hvala tiNinnach, probat ću tražiti dr. opće prakse, možda mi ona da
Meni je uputnicu pisala ginekologica, ne opća praksa. Tako da možda bolje njoj da kažeš...
Cure pije li koja Andol….
Ja pijem 100 mg na dan
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Luo801 dijelimo isto misljenje sto se tice prenatalnih testova, bas sam primjetila da su sve ucestaliji medutim bespotreban stres mi stvarno ne treba, zato smo i odlucili da ne radimo nista, sto i sama kazes odluku nam to ne bi promijenilo nikada. Sto se nesanice tice, meni je sad period da budem preumorna oko 22h, ali vec oko 00h bi bila budna kao da sam spavala citavu noc, mucila bih se do 5h dok mi se muz ne bi digao za posao e tek bih onda zaspala ko klada..bas mi se sve izokrenulo. Dobro je sto mi je ovo prva trudnoca pa znam da se radi nikoga ne moram rano ustajati i mogu lezati do kad mi se da 🤭🤣
Sanjarka88 ne brzaj sa zakljuccima, nikad ne znas kako tvoje reagira. Uvijek misli pozitvno, ja ti od sveg srca drzim 🤞🤞 da je sve okej i da ce biti sve okej, uz tebe smo.
I da netko ne nedavno nesto pisao za grudi, sasvim je normalno i prirodno da prestanu boljeti. Kako mi je gin objasnila sad je ona faza gdje posteljica preuzima glavnu ulogu i razina hcg hormona opada, grudi ce stagnirati neko vrijeme pa ce opet krenuti naglo rasti..kod mene je ta bol prestala jos davno u 8 ili 9tj cini mi se i sada me samo povremeno peckaju bradavice i to je to.
Nea 💗
Cure nisam se javljala 100 godina jer mi se svašta događalo i psihički sam bila katastrofa pa nisam htjela nikog bedirati svojim stanjem. Ugl. imala sam smeđi iscjedak od samih početaka trudnoće, onda se malo smirilo pa u subotu opet točkica smeđeg. Simptoma ništa i danas odem na pregled spremna za loše vijesti. Prvo iznenađenje doktorica i sestra u samoizolaciji 🙄 budući da tamo ima više ginekologa odem kod jedne doktorice i primi me žena bez problema. Beba je odlično, po uz 11+6, a po menstruaciji sam 11+2. Očito je bila ranija ovulacija, pustila mi je da cujem srce i slikala je sa svih strana. Redovito sam čitala što pišete i čestitam svima na dobrim pregledima.
Cure nisam se javljala 100 godina jer mi se svašta događalo i psihički sam bila katastrofa pa nisam htjela nikog bedirati svojim stanjem. Ugl. imala sam smeđi iscjedak od samih početaka trudnoće, onda se malo smirilo pa u subotu opet točkica smeđeg. Simptoma ništa i danas odem na pregled spremna za loše vijesti. Prvo iznenađenje doktorica i sestra u samoizolaciji 🙄 budući da tamo ima više ginekologa odem kod jedne doktorice i primi me žena bez problema. Beba je odlično, po uz 11+6, a po menstruaciji sam 11+2. Očito je bila ranija ovulacija, pustila mi je da cujem srce i slikala je sa svih strana. Redovito sam čitala što pišete i čestitam svima na dobrim pregledima.
Supeeeer, čestitammmm 😊😊😊😍
Nemojte zamjerit prvo stavljanje slike na forum, jos neznam bas kako to funkcionira hehe 😂😂
Hihihihh cestitam ❤ koja si sedmica?
11 tjedan
Znači ni ti nemožeš spavat 😂😀
Ja se probudila u 3 i kao da je dan nikako zaspat hehe
Upravo tako, redovno se u 3 probudim i to je to sto se tice spavanja. Eventualno zaspim jos jos sat vremena al tek u 7 😟😟😟
Znači ima nas noćnih ptičica😬😬
Da se mogu nazvati tako bar 🙆♀️ prije da sam nocni morž 😂 prevrcem se i vrtim dok ne svane, nekad se pitam kako ne poludim do jutra 😫
Fancy ako se ne varam ti si mi rekla da smanjujes duphaston po malo ? Meni to moja gin uopce nije rekla kad mi je dala neg kad sam procitala od tebe sam osla kod nje i rekla joj da aam cula da se ne smije naglo prestat pit pa mi je rekla kao sad da smanjivam…kako si ti sebi smanjivala ? 😁
Pobrkala si me s nekim 🙃 meni je danas ukljucila i progesteron depo, vide se kontrakcije i na uzv, a inace koristim utrogestan 3×2.
Pregled prosao, i osim toga sve je ok 🥰🥰🥰
Not that fensi, ekšli..
Divne su vam bebice divne 🥰🥰🥰
Ja sam se mozda pre rano poveselila
Jutros na 16dpo beta svega 77.8
Jako jako malo i ne obecavajuce
😔
No tu sam s vama dok ne bude sigurno da je gotovo
Nada umire zadnja!
Mozda ti je kasnije ovulacija bila..uvijek ima nade..ja inace imam neredovite menstruacije i 3 dana prije ocekivanje mi je bio plus skorz kao kontrolna i gin kaze to je odlicno i dodem na ultrazvuk nista se nije vidilo…na kraju je trudnoc bila manja 2 puna tj. Sad se popravilo…kada ides opet vadit betu ? Drzim fige ❤
Znam kad je bila ovulacija.
Hvala ti ❤️
Betu bi mogla vadit za 2 dana al mislim da necu
Ako je biokemijska procurit cu kroz koji dan
Ionako ne mogu nista prominit
Ja bih na tvom mj izvadila betu i drugi put barem ces znat na cem si..ali ja vjerujem da ce biti sve uredu ❤ drzi se i pokusaj ostat mirna..znam da je lako rec…ali stres ti najmanje treba
Biti će sve okej 🤞🏽🙏🏽❤️
Nemojte zamjerit prvo stavljanje slike na forum, jos neznam bas kako to funkcionira hehe 😂😂
11 tjedan
Upravo tako, redovno se u 3 probudim i to je to sto se tice spavanja. Eventualno zaspim jos jos sat vremena al tek u 7 😟😟😟
Da se mogu nazvati tako bar 🙆♀️ prije da sam nocni morž 😂 prevrcem se i vrtim dok ne svane, nekad se pitam kako ne poludim do jutra 😫
Fancy ako se ne varam ti si mi rekla da smanjujes duphaston po malo ? Meni to moja gin uopce nije rekla kad mi je dala neg kad sam procitala od tebe sam osla kod nje i rekla joj da aam cula da se ne smije naglo prestat pit pa mi je rekla kao sad da smanjivam…kako si ti sebi smanjivala ? 😁
Pobrkala si me s nekim 🙃 meni je danas ukljucila i progesteron depo, vide se kontrakcije i na uzv, a inace koristim utrogestan 3×2.
Drago mi je da je sve okej...moras mirovat zbog tih kontrakcija ? Da da sam skuzilaa 😂😂 imam pileci mozak u trudnoci
11 tjedan
Drago mi je da je sve okej…moras mirovat zbog tih kontrakcija ? Da da sam skuzilaa 😂😂 imam pileci mozak u trudnoci
Da, moram jos jace mirovati kako dr. kaze 😂 😂 od samog pocetka sam na bolovanju i terapiji utrogestanima a ocigledno ce sve to potrajati jos 🤰
Not that fensi, ekšli..
Prvo da kazem Blossom ...da sam jutros skrinala tvoj odgovor i otvorila ga u ordinaciji prije pregleda, da se malo umirim. Hvala ti. ❤
I hvala svima na prici o grudima, stvarno vise ne bole, rekla sam i doktorici da sam se zbog tog uplasila, ona odmahnula rukom.
Bebini otkucaji super, 12+1, po mengi sam 12+3. Samo da kazem nest u vezi toga, meni je jedan doktor objasnio da se termin racuna po ciklusu od 28 dana gdje je ovulacija 14. dan. Meni je konkretno bila 15.dan (provjeravala sam trakicama), ali sam odnos imala sutradan ujutro, 16.dan. Pa pretpostavljam da mi se tad dogodilo zacece. Imala sam odnos samo 2x u tom mjesecu. I moja mi je doktorica rekla da je bitno da dijete odgovara tjednu. Ona nije zabrinuta nimalo. Isto tako, svaki put mi drukcije pokaze pa mi se stalno mijenjaju termini. A i doslovno ako fulaju milimetar dok tamo oznacavaju, eto drukcijeg omjera dana. I to mi je isto ona rekla bas danas.
Prosli put je rekla da misli da vidi kontrakcije ili miom i da cemo provjeriti na sljedecem pregledu. Evo, ovaj put nije bilo nicega, hvala Bogu 🙏
Rekla mi je da sad smijem umjereno mirovati, znaci smijem prosetati npr. Sljedeci pregled za 4 tjedna.
Na posao ne idem do daljnjega, nema sanse rekla je da idem s maskom u koronu kao trudnica.
Ja cu se sad odvaziti i pripisati se onoj listi: decko, termin (po mengi) 27.2.
Zelim nam svima puno srece! 🙏🙏🙏🙏🙏
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji