Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    19. Kolovoz 2020. 10:18

Slike bebica su 
    Sanjarka ne brini bit će sve ok ;)
    Iva super za pregled 
    Malamalerica <3 baš mi je drago da je sve dobro, sad će ti biti lakše jer se smiješ kretati...bit će sve dobro, samo polako i uživaj

Girl - klikni na svoj profil - i sa lijeve strane skroz dolje pod Forum - imaš potpis - tu ga zalijepi

Girl1234
    19. Kolovoz 2020. 10:34

blossom

Slike bebica suSanjarka ne brini bit će sve ok ;)
    Iva super za pregled
    Malamalerica &lt;3 baš mi je drago da je sve dobro, sad će ti biti lakše jer se smiješ kretati…bit će sve dobro, samo polako i uživaj

Girl - klikni na svoj profil - i sa lijeve strane skroz dolje pod Forum - imaš potpis - tu ga zalijepi

https://ibb.co/dcGfRQd
    Glupa sam, al sta tocno od ovog trebam kopirati? Ne uspijeva mi 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

blossom
    19. Kolovoz 2020. 10:37

Ma nisi glupa nego ima više opcija ;)
    Na toj slici pod Forums - klikni na na PseudoHTML.... - kopiraj taj kod i zalijepi pod potpis 

Girl1234
    19. Kolovoz 2020. 10:39

Evo jesaaaam, hvala punoo 😍

Girl1234
    19. Kolovoz 2020. 10:39

Ma nekad imam osjecaj da sam oglupila u trudnoci hahah

blossom
    19. Kolovoz 2020. 10:40

Girl1234

Evo jesaaaam, hvala punoo 😍

np 

blossom
    19. Kolovoz 2020. 10:55

haha i ja 
    išli mi neki dan kupovati sve za laminat - sve izračunala, brojke pisala na tlocrtu - debljine stiropora, folija, laminata, sve što nam treba
    dođemo u trgovinu biramo, gledam u papir i vidim broj 10mm i tu mi ništa ne piše a lampica u glavimi se ne pali - reko zaboravila sam neki vrag zaračunat, on se neće miješati jer vidi da ludim  hormoni na 100
    izađemo mi van da vidim šta još treba da izaberemo online i izračunam - kad ono to je debljina laminata  
    reko malo sam ti oglupila - ajmo nazad u trgovinu 
    pomislim svaka mu čast što me trpi - a tek je početak....

Girl1234
    19. Kolovoz 2020. 11:04

Hahaha, joooj. Meni je moj rekao da nece moci prezivjeti moje hormone za troje djece, tako da uz ovo dolazi jos samo jedno... 😂😂

Emmie
    19. Kolovoz 2020. 11:06

Ruža11 , jedini razlog zbog kojeg znam spol je rezultat Vision Testa ( to je kao Harmony ili Nifty). Kad su pregledali spolne kromosome vidjeli su da je XX , ili cura😊😊😊.
    Na 12tt ultrazvuku nisu ništa komentarisaki o spolu. 

FourLeafClover
    19. Kolovoz 2020. 11:20

Sanjarka88 🦋

Kad ti je prvo pregled? 🤞

Ma u petak imam pregled opet. Bila sam prošli tjedan na 6+4 po ZM, po uzv je bilo 5+6. Ali meni su ciklusi na 26 dana pa mi to sve tako bezveze i ne djeluje obećavajuće. Na UZV su bile vidljive gestacijska i žumanjčana vrećica s naznakom EO. Naručila me opet za tjedan dana pa ćemo vidjeti. Nemam nikakvih loših simptoma ili naznaka da nešto ne štima, ali to me ne tješi puno jer sam prije 3 godine isto tako ostala trudna pa je bio missed ab u 9.tt bez ikakvih znakova da nešto ne valja, doslovno sam na redovnom pregledu saznala loše vijesti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.