I da, reko mi se doktor da zapravo tek sad kad je beba veća trebam paziti da sam više na lijevom boku, a ne na desnom ili na leđima. A ja tako već od početka trudnoće. 🤣
Ruska, odlična sličica, baš se lijepo vidi! 😍 Mi nismo nijednom uspjeli dobiti tak lijepu, ali nema veze, nagledat ćemo se mi dok se rodi. ❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Nama je ovo prva slika da se bas vidi.. il je okrenuta ledjima, ili rukice preko face il nest.. Ali stopalo pokraj face i kako je to uopce izvela? 😂😂😂 jos me svi zezaju da ce bit neka nogata 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bubice iskreno ja neznam što bit ti rekla znači prošla trudnoća otkrili mi gestacijski pred sam kraj 2.dana prije nego sam rodila kad sam ležala u bolnici zbog viška plodne vode i rekli su velika je beba i višak plodne vode zbog šećera a pošto nisam znala da ga imam nisam bila na dijeti nego sam sve normalno jela do tad onda ta 2 dana su me u bolnici stavili na prehranu za šećer mislim kao da će to pomoć zadnja 2 dana ali eto. A sad situacija ista stvar veća beba i višak plodne već sad a nemam šećer ogtt bio uredan znači sve isto kao prosli put a prošli put sam kao imala šećer a sad nemam tako da neznam uopće što da ti kažem. Moj bebač je na prošlom pregledu sa 28 tjedana imao 1800kg a sad ima 2300kg znači. A tvoj ima sad sa 31 tjedan 1800kg znači po meni je sve ok i nije ništa za zabrinjavanje i dok on tako normalno raste ja mislim da nemaš razloga za brigu i da možeš normalno jesti, premda opet neznam zašto su te samo zbog tog malo povišenog stavili na dijetu a sve je u redu. Hmmm neznam što ti savjetovati ali poznavajući sebe dok je sve ok ja nebi bila na dijeti.🤭🤫🤔
A sta kazu babe na metode kako zatrudniti? 😅
A gle.. ak bas ides guglat onda budes negdje naisla da je bolje da se beba rodi sa 6 mj i da se organi krenu i zavrse razvijat pod umjetnim uvjetima nego da krenu pa u 7.mj.moraju mijenjat nacin razvoja jer vise nisu u mami nego vani, kao bolje sa 6 nego sa 7. Dal u tome nest ima ti ja ne znam jel nemam veze s medicinom. Dal se treba brinut oko toga ako pogledas statistiku? Ne. Bebe rodjene prije 27 tj.imaju manje sanse za prezivljavanje nego bebe rodjene poslije 27.tj.a prije 32. Do 40+ je 1% beba koje nazalost umro u trbuhu i rode se mrtve. To su brojke koje se navode dok to malo istrazujes. Tak da, iako ni jedan period nije 100% siguran, najgore statisticki smo prosle a to su prva 3 mjeseca. Opustit se mozes ako mozes, ak si taj tip, ja nisam, ja brojim udarce, ne lezim na ledjima (bar kolko ja znam 😅) a drugo nist ni ne mozes.. ali znas sta, fakat ce bit sve ok. 🤩 Jos malo i nosimo ih na rukama. Onda smo svi malo sigurniji.
Hahah, ja sam ti išla kod sestre Ljubice na namještanje zeludca i maternice prije trudnoće.Ne znam jeli to imalo veze ili ne, ali ja sam odmah ostala trudna.🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Nama je ovo prva slika da se bas vidi.. il je okrenuta ledjima, ili rukice preko face il nest.. Ali stopalo pokraj face i kako je to uopce izvela? 😂😂😂 jos me svi zezaju da ce bit neka nogata 😂😂😂
I moja je tako 😂, stopala i ruke na glavi 😂. I mojoj stopalo djeluje ogromno 🤣
A sta kazu babe na metode kako zatrudniti? 😅
A gle.. ak bas ides guglat onda budes negdje naisla da je bolje da se beba rodi sa 6 mj i da se organi krenu i zavrse razvijat pod umjetnim uvjetima nego da krenu pa u 7.mj.moraju mijenjat nacin razvoja jer vise nisu u mami nego vani, kao bolje sa 6 nego sa 7. Dal u tome nest ima ti ja ne znam jel nemam veze s medicinom. Dal se treba brinut oko toga ako pogledas statistiku? Ne. Bebe rodjene prije 27 tj.imaju manje sanse za prezivljavanje nego bebe rodjene poslije 27.tj.a prije 32. Do 40+ je 1% beba koje nazalost umro u trbuhu i rode se mrtve. To su brojke koje se navode dok to malo istrazujes. Tak da, iako ni jedan period nije 100% siguran, najgore statisticki smo prosle a to su prva 3 mjeseca. Opustit se mozes ako mozes, ak si taj tip, ja nisam, ja brojim udarce, ne lezim na ledjima (bar kolko ja znam 😅) a drugo nist ni ne mozes.. ali znas sta, fakat ce bit sve ok. 🤩 Jos malo i nosimo ih na rukama. Onda smo svi malo sigurniji.
Hahah, ja sam ti išla kod sestre Ljubice na namještanje zeludca i maternice prije trudnoće.Ne znam jeli to imalo veze ili ne, ali ja sam odmah ostala trudna.🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Moguce da je imalo.
Nikad cula za tu metodu, ali ako netko mozda ima problematiku neku, zasto ne probati 😊🥰
Cure samo ta potvrda s Rodinog tecaj "Pripreme za porod" je dovoljna pratnji da bude prisutna?
Nas bi realno pustili roditi i bez potvrde 😂
Tek sad sam završila sa poslom pa se nisam mogla prije javiti.
EmEn09 vidjela sam sliku kruha, i ja bih rekla da je svakako zdraviji od bijelog. Ovaj novi kruh ima oko 16g UH na jednu krišku ali nadam se da će imati bolji utjecaj na tvoj šećer nego bijeli.
Znam da si već imala uredan OGGT, ali šećer je gori što trudnoća više napreduje, pa nije čisto na čemu si sada. Ipak, potpuno shvatam da ti ne treba taj stres vađenja novog OGGT-a.
Za sada bih jela ono što je doktorica preporučila, pa ćeš vidjeti slijedeći put.
Sortiraj odgovore
Najstariji