Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    19. Kolovoz 2020. 11:27

Kada smo kod trbuha moram vam pokazati svoj ovako izgleda cetverorotkinja u 11+2 kako sam vam rekla kao s bar 5 mj trudnoće , kod mene je vise nemoguce sakriti trudnoću 🤍
    https://ibb.co/drhh006

Miki94
    19. Kolovoz 2020. 11:39

MareiKate

ruza11

Jeste, prva bebica :)

Osjecaj me ovog puta mozda prevario, ali jos nista nije konacno, jer ipak je bilo rano. Ja sam toliko ubijedjena bila, da sam sve gledala zenska imena, odjecu za djevojcice, uredjenje sobe za njih, i doktorica me probudi iz sna. :P
    Sve zavisi od polozaja bebe, moja je bila fino okrenuta, i doktorica misli da nije pogrijesila, i da nije zamijenila spolni organ sa vrpcom. Mada, vidjeti cemo na narednom pregledu, krajem mjeseca, da li ce potvrditi da je u pitanju djecak. :)

A ja isto mislim da je rano sa 12 tj da bude 100 % tocno ali dosta njih je saznalo tako rano..ces vidit na sljedecem pregledu 😁 ajde nek se i moja bebi namjesti lipo na iducem pregledu. Tek je 17.9 a to mi je tako dalekoo

Sa 12 tjedana je još rano vidjeti spol, ono što se vidi u 12 TT je cjevčica koju imaju u tom periodu i curke i dečki samo im se kut razlikuje i po tom kutu mogu znati da li je curka ili dečko. Moisim da ako je cjevčica više uz tijelo je curka a ako je pod većim kutem onda je dečko…

Ma da, čitala sam o tome na netu. Nema veze, sad barem otprilike znam, a krajem mjeseca ću možda dobiti 199% tačne informacije. :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    19. Kolovoz 2020. 11:39

Saramala

Kada smo kod trbuha moram vam pokazati svoj ovako izgleda cetverorotkinja u 11+2 kako sam vam rekla kao s bar 5 mj trudnoće , kod mene je vise nemoguce sakriti trudnoću 🤍

Isusee, koji trbuh 🙊😍

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Miki94
    19. Kolovoz 2020. 11:40

Ardennais

Sanjarka88 🦋

Kad ti je prvo pregled? 🤞

Ma u petak imam pregled opet. Bila sam prošli tjedan na 6+4 po ZM, po uzv je bilo 5+6. Ali meni su ciklusi na 26 dana pa mi to sve tako bezveze i ne djeluje obećavajuće. Na UZV su bile vidljive gestacijska i žumanjčana vrećica s naznakom EO. Naručila me opet za tjedan dana pa ćemo vidjeti. Nemam nikakvih loših simptoma ili naznaka da nešto ne štima, ali to me ne tješi puno jer sam prije 3 godine isto tako ostala trudna pa je bio missed ab u 9.tt bez ikakvih znakova da nešto ne valja, doslovno sam na redovnom pregledu saznala loše vijesti.

Izdrži draga, nadam se iskreno da će sada sve proći u najboljem redu, i da ćeš nakon prolaska tih par kritičnih sedmica, uživati u svojoj trudnoći. :) 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    19. Kolovoz 2020. 11:42

Saramala

Ja sam impresionirana. :) Fakat ja još nemam takav, a tri sedmice sam ispred tebe :D Ali, baš mi je slatko vidjeti :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Sunflower! 🌻
    19. Kolovoz 2020. 11:51

Ajmeeee trbuh 😍
    Jedva cekam svoj takav iako znam da ce mi ga biti dosta do kraja 🙈
    Meni je ginekolog u obje trudnoce sa 12 tj i koji dan sa stopostotnom sigurnoscu rekao da je decko i bio u pravu 😁
    Trebale bi si sve dati truda oko ovih lilypie dolje, bit ce nam lakse pratit dok pricamo koja je u kojoj fazi.. ja cu mozda kasnije ako ulovim vremena 🙈

Miki94
    19. Kolovoz 2020. 12:03

mateja91

Ajmeeee trbuh 😍
    Jedva cekam svoj takav iako znam da ce mi ga biti dosta do kraja 🙈
    Meni je ginekolog u obje trudnoce sa 12 tj i koji dan sa stopostotnom sigurnoscu rekao da je decko i bio u pravu 😁
    Trebale bi si sve dati truda oko ovih lilypie dolje, bit ce nam lakse pratit dok pricamo koja je u kojoj fazi.. ja cu mozda kasnije ako ulovim vremena 🙈

E da, i meni je bilo pravo zanimljivo. Dok nisam pronašla, nisam popustila :D 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Korra
    19. Kolovoz 2020. 12:34

Hey cure, jeste li kad pile neke probiotike u trudnoci? Imate li neku preporuku? 
    Naravno da imam bakterije u urinu pa moram piti antibiotike, pa da odma pocnem s probioticima da si previse ne pojeb...m floru 😏

Korra
    19. Kolovoz 2020. 12:36

Girl1234

Ma nekad imam osjecaj da sam oglupila u trudnoci hahah

Bez brige, nisi jedina, imam isti osjecaj, suprug me sprda stalno 😂 a ja ne mogu zapamtit dvije stvari niti povezat ista, sve mi nest dugo treba da skontam 🙈

FourLeafClover
    19. Kolovoz 2020. 13:06

Korra

Hey cure, jeste li kad pile neke probiotike u trudnoci? Imate li neku preporuku?
    Naravno da imam bakterije u urinu pa moram piti antibiotike, pa da odma pocnem s probioticima da si previse ne pojeb…m floru 😏

I ja sam pila atb do neki dan, u ljekarni su mi ove preporučili, zadovoljna sam, nisam imala problema, a završila sam 2 kure Amoxila. 

https://ljekarna.hr/probiotici/1698-bio-kult-probiotik-kapsule-30-kom.html

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.