Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    13. Siječanj 2021. 09:58

Super pravi poklon iz freeon-a neznam dali uopće netko još daje takve poklone nakon kupovine, pa što si sve kupila tamo?
    .
    Onaj paket s pelenama što se inače dobije za bebu kad rodimo iz dm-a se to može podignut i sad dok smo trudne ili tek kad rodimo?

Jagodica125
    13. Siječanj 2021. 10:06

Ja gotova na Vuk Vrhovcu, drzite cure fige da nalaz bude ok 🙏 dolazi na kucnu adresu (nemam pojma zakaj, ali ok), kontrola za 4 tjedna i nastavljamo sa dijetom 💪

• MissGraz
    13. Siječanj 2021. 10:09

EmEn9

Super pravi poklon iz freeon-a neznam dali uopće netko još daje takve poklone nakon kupovine, pa što si sve kupila tamo?
    .
    Onaj paket s pelenama što se inače dobije za bebu kad rodimo iz dm-a se to može podignut i sad dok smo trudne ili tek kad rodimo?

Narucila sam krevetic, pletenicu, 2 nepromocive podloge, 2 donje plahte sa zabicama, pelene za siroko povijanje, jastuk ukrasni, dekicu, kadicu za kupanje, rucnik za kupanje... predhodno sam sve vidjela uzivo u Bubamari, pa sam odlucila narucit kod njih. Racun je bio negdje 2000kn, mrvicu ispod. A mislim da su dali poklone u vrijednosti bar 200-300kn i jos su mi poslali kupon sa popustom za iducu kupnju. Stvarno pohvalno sta je, je... a sto se kvalitete tice bas sam zadovoljna! Poslikam vam kad sastavimo danas popodne krevetic. 

13. Siječanj 2021. 10:10

Jagodica125

Ja gotova na Vuk Vrhovcu, drzite cure fige da nalaz bude ok 🙏 dolazi na kucnu adresu (nemam pojma zakaj, ali ok), kontrola za 4 tjedna i nastavljamo sa dijetom 💪

Drzim figee🤞🏼🤞🏼💗💗💗

EmEn9

.
  • EmEn9
    13. Siječanj 2021. 10:16

Evo Emmie slika kruha, je bolje pojest fetu ovog kruha ili fetu običnog bijelog, da ne kupujem ovo ako je to na kraju isto. 🙂🙂🙂 Hvala ti 🤗🤗
    https://ibb.co/JpBn2cz

• EmEn9
    13. Siječanj 2021. 10:19

MissGraz bome super ja sam isto svašta svugdje kupila i potrosila puno pa nema poklona 🤣 baš lijepo od njih 😉🤗
    .
    Lussi ok to sam i ja mislila jer se sjećam da sam muža poslala po taj paket kad sam bila rodila prosli put nego sam mislila da se nešto promjenilo 😉

13. Siječanj 2021. 10:20

Jagodica, sad se mozes opustit malo. I proslavit :) 
    Mi proslavili sa cheescakeom pa mali ima party sad :) 
    Girl, nadovezujem se na pitanje sto si sve narucila 😅😅 cini mi se kao dosta izdasan poklon. Anatomske dude su dosta bitne, imam zubara u familiji pa kaze da to moramo paziti..da se zbog krivih duda moze napraviti deformacija koja se kasnije dugo i skupo lijeci pa cemo sprijeciti da ne moramo lijeciti.
    .
    Ja sam gotova s proucavanjem nosiljki i njihaljki. Baby bjorn njihaljka je od strucnjaka dobila najvise pozitivnih misljenja i preporuka, fizijatri i pedijatri su slozni, samo je onak jednostavna za nas mame koje bi htjele da je to i zgodno, al ok, safety first. Otprilike kosta 1300kn sto je dosta jer su druge njihaljke puno jeftinije. Meni ce to svakako trebati jer bude s menom kuhao i svasta radio pa da moze i gledat, da nije u kreveticu polezecki stalno. Za nosiljke se dvoumim, ergobaby je dobra za mamina/tatina ledja, baby bjorn ima slicne recenzije, svidjaju mi se ove gdje se moze slozit da beba gleda oko sebe ili osobu koja ju nosi. Ako netko planira kupiti da vam suzim izbor - mi cemo to kupiti tek dok se beba rodi, ne sad jer ga prvih par mjeseci necemo stavljati u nijedno od navedenog. Nije dobro da beba spava u njihaljci niti autosjedalici pa smo zakljucili da ima vremena za to. Usput nam je to organizacija troskova jer nakon rodjenja bebe dobivamo od poslodavaca novce za bebu pa cemo to onda odradit. Danas idem po prve pelene, pudere za bebu i to sve s liste :)

• Marina21
    13. Siječanj 2021. 10:21

Mom_of_4 ma javila sam se par puta više u ranijoj trudnoći kad sam bila prestrašenija. Sad sam stvarno predobro, mogla bi planinarit da mi daju 😅
    35/1.trudnoća/8.4. termin. 
    Više pratim, manje pišem, gledam di sam s glavom i opremom i planovima da se znam stavit u okvire 😅

13. Siječanj 2021. 10:22

MissGraz lijepi poklon :) Isprsili su se. 

13. Siječanj 2021. 10:39

Cure,koja je razlika izmedu ove dvije izdajalice, gledam malo na aliju da narucim🙄
    .
    https://ibb.co/Wy6v3Kg
    .
    https://ibb.co/RTTwJ5b

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.