Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 08:55

ruza11

Sanjarka88 🦋

Bit ce puuuno bebica 🥰🥰🥰

Hej kako si ? Jesi se odlucila za sutra ? 😘

Hej. Dobro sam 😊 sabrana i sprema na sve scenarije 😊
    Od jucer neka povremena probadanja nisko dolje, jucer imala osjecaj kao pred mengu ali proslo
    Razmislila sam i ipak cu vadit betu. Ako se vec i ne dupla pravilno mislim da moram popratit kako se ponasa ako nesto nije ok 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 08:56

Miki94

I da, zaboravih napisati, da sam sve vrijeme do proslog pregleda imala osjecaj da nosim djevojcicu, cak sam jednom i sanjala da sam rodila djevojcicu, da bi mi doktorica na pregledu u 12 nedjelji rekla da misli da je djecak :) Mada nije ni bitno, naravno.
    Prije par veceri sam onda sanjala da se ipak rodio djecak, instikt me izdaje :D

Kako je kod Vas, da li je doktor/ica na prvom pregledu "pogodio/la"?

U prosloj t sa 12tj je rekao da misli da je decko, sa 16 tj je potvrdio 🥰

ruza11
    19. Kolovoz 2020. 09:00

Sanjarka88 🦋

ruza11

Sanjarka88 🦋

Bit ce puuuno bebica 🥰🥰🥰

Od jucer neka povremena probadanja nisko dolje, jucer imala osjecaj kao pred mengu ali proslo
    Razmislila sam i ipak cu vadit betu. Ako se vec i ne dupla pravilno mislim da moram popratit kako se ponasa ako nesto nije ok

Svaka cast...vidila sam ja od pocetka da je kod tebe pozitivaa...mene tako stalno probadaa...drzim ti figee za sutraa...i mislim da ce bit sve uredu 😊

FourLeafClover
    19. Kolovoz 2020. 09:15

Jutro cure! Ja sam u prošloj trudnoći od starta imala osjećaj da je dečko,muž mi se smijao da sam toliko uvjerena. I onda sa 12tt doktorica kaže da joj se po spolnoj kvržici čini da je dečko, sa 16 više nije bilo sumnje jer se mali besramno pokazao. Sad nemam nikakav osjećaj, iskreno ni ne doživljavam trudnoću još uvijek, dokle god ne vidim i ne čujem to srce. Jednostavno mi to nije to koliko god si ja u glavi slagala da je sve u redu.

Sanjarka88, tebi sretno! 

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 09:27

ruza11

Sanjarka88 🦋

ruza11

Sanjarka88 🦋

Bit ce puuuno bebica 🥰🥰🥰

Svaka cast…vidila sam ja od pocetka da je kod tebe pozitivaa…mene tako stalno probadaa…drzim ti figee za sutraa…i mislim da ce bit sve uredu 😊

Ma ja idem otvoreno u sve pa kako bude.
    Vrlo moguce da sam pre rano usla na temu i pokrenula listu... Ali neka sam ❤️ pa kako bude.
    Volila bi jako nastavit s vama ovu avanturu no ako ne bude tako zelim vam svima za koji mjesec da iskusiti onu neopisivu i najvecu zivotnu srecu  drzeci svoje dijete u rukama ❤️

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2020. 09:28

Ardennais

Jutro cure! Ja sam u prošloj trudnoći od starta imala osjećaj da je dečko,muž mi se smijao da sam toliko uvjerena. I onda sa 12tt doktorica kaže da joj se po spolnoj kvržici čini da je dečko, sa 16 više nije bilo sumnje jer se mali besramno pokazao. Sad nemam nikakav osjećaj, iskreno ni ne doživljavam trudnoću još uvijek, dokle god ne vidim i ne čujem to srce. Jednostavno mi to nije to koliko god si ja u glavi slagala da je sve u redu.

Sanjarka88, tebi sretno!

Kad ti je prvo pregled? 🤞

Girl1234
    19. Kolovoz 2020. 09:44

Cure, može pomoc? Ja sam kreirala lilypie, al nezz dodati ovdje na forum 🙊😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    19. Kolovoz 2020. 09:45

I da, molim vas ispravak liste, korigiran je termin na 15.4, Zg 😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

busybee
    19. Kolovoz 2020. 10:01

Meni je termin 19.3., isto Zg. Spol ne znam, ako bude kao u prošloj trudnoći, saznat ću valjda s 20 tjedana :D

MareiKate
    19. Kolovoz 2020. 10:07

ruza11

Jeste, prva bebica :)

Osjecaj me ovog puta mozda prevario, ali jos nista nije konacno, jer ipak je bilo rano. Ja sam toliko ubijedjena bila, da sam sve gledala zenska imena, odjecu za djevojcice, uredjenje sobe za njih, i doktorica me probudi iz sna. :P
    Sve zavisi od polozaja bebe, moja je bila fino okrenuta, i doktorica misli da nije pogrijesila, i da nije zamijenila spolni organ sa vrpcom. Mada, vidjeti cemo na narednom pregledu, krajem mjeseca, da li ce potvrditi da je u pitanju djecak. :)

A ja isto mislim da je rano sa 12 tj da bude 100 % tocno ali dosta njih je saznalo tako rano..ces vidit na sljedecem pregledu 😁 ajde nek se i moja bebi namjesti lipo na iducem pregledu. Tek je 17.9 a to mi je tako dalekoo

Sa 12 tjedana je još rano vidjeti spol, ono što se vidi u 12 TT je cjevčica koju imaju u tom periodu i curke i dečki samo im se kut razlikuje i po tom kutu mogu znati da li je curka ili dečko. Moisim da ako je cjevčica više uz tijelo je curka a ako je pod većim kutem onda je dečko...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.