Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2021. 15:05

Mozes ti to EmEn! Ni ja ne vjerujem da jedna snita kruha nest bitno mijenja, mozda je do drugih namirnica? Ali te kuzim skroz, 2 tjedna mozes bas bez svega ako treba da bebica bude ok. 

Girl1234
    13. Siječanj 2021. 15:13

NevaEva

Girl1234

https://ibb.co/s9sPr3Z

NevaEva, ovo je tvoj popis.. Možeš li mi, pliz, reći što piše ovdje gdje je rozi kružić? 🙈 Sad prepisujem, a ovo je screenshot

Rucnika 😂😂

Hvala 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    13. Siječanj 2021. 15:15

EmEn, držim fige da bude bolje! 

• EmEn9
    13. Siječanj 2021. 15:43

Hvala cure valjda će bit ok a ako ne znam što mi slijedi poslat će me na pregled u bolnicu kao i prosli put i ako bude te plodne vode previse i beba prevelika kao prosli put ostavljaju me u bolnici i na indukciju. Ako sam prosli put preživjela ću i ovaj 😉 uglavnom ne brinem se jako jer sam skoro pa u sigurnim tjednima tako da vidjet ćemo što će bit na sljedećem pregledu a i prosli put su mi isto tako negdje u 33-34 tjednu vidjeli višak i svejedno je bilo sve ok samo su me u 38 tjednu zadržali u bolnici i u 39 tjednu napravili indukciju nisu htjeli više čekat. Tako da će bit to sve ok samo treba bit pojačana kontrola i to je to. 😉

• Bebeto
    13. Siječanj 2021. 15:46

Cure drage, kad sam ostala trudna bila je priča da su prva tri mjeseca najkritičnija, sad cujem priču sedmi mjesec, znaci mene će ove babe oko mene izluditi totalno.🤯🤯

13. Siječanj 2021. 15:51

Bebeto

Cure drage, kad sam ostala trudna bila je priča da su prva tri mjeseca najkritičnija, sad cujem priču sedmi mjesec, znaci mene će ove babe oko mene izluditi totalno.🤯🤯

Kriticno za bebu? Pa ne bi trebalo bit.. 90% beba rodjenih u 27.tj. i dalje prezivi. Samo sto su im pluca nerazvijena i mrsicki su pa moraju bit u inkubatoru i respiratoru. Postoji neki poseban razlog za brigu? Sta kazu babe? 😅

Girl1234
    13. Siječanj 2021. 15:58

NevaEva

Bebeto

Kriticno za bebu? Pa ne bi trebalo bit.. 90% beba rodjenih u 27.tj. i dalje prezivi. Samo sto su im pluca nerazvijena i mrsicki su pa moraju bit u inkubatoru i respiratoru. Postoji neki poseban razlog za brigu? Sta kazu babe? 😅

Da, dobro je pitanje sto kažu babe 😂
    Ipak su one sve s diplomom hahah

• Dora2021
    13. Siječanj 2021. 16:12

E znate šta mene zanima, mozda je blesavo al moram pitat 🤣🤣
    Da li je beba u trbuhu u položaju istom kao i na slici s ultrazvuka? Odnosno, ako imam ovakve slike:
    https://ibb.co/rGmXBtm
    https://ibb.co/PhM68pr
    Znaci li to da je i u stvarnosti glava lijevo, noge desno ili je to obrnuto?
    Ne snalazim se uopce s tim slikama i nis ne znam iscitati di je sta 🤣

Meni je Dr. rekao ako gleda vaginalno onda - ne, sonda mu baca kako ona hoće, jedino preko trbuha moze vidjet polozaj kakav je za zbilja 😎

• Bebeto
    13. Siječanj 2021. 16:25

NevaEva

Bebeto

Mislim da su babe stvorene za stvaranje panike.Došle danas u posjet i govore najkritičnije je razdoblje sedmi mjesec, kad prođeš sedmi onda se opustiš.Mislim da su to samo babske price i da ih uopće ne treba slušati, zato sam pitala ovdje da vidim da li vi šta znate.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣

• Bebeto
    13. Siječanj 2021. 16:27

Girl1234

NevaEva

Bebeto

Da, dobro je pitanje sto kažu babe 😂
    Ipak su one sve s diplomom hahah

Njih treba zabraniti da se približe trudnici.Ruku na srce stvarno su mi pomogle sa savjetima kad sam pokušavala ostati trudna, ali ostalo šta dalje 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.