Gdje kupiti povoljan grudnjak za dojenje?
Meni je to kao potraga za svetim gralom😅 ili potfutrani, a ne treba mi futra 😌 ili premale kosarice ili pancirke... definitivno najtezi komad trudnicke opreme za pronac... meni barem🙅♀️
Gdje kupiti povoljan grudnjak za dojenje?
Meni je to kao potraga za svetim gralom😅 ili potfutrani, a ne treba mi futra 😌 ili premale kosarice ili pancirke… definitivno najtezi komad trudnicke opreme za pronac… meni barem🙅♀️
Ako imas vece grudi onda je def problem nac bas idealnog. Pogle si u HM, mozda nađes, nisu sad bas sexy, ali dobri su 😂🥰.
.
E da, prijavljujem pregled 02.02. 🥰
Ja sam 2 grudnjaka za dojenje naručila s aliexpressa i ok su mi vec sad ih nosim i jedan sam uzela u bubamari i isto mi je ok samo što ja nemam baš velike grudi inače sam B košarica i sad sam i dalje B samo puna 🤣 a sad neznam kakvi bi bili vama ako imate veće grudi.
.
Emmie hvala ti puno mislim da sam sad malo skužila, bar malo 🤣🤣
.
Lonmi nebi ni mi pazile da je sve ok i da nam nisu gin rekli da moramo na dijetu ne brini slobodno jedi dok možeš i mi bi da smijemo 🤗🤗
.
Evo da vam se pohvalim danas sam napravila ovo za mog bebača. 🤗🤗🤗
https://ibb.co/yVSFN90
EmEn9, ajme predivnooooo 🥰🥰🥰
.
Cure, ja si upravo instalirala aplikaciju Hello Belly, bas je fora, ima razne kategorije "pogled unutar trbuha", razne meditacije i trudnicka yoga, sve kratko i sazeto, abeceda simptoma i mogucih uzroka i rijesenja, nutricioniaticki plan, predstojeci pregledi, puno mi je bolja od ove koju sam dosad koristila What to expect😌
E da, zaboravila sam napisati - mislim da se polako i ja pridruzujem grupi one koje se upiske kad se smiju ili kihnu 🤭 nekak imam feeling da je samo pitanje vremena kad ce mi... "pobjec"🤭
EmEn9 - preslatko 😍
Evo cure od sutra u Plodinama ležaljke za bebe free on: https://ibb.co/qNJY5rz
EmEn09 možeš ti to! Tu smo da jedna drugu podržavamo. Nadam se da ćeš vidjeti pozitivnu razliku slijedeći put kao rezultat svoje dijete i truda. 🌷 Predivne stvarčice za Lukasa! Bravo! 🥰🥰🥰
Ja nemam neku nadu da će moja curka biti "normalnije" težine u petak. Njeno "guranje" je postalo moćnije, osjećam da je znatno veća pa me čak i boli kad se miče, što prije nije nikada. Vidjet ćemo.
Stvarno se trudim sa dijetom. Šećer mi je pod kontrolom. Ako ne bude nikakvog efekta na težinu bebe u Petak, kad dođem kući najest ću se kolača i bijelog kruha i paštete.
Jagodice ja sam ful ušla u taj klub kad sam, ne kihnula, ne nasmijala se, nego povratila usred noći. To je bilo nešto. Na kraju sam zvala bolnicu jer sam mislila da mi je cijela plodna voda izcurila.😆
Sortiraj odgovore
Najstariji