Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    13. Siječanj 2021. 12:47

Dobar dan, curkee. Svima zelim ugodan dan. :)
    Moj malac isto reagira na slatko. Evo nakon kolača lupa sve u 16. 🙈

Što se tiče izdajalica, ne znam sto bih rekla, samo znam da cu je dobit od prijateljice, ona je zadovoljna. Al ne znam ni marku ni ista drugo
    I da, jedva čekam vikend. U subotu idemo kod rodbine pokupiti sve veće stvari za bebu, kinderbet, komodu, kolica... 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

13. Siječanj 2021. 12:58

Joj Lonmi vjerujem ti, jos ovo sunce te tocno vuce van da ides, malo oko cvijeca,na terasu.. sve znam🥰
    .
    NevaEva znaci mozes stavit u kosaricu i odabrat da dodes i pokupis sve? Neda mi se hodat po Ikei,uvijek pola dana izgubimo🙄 a znam kaj ocu, vec sam skicala i stavljala u Popis za kupovinu🤣
    Mi imamo isto dost namjestaja od njih i sve je super i nije tesko sastavit tak da je to veliki plus! Super za plahte,valjda mi je promaknulo, moram skicnut😅 i ja bi bijele,nekak klasika i neutralno, ne mora sve bit u boji🙈

Petra982
    13. Siječanj 2021. 13:10

Dan curke! Mene je jučer baš uneredilo,nakon zadnjeg javljanja sam zaspala do 23, pogledala pol filma s mužem i spavanac i danas skoro do 11 odspavala. Za sada nemam mučnina, al sva sam oprezna što jesti... Baš me istresiralo! 
    EmEn, eto, ni ja se nisam mislila baviti školom do škole, osim duplih lektira, ali stariji je prošli tjedan uz čestitku dobio i nešto zadaće. Ništa puno, ali sad je to tlaka raditi jer se opustio. Moji su još uvijek u nižim razredima pa nas na sreću ne kači nastava online. 
    Gledam sastav tog tvog kruha i samo ću reći da "zdrav kruh" u dućanima ne postoji, to ti ima šećerni sirup nutra. Kad sam težila zdravijoj prehrani pokupovala sam razna brašna sjemenki i orašastih plodova i od toga radila sama. Ti ne moraš u takve ekstreme, možeš uzeti integralno brašno i neke druge zdrave žitarice pa umjesiti kruh.
    Dojenje- ne mogu davati savjete jer eto nisam nikada imala težih tegoba. Par puta mi se dogodilo da sam zaboravila zamjeniti sisu ili kad je mala bila u bolnici nisu mi dali podojiti pa su mi se prepunile i postale ultra kvrgave, al ja bih uvijek to osjetila na vrijeme i izmasirala i izdojila. Ručno se izdajam uvijek, imala neku aventovu izdajalicu, al nije bila nešto. Nekad je to bilo u posudice za urin pa u frizer, nekad bih otišla u wc pa u lavandin ili ručnik ili di već, samo da izađe. Nisam koristila kupus niti išta. S bradavicama nikad problema, inače nisu osjetljive pa je to bilo super, a i bebe su od prve dobro povlačile. To ništa nije garancija da će i ovaj bebo, samo moja nada. Voljela bih isključivo dojiti 6 mj jer znam koje su to prednosti. 
    Za spavanje sam rolala ručnik pa bebi iza leđa. 
    Posteljina nam je sva iz Ikee jer sam tamo uzela poplon. I još uvijek je postojana iako ima 10 god.
    Ne sjećam se više tema... Još vas pročitam nakon ručka! 
    Sretno na pregledima tko ima!

bebolinka
    13. Siječanj 2021. 13:40

Čitala sam puno i dojenju i o tome kako potaknuti da imaš puno mlijeka i za sad je plan ovakav 🤣
    Znaci svaki obrok na obje sise, i kad završi staviti izdajalicu da sve iscjedi šta je ostalo ( Btw ja sam kupila Medelinu električnu obostranu) 

mom_of_4
    13. Siječanj 2021. 14:25

https://ibb.co/jzt1G5z

https://ibb.co/qMcbt0J

Meni se svida ova baldahina i ova posteljina sivo roza i to cu si narucit 🥳

13. Siječanj 2021. 14:30

Netko je spominjao razeni kruh.
    Ja sam radila doma puno puta jer onda znam sto je unutra, imala sam povisen kolesterol koji sam prehranom skroz uspjela normalizirati. Kod nas to kola u obitelji i nema veze s kilazom.. 
    Uglavnom, vrlo je jednostavno. Stavi se 1kg razenog brasna (mrvicu manje da ostane za posipavanje dok se mijesi), na to 70grama svjezeg kvasca ili 20g iz vrecice, ja uvijek iz vrecice uzmem. To se pomijesa i stavi se na to 800ml jako tople vode, 3 prstohvata soli i ja stavim pola zlice meda. To se zamijesi, mogu se ubacit sve moguce sjemenke unutra ali i ne mora se nista. Ja ga pustim da se dize pa premjesim i stavim u okruglu posudu, pobrasnim, izrezem u x sa nozem i pecem 35 min na 220. Prvi put sve zvuci komplicirano al fakat nije. Fotka: https://ibb.co/4jpwLrf
    .
    Bebolinka, ova obostrana izdajalica mi se jako svidja. Malo mi je van budzeta sad pa cu kupit za 2mj vjerojatno, valjda nece bit kasno.. djeluje prakticno i cula sam super komentare, samo mi je preskupa. 

Girl1234
    13. Siječanj 2021. 14:33

https://ibb.co/s9sPr3Z

NevaEva, ovo je tvoj popis.. Možeš li mi, pliz, reći što piše ovdje gdje je rozi kružić? 🙈 Sad prepisujem, a ovo je screenshot 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

13. Siječanj 2021. 14:56

Girl1234

https://ibb.co/s9sPr3Z

NevaEva, ovo je tvoj popis.. Možeš li mi, pliz, reći što piše ovdje gdje je rozi kružić? 🙈 Sad prepisujem, a ovo je screenshot

Rucnika 😂😂 

• EmEn9
    13. Siječanj 2021. 14:57

Hvala Petra i NevaEva jer ja vam to stvarno ne kužim. Onda ću kupit lijepo brašno integralno i za raženi kruh pa napravit s kvascem i inače kako radim kruh samo će bit ovo brašno a ne obično. Meni ne treba puno ja kruh pojedem i inače samo jednu šnitu uz doručak i to je to inače ga uopće ne jedem baš jedino da ujutro imam na nešto za namazat sirni namaz i to je to. A mislim si ga opet za tu jednu fetu što ja pojedem ujutro neznam koliko to može niti škodit da pojedem bilo koji ali opet kao kad je rekla da nesmijem bijeli obični onda ajde kao izbacit ću i to. Bar ova dva tjedna do pregleda pa da vidim samo dal će to stvarno utjecat na tu plodnu vodu ili će se svejedno još povećat. Nekako bi stvarno jako imala grižnju savjesti da i dalje trpam  svašta kad mi je baš gin lijepo objasnila baš je ful ljubazna i sve i savjetovala me i stvarno se potrudila i objasnila mi onako na naš lijepi normalni jezik hehe da bebač u stilu kao nemože preradit sav taj šećer što ja pojedem i zato se to događa zato je taj trbuščić veći i zato ima više vode u biti. Pa bi stvarno bila glupa da ne pripazim. 

• EmEn9
    13. Siječanj 2021. 15:00

I da uglavnom rekla mi je da je pitanje dali ćemo uspjeti šta s prehranom to izregulirati ali da probam pa da ćemo vidjeti samo da zaustavimo da ostane na ovome a ne da se još poveća ta plodna voda za duplo nego da ostane na ovome. Probamo pa vidimo.🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.