Superrr , to je normalno znam iz prijašnjih trudnoća mislim da bi se plod trebao vidjeti za nekih tjedan dana ali nemoj me hvatati za riječ sto se tiče simptoma i mene grudi vise onako jako ne peku
Hvala ti, ja sam prvo bila sretna jer nije vanmatericna, a onda malo tuzna sto se ne vidi plod, sad opet zabrinuta za betu…. puno mi znaci ovo sto si rekla. Drago mi je i da sam napravila sto god mogu pa kako bude. E i da vam kazem sto mi je jos rekla: ne dizat tesko, ne piti puno crne kave i ne tusirati se prevrucom vodom. Joj, ti simptomi, ja ne znam jel to normalno da se povecavaju, smanjuju, dolaze i gube al izluduje me toooo
Jaoooo… Ja stvarno moram biti pametnija i pripaziti. Od ovog trena kava je out of game! Totalno! Teret ću dizat jedino kad sin hoće da ga nosim, to mi je malo problem. Još je premali da mu objasnim zašto odjednom ne mogu. A vruća voda…. Uoravo sam si kupku naoravila. E baš sam baksuz. Nadam se da će sve biti u najboljem redu. Puno hvala na inf! E, da, u prvoj trudno"i sam vadila betu s 4 tj i bila je samo 87..onda sam jos 3 puta isla dok nije dosla beta na 1000.bit ce ti to sve ok, sretnooo
Daa, pazi se. Npr. ja nisam znala to za vrucu vodu, prvi glas
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Evo, jutros nemam nikakvih simptoma. Osjecam nekakvu blagu mucninu, ali nisam sigurna da to mogu povezati s trudnocom, to mi zna biti kad ne jedem, ujutro. Ali ono sto je rekla Mare... osjecam se ko da imam temperaturu, a nemam. Ne znam je li i to simptom
Jutro, Malamarelica ni ja nemam simptome, ali tek sam 4+2 tako da vjerujem da je prerano, a i pitanje je kad je bila ovulacija jer prošli mjesec mi je kasnila 5 dana pa ne znam točno koji sam dpo. A što se tiče tog osjećaja za temperaturu i ja ga imam, kažu da je to normalno zbog utjecaja progesterona. Znam da mnoge žene muku muče s povraćanjem, mučninama, slabosti... a ja Boga molim za malo toga (možda zvuči glupo), ali bi me smirilo i sve bi izdržala samo da bebica bude dobro
Jutro, Malamarelica ni ja nemam simptome, ali tek sam 4+2 tako da vjerujem da je prerano, a i pitanje je kad je bila ovulacija jer prošli mjesec mi je kasnila 5 dana pa ne znam točno koji sam dpo. A što se tiče tog osjećaja za temperaturu i ja ga imam, kažu da je to normalno zbog utjecaja progesterona. Znam da mnoge žene muku muče s povraćanjem, mučninama, slabosti… a ja Boga molim za malo toga (možda zvuči glupo), ali bi me smirilo i sve bi izdržala samo da bebica bude dobro
Iva, ja sam prošlu trudnoći povraćala 4 mjeseca bez prekida po cijele dane, a i kasnije samo nešto rjeđe... Vjeruj mi ne želiš to 😅
Ja isto zelim mucninu, povracanje, bolne grudi, a nemam nista od tog i to me brine
MareiKate, ma razumijem te, zato i kažem da možda glupo zvuči to što sam napisala. Ali ja sam izgubila 2 trudnoće u kojima sam samo imala povećane grudi. I onda sam naravno čitala sve i svašta kako izostanak simptoma može ukazivati na mogući pobačaj.
Jutro, Malamarelica ni ja nemam simptome, ali tek sam 4+2 tako da vjerujem da je prerano, a i pitanje je kad je bila ovulacija jer prošli mjesec mi je kasnila 5 dana pa ne znam točno koji sam dpo. A što se tiče tog osjećaja za temperaturu i ja ga imam, kažu da je to normalno zbog utjecaja progesterona. Znam da mnoge žene muku muče s povraćanjem, mučninama, slabosti… a ja Boga molim za malo toga (možda zvuči glupo), ali bi me smirilo i sve bi izdržala samo da bebica bude dobro
Ne zvuci glupo, tocno razumijem sta mislis. Ja imam samo blage grceve i grudi su mi jako napete, sve drugo okej (kao da sam u klasicnom pms-u). Onda nekad razmisljam i brinem se je l' to-to, di su mucnine itd. 🙈 puno mi je lakse kad citam ovdje sta vi pisete, jer vidim da nisam "crazy" i da svi jednako brinemo. ❣
Nemam ni ja neke izražene simptome posljednja 3-4 dana u početku šunke grudi ubijale i bila sam lose umorna sada nemam osjetim grudi na trenutke to sto se tiče temperature po cijeli dan mi je stravično vruće i cim nesto radim imam valove vrućine jucer sam npr otišla na postu i slosilo mi je malo zbog vrućine sto se tiče mučnina mislim da je mozda jos malo rano negdje sam čitala da kao krenu od 8 tt meni su nekako tako i kretale mada je mojoj sestri krenulo sa 6 tt i tako bilo joj par dana bas grozno a sada zadnja tri dana kaze da su stale a evo 8 tt je nemoj se puno brinuti Malamarelice simptomi stvarno variraju iz dana u dan kada ideš vaditi betu ?
Sortiraj odgovore
Najstariji