Mozes ti to EmEn! Ni ja ne vjerujem da jedna snita kruha nest bitno mijenja, mozda je do drugih namirnica? Ali te kuzim skroz, 2 tjedna mozes bas bez svega ako treba da bebica bude ok.
https://ibb.co/s9sPr3Z
NevaEva, ovo je tvoj popis.. Možeš li mi, pliz, reći što piše ovdje gdje je rozi kružić? 🙈 Sad prepisujem, a ovo je screenshot
Rucnika 😂😂
Hvala 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
EmEn, držim fige da bude bolje!
Hvala cure valjda će bit ok a ako ne znam što mi slijedi poslat će me na pregled u bolnicu kao i prosli put i ako bude te plodne vode previse i beba prevelika kao prosli put ostavljaju me u bolnici i na indukciju. Ako sam prosli put preživjela ću i ovaj 😉 uglavnom ne brinem se jako jer sam skoro pa u sigurnim tjednima tako da vidjet ćemo što će bit na sljedećem pregledu a i prosli put su mi isto tako negdje u 33-34 tjednu vidjeli višak i svejedno je bilo sve ok samo su me u 38 tjednu zadržali u bolnici i u 39 tjednu napravili indukciju nisu htjeli više čekat. Tako da će bit to sve ok samo treba bit pojačana kontrola i to je to. 😉
Cure drage, kad sam ostala trudna bila je priča da su prva tri mjeseca najkritičnija, sad cujem priču sedmi mjesec, znaci mene će ove babe oko mene izluditi totalno.🤯🤯
Cure drage, kad sam ostala trudna bila je priča da su prva tri mjeseca najkritičnija, sad cujem priču sedmi mjesec, znaci mene će ove babe oko mene izluditi totalno.🤯🤯
Kriticno za bebu? Pa ne bi trebalo bit.. 90% beba rodjenih u 27.tj. i dalje prezivi. Samo sto su im pluca nerazvijena i mrsicki su pa moraju bit u inkubatoru i respiratoru. Postoji neki poseban razlog za brigu? Sta kazu babe? 😅
Kriticno za bebu? Pa ne bi trebalo bit.. 90% beba rodjenih u 27.tj. i dalje prezivi. Samo sto su im pluca nerazvijena i mrsicki su pa moraju bit u inkubatoru i respiratoru. Postoji neki poseban razlog za brigu? Sta kazu babe? 😅
Da, dobro je pitanje sto kažu babe 😂
Ipak su one sve s diplomom hahah
E znate šta mene zanima, mozda je blesavo al moram pitat 🤣🤣
Da li je beba u trbuhu u položaju istom kao i na slici s ultrazvuka? Odnosno, ako imam ovakve slike:
https://ibb.co/rGmXBtm
https://ibb.co/PhM68pr
Znaci li to da je i u stvarnosti glava lijevo, noge desno ili je to obrnuto?
Ne snalazim se uopce s tim slikama i nis ne znam iscitati di je sta 🤣
Meni je Dr. rekao ako gleda vaginalno onda - ne, sonda mu baca kako ona hoće, jedino preko trbuha moze vidjet polozaj kakav je za zbilja 😎
Mislim da su babe stvorene za stvaranje panike.Došle danas u posjet i govore najkritičnije je razdoblje sedmi mjesec, kad prođeš sedmi onda se opustiš.Mislim da su to samo babske price i da ih uopće ne treba slušati, zato sam pitala ovdje da vidim da li vi šta znate.🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣
Da, dobro je pitanje sto kažu babe 😂
Ipak su one sve s diplomom hahah
Njih treba zabraniti da se približe trudnici.Ruku na srce stvarno su mi pomogle sa savjetima kad sam pokušavala ostati trudna, ali ostalo šta dalje 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji