Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    18. Kolovoz 2020. 15:39

Svima nam je tesko, sve smo u nekoj brizi, strahu hoce li sve ispasti dobro.. Ali znam da nam moze pomoci jedino pozitiva.. I naravno, da se drzimo sve skupa. 😊❤️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    18. Kolovoz 2020. 15:48

malamarelica

Prvo da kazem Blossom…da sam jutros skrinala tvoj odgovor i otvorila ga u ordinaciji prije pregleda, da se malo umirim. Hvala ti. ❤
    I hvala svima na prici o grudima, stvarno vise ne bole, rekla sam i doktorici da sam se zbog tog uplasila, ona odmahnula rukom.
    Bebini otkucaji super, 12+1, po mengi sam 12+3. Samo da kazem nest u vezi toga, meni je jedan doktor objasnio da se termin racuna po ciklusu od 28 dana gdje je ovulacija 14. dan. Meni je konkretno bila 15.dan (provjeravala sam trakicama), ali sam odnos imala sutradan ujutro, 16.dan. Pa pretpostavljam da mi se tad dogodilo zacece. Imala sam odnos samo 2x u tom mjesecu. I moja mi je doktorica rekla da je bitno da dijete odgovara tjednu. Ona nije zabrinuta nimalo. Isto tako, svaki put mi drukcije pokaze pa mi se stalno mijenjaju termini. A i doslovno ako fulaju milimetar dok tamo oznacavaju, eto drukcijeg omjera dana. I to mi je isto ona rekla bas danas.
    Prosli put je rekla da misli da vidi kontrakcije ili miom i da cemo provjeriti na sljedecem pregledu. Evo, ovaj put nije bilo nicega, hvala Bogu 🙏
    Rekla mi je da sad smijem umjereno mirovati, znaci smijem prosetati npr. Sljedeci pregled za 4 tjedna.
    Na posao ne idem do daljnjega, nema sanse rekla je da idem s maskom u koronu kao trudnica.
    Ja cu se sad odvaziti i pripisati se onoj listi: decko, termin (po mengi) 27.2.
    Zelim nam svima puno srece! 🙏🙏🙏🙏🙏

Basss mi je drago zbog tebeeeee!!😊 nadam se da si se sad smirila šta se tiče razmišljanja, biti ćete vas dvoje ko grom😊 ne brini seeeee

malamarelica
    18. Kolovoz 2020. 16:23

Jesam, bolje sam. 🙂 Jos mi je doktorica rekla da ce mi sada biti psihicki lakse jer necu stalno po cijele dane lezati. To je stvarno nest uzasno. Vec se danas bolje osjecam cim sam izasla iz stana, ono.. svijeeet! Samo neka sve ide kako treba svima nama, jedva cekam da slikamo trbuhe

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• EmEn9
    18. Kolovoz 2020. 16:31

Malamarelice super, baš mi je drago zbog tebe jer mi je bas bilo zao od početka kako si nam tužna.
    Slike bebolina su odlične, sve su nam iste , hehe 😂😂😂
    Cestitam svima i svima želim sve pozitivno i da ubrzo dobijemo sve dobre nalaze i da nas vise ovo prvo tromjesečje ne opterecuje te da nema negativnih misli i da pocnemo neke veselije teme npr. da raspravljamo koja kolica kupujemo  😍😍🥰😍🥰😍

Emmie
    18. Kolovoz 2020. 17:05

Malamarelica, super vijesti! Baš mi je drago za tebe. 🌸💗

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2020. 17:10

Malamarelica divno. Uzivaj u trudnoci maximalno, i mazi bušu 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Kolovoz 2020. 17:12

bebolinka

ruza11

Sanjarka88 🦋

ruza11

Sanjarka88 🦋

Divne su vam bebice divne 🥰🥰🥰

Ja sam se mozda pre rano poveselila
    Jutros na 16dpo beta svega 77.8
    Jako jako malo i ne obecavajuce

😔
    No tu sam s vama dok ne bude sigurno da je gotovo
    Nada umire zadnja!

Mozda ti je kasnije ovulacija bila..uvijek ima nade..ja inace imam neredovite menstruacije i 3 dana prije ocekivanje mi je bio plus skorz kao kontrolna i gin kaze to je odlicno i dodem na ultrazvuk nista se nije vidilo…na kraju je trudnoc bila manja 2 puna tj. Sad se popravilo…kada ides opet vadit betu ? Drzim fige ❤

Znam kad je bila ovulacija.
    Hvala ti ❤️
    Betu bi mogla vadit za 2 dana al mislim da necu
    Ako je biokemijska procurit cu kroz koji dan
    Ionako ne mogu nista prominit

Ja bih na tvom mj izvadila betu i drugi put barem ces znat na cem si..ali ja vjerujem da ce biti sve uredu ❤ drzi se i pokusaj ostat mirna..znam da je lako rec…ali stres ti najmanje treba

Biti će sve okej 🤞🏽🙏🏽❤️

🤗❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

malamarelica
    18. Kolovoz 2020. 17:13

Hvala, curke! Lakse se dise. A i ova kisa, kod mene barem pada, puno mi je olaksala. Klima nam je radila cijelo ljeto, ne direkt u mene, ali nije to to kad nemas svjezeg zraka. Ja kao da sam se preporodila sto sam malo izasla. Vidim ljude po gradu. Glupo zvuci, ali osjecala sam se tako normalno, za promjenu. 
    Da nesto pitam, vidim da neke od vas spominju briseve i papu? Jeste vi sve to radile vec? Ja sam u 1.mjesecu radila, poslije kiretaze i svega, i sad me nije slala. 

malamarelica
    18. Kolovoz 2020. 17:14

Sanjarka88 🦋

Malamarelica divno. Uzivaj u trudnoci maximalno, i mazi bušu 🥰

A ti nam budi ovdje jos 8 mjeseci 🥰🙏

• EmEn9
    18. Kolovoz 2020. 17:18

malamarelica

Hvala, curke! Lakse se dise. A i ova kisa, kod mene barem pada, puno mi je olaksala. Klima nam je radila cijelo ljeto, ne direkt u mene, ali nije to to kad nemas svjezeg zraka. Ja kao da sam se preporodila sto sam malo izasla. Vidim ljude po gradu. Glupo zvuci, ali osjecala sam se tako normalno, za promjenu.
    Da nesto pitam, vidim da neke od vas spominju briseve i papu? Jeste vi sve to radile vec? Ja sam u 1.mjesecu radila, poslije kiretaze i svega, i sad me nije slala.

Meni je sve te briseve i papu napravila na prvom pregledu pred 3 tjedna kao i vađenje krv za te sve bolesti i krvnu grupnu ali neznam još rezultate jer je na g.o. do 21.8.
    Uglavnom bila me je pitala kad sam zadnji put radila te briseve i papu i kazem ja u zadnjoj trudnoći pred 7 god 😵 i kaze ona onda moramo radit, i rekla je da ste radili nedavno nebi to sad opet ponavljala . Tako da mozda tebi nije radila kad si radila u 1mj pa mozda nije potrebno tako često.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.