normalno, za promjenu.
Da nesto pitam, vidim da neke od vas spominju briseve i papu? Jeste vi sve to radile vec? Ja sam u 1.mjesecu radila, poslije kiretaze i svega, i sad me nije slala.
Malamarelice ja sam papa test radila isto u 1 mjesecu pa je rekla da sad ne trebam, a briseve sam lani tako da me ni to nije slala.
Hvala, curke! Lakse se dise. A i ova kisa, kod mene barem pada, puno mi je olaksala. Klima nam je radila cijelo ljeto, ne direkt u mene, ali nije to to kad nemas svjezeg zraka. Ja kao da sam se preporodila sto sam malo izasla. Vidim ljude po gradu. Glupo zvuci, ali osjecala sam se tako normalno, za promjenu.
Da nesto pitam, vidim da neke od vas spominju briseve i papu? Jeste vi sve to radile vec? Ja sam u 1.mjesecu radila, poslije kiretaze i svega, i sad me nije slala.
Ja sam papu radila prosle god u 10mj i rekla mi je da nema potreba raditi ako ne prelazi godinu dana..prema tome mirna sam sto se toga tice. Hvala Bogu uvijek su svi nalazi bili uredni pa nemam brige.
Nea 💗
Aaaa, znam da inace papa ide svaku godinu, ali nisam znala da normalno vrijedi i kad je trudnoca u pitanju. Hvala na info!
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Aaaa, znam da inace papa ide svaku godinu, ali nisam znala da normalno vrijedi i kad je trudnoca u pitanju. Hvala na info!
Da, da vrijedi bar je tako meni gin objasnila, a i cula sam od drugih cura da je tako 👍🤗
Ma bitno da si nam ti malo nadosla i da je sve okej s tobom i bebicom. Mogu mislit kako ti je bilo samo lezati i ne mrdat nikuda. Iskreno ja sam popizdila dok smo bili u karanteni, a kamoli jos da ne mogu nista raditi i normalno se kretati po kuci. Svatko bi krenuo svasta zabrijavati, iako sam inace uvijek samo pozitiva, ali u takvim okolnostima nikome ne bi bilo lako. Hvala Bogu pa je sve okej i vidis polako da ti popustaju sa strogim mirovanjem i samo tako neka bude i dalje da mozes uzivati u trudnoci 😉😆
Nea 💗
Da, da vrijedi bar je tako meni gin objasnila, a i cula sam od drugih cura da je tako 👍🤗
Ma bitno da si nam ti malo nadosla i da je sve okej s tobom i bebicom. Mogu mislit kako ti je bilo samo lezati i ne mrdat nikuda. Iskreno ja sam popizdila dok smo bili u karanteni, a kamoli jos da ne mogu nista raditi i normalno se kretati po kuci. Svatko bi krenuo svasta zabrijavati, iako sam inace uvijek samo pozitiva, ali u takvim okolnostima nikome ne bi bilo lako. Hvala Bogu pa je sve okej i vidis polako da ti popustaju sa strogim mirovanjem i samo tako neka bude i dalje da mozes uzivati u trudnoci 😉😆
Daaaa, puno je lakse kad se kreces, kad si medu ljudima i vrijeme brze prolazi. Ovako samo lezis i ne mozes otjerat crne misli 24 sata na dan. Nisam vidjela baku 2 mjeseca, danas sam navratila i do nje. Veselija sam danas. Nadam se da ce i na sljedecem pregledu biti sve ok i da cemo sve uskoro pricati o lijepim stvarima, kreveticima, kolicima itd.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Prvo da kazem Blossom…da sam jutros skrinala tvoj odgovor i otvorila ga u ordinaciji prije pregleda, da se malo umirim. Hvala ti. ❤
I hvala svima na prici o grudima, stvarno vise ne bole, rekla sam i doktorici da sam se zbog tog uplasila, ona odmahnula rukom.
Bebini otkucaji super, 12+1, po mengi sam 12+3. Samo da kazem nest u vezi toga, meni je jedan doktor objasnio da se termin racuna po ciklusu od 28 dana gdje je ovulacija 14. dan. Meni je konkretno bila 15.dan (provjeravala sam trakicama), ali sam odnos imala sutradan ujutro, 16.dan. Pa pretpostavljam da mi se tad dogodilo zacece. Imala sam odnos samo 2x u tom mjesecu. I moja mi je doktorica rekla da je bitno da dijete odgovara tjednu. Ona nije zabrinuta nimalo. Isto tako, svaki put mi drukcije pokaze pa mi se stalno mijenjaju termini. A i doslovno ako fulaju milimetar dok tamo oznacavaju, eto drukcijeg omjera dana. I to mi je isto ona rekla bas danas.
Prosli put je rekla da misli da vidi kontrakcije ili miom i da cemo provjeriti na sljedecem pregledu. Evo, ovaj put nije bilo nicega, hvala Bogu 🙏
Rekla mi je da sad smijem umjereno mirovati, znaci smijem prosetati npr. Sljedeci pregled za 4 tjedna.
Na posao ne idem do daljnjega, nema sanse rekla je da idem s maskom u koronu kao trudnica.
Ja cu se sad odvaziti i pripisati se onoj listi: decko, termin (po mengi) 27.2.
Zelim nam svima puno srece! 🙏🙏🙏🙏🙏
Bas mi je dragoo zbog tebe i bebicee...ovih dana si nam bas bila napeta i tuzna...sad se mazite ti i tvoj deckic i osmijeh na licee ❤
Super Marelice, bas mi je drago da si malo odahnula! 😊
Sanjarka, nadam se da je ipak sve ok i da ostajes s nama do kraja...
malamarelica eto vidiš da je sve ok
Uživaj u trudnoći, baš brzo prođe to razdoblje. Još kad počneš osjećati udarce bebe, jednostavno neopisivo predivan osjećaj.
Sanjarka bit će sve ok tako sam ti ja malo u bedu jer nema pregleda još 3 tjedna, makar je rekla nek dođem ako se ne budem osjećala dobro.
Evo da se I ja javim sa podacima za listu, cekala sam da prodje danasnji pregled ☺️ trudnoca je manja, kaze da je 8+2, a po zm je 9+1, ali to je sve ok. Sve izgleda ok, i nalazi koje sam dobila, tako da cekamo sljedeci pregled za 4 tj kada cemo raditi i Panoramu.
Sanjarka, mozes meni zapisati da je termin 22.3, Sveti duh, Zagreb, hvala!
Ostale cure, jako mi je drago da nam stizu samo lijepe vijesti, cestitam svima ☺️
Sanjarka, nemoj se brinuti, vjerujem da je to ok beta ☺️
🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩VELJAČAInes 19.02. ❤️ / Požega
Bebolinka24.02. ❤️/ Pula
Emmie24.02. 💗 Cura /London
Korra28.02. ❤️ / Kbc Osijek
OŽUJAKNinnach02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
EmEn908.03. ❤️/Rijeka
MareiKate08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
Saramala 08.03. ❤️ / DU
Fancy10.03. ❤️ / Sarajevo
MissGraz 10.03. ❤️ /ST
Blossom 11.03. ❤️