Slike bebica su
Sanjarka ne brini bit će sve ok ;)
Iva super za pregled
Malamalerica <3 baš mi je drago da je sve dobro, sad će ti biti lakše jer se smiješ kretati...bit će sve dobro, samo polako i uživaj
Girl - klikni na svoj profil - i sa lijeve strane skroz dolje pod Forum - imaš potpis - tu ga zalijepi
Slike bebica suSanjarka ne brini bit će sve ok ;)
Iva super za pregled
Malamalerica <3 baš mi je drago da je sve dobro, sad će ti biti lakše jer se smiješ kretati…bit će sve dobro, samo polako i uživaj
Girl - klikni na svoj profil - i sa lijeve strane skroz dolje pod Forum - imaš potpis - tu ga zalijepi
https://ibb.co/dcGfRQd
Glupa sam, al sta tocno od ovog trebam kopirati? Ne uspijeva mi 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ma nisi glupa nego ima više opcija ;)
Na toj slici pod Forums - klikni na na PseudoHTML.... - kopiraj taj kod i zalijepi pod potpis
Evo jesaaaam, hvala punoo 😍
Ma nekad imam osjecaj da sam oglupila u trudnoci hahah
haha i ja
išli mi neki dan kupovati sve za laminat - sve izračunala, brojke pisala na tlocrtu - debljine stiropora, folija, laminata, sve što nam treba
dođemo u trgovinu biramo, gledam u papir i vidim broj 10mm i tu mi ništa ne piše a lampica u glavimi se ne pali - reko zaboravila sam neki vrag zaračunat, on se neće miješati jer vidi da ludim hormoni na 100
izađemo mi van da vidim šta još treba da izaberemo online i izračunam - kad ono to je debljina laminata
reko malo sam ti oglupila - ajmo nazad u trgovinu
pomislim svaka mu čast što me trpi - a tek je početak....
Hahaha, joooj. Meni je moj rekao da nece moci prezivjeti moje hormone za troje djece, tako da uz ovo dolazi jos samo jedno... 😂😂
Ruža11 , jedini razlog zbog kojeg znam spol je rezultat Vision Testa ( to je kao Harmony ili Nifty). Kad su pregledali spolne kromosome vidjeli su da je XX , ili cura😊😊😊.
Na 12tt ultrazvuku nisu ništa komentarisaki o spolu.
Kad ti je prvo pregled? 🤞
Ma u petak imam pregled opet. Bila sam prošli tjedan na 6+4 po ZM, po uzv je bilo 5+6. Ali meni su ciklusi na 26 dana pa mi to sve tako bezveze i ne djeluje obećavajuće. Na UZV su bile vidljive gestacijska i žumanjčana vrećica s naznakom EO. Naručila me opet za tjedan dana pa ćemo vidjeti. Nemam nikakvih loših simptoma ili naznaka da nešto ne štima, ali to me ne tješi puno jer sam prije 3 godine isto tako ostala trudna pa je bio missed ab u 9.tt bez ikakvih znakova da nešto ne valja, doslovno sam na redovnom pregledu saznala loše vijesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji