Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    30. Lipanj 2020. 08:07

Iva1990 je li ti ovulacija bila 15 og mislim da smo ja i ti u dan bas tako računam i ja da sam 4+2

30. Lipanj 2020. 08:14

Saramala, posljednja menstruacija mi je bila 1.6, za ovulaciju ne znam jer nisam pratila, jedno vrijeme mi je ciklus bio točno 28 dana, a prošli mjesec mi je kasnila 5 dana. Tako da ako je bila 14-ti dan, onda je trebala biti 15-og.

Saramala
    30. Lipanj 2020. 08:18

Da da preskočila sam to za ovulaciju ja sam je pratila po kalendaru i uzela clearblu ovulacijski test po kalendaru bila
    15 i tocno 15 bila po testu pokazao se smajlić i nevjerovatno na dan ovulacije nismo uspjeli imati odnos nego dane prije bila sam sigurna da necu ugledati + kad ono ❤️

MareiKate
    30. Lipanj 2020. 09:40

Ma sve kužim, samo kad i imaš simptome, meni se događalo prošli trudnoću - par dana ne povraća pa brinem zašto ne povraćam... Grudi napuhane pa se ispušu pa ja opet u panici što je sad ..  tako da, mi uvijek nađemo razloga za brigu, a ima svršenih trudnoća bez simptoma tako da eto, želim vam svima to!
    Meni je prošli trudnoću mučnina krenula oko 5 i 6 tjedna pa povraćanje sa 6 tt. ne vjerujem da će me sad zaobić iskreno 😏

malamarelica
    30. Lipanj 2020. 10:29

Ja sam imala ovulaciju potvrdjenu trakicama 7.6 (16dc), a odnose 6.6.popodne i 8.6.ujutro. Znaci, evo od tog sam ostala trudna. Rekla mi je sestra da je zacece najvjerojatnije bilo 8.6. Pa evo, danas mi je onda 22.dan od zaceca ili 23. Nest od tog je. 
    Simptome idalje nikakve nemam. To me jako deprimira iako mi kuma kaze da ona na pocetku nist nije imala, a povracala je od 3.mj do kraja trudnoce. Nisam pametna...
    Beta sutra, u petak i ponedjeljak 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Saramala
    30. Lipanj 2020. 10:51

Ja bila vani curicu od 2,5 god vodila sa sobom i bila zločesta morala je nositi uz 20 ak skalina sada imam osjecaj da me bili dole i noge me bole...

• Draga
    30. Lipanj 2020. 11:06

Pozdrav svima, 
    Nova sam na forumu i drago mi je što nisam jedina koja ludi i zabrinuta je. 
    Trudna sam 4+6 i nemam apsolutno nikakvih simptoma i to me zabrinjava jer sam imala spontani prije 9 mjeseci. Isto mi je ovako bilo, nikakvih simptoma nisam imala i nekako sam očekivala da će biti spontani. Nažalost, mislim da će i sad tako biti.
    Tek sljedeći tjedan idem na pregled, a dotad nema spavanja 😏

Saramala
    30. Lipanj 2020. 11:13

Pozdrav Draga zasto ne odeš vaditi betu ?

• Draga
    30. Lipanj 2020. 11:25

Planirala sam tražiti uputnicu za betu nakon pregleda, ako doktor ne bude vidio ništa na uzv. Brine me jedino ovaj nedostatak simptoma jer imam već jednog 3-godišnjeg zvrka i s njim su mi se simptomi odmah pojavili. A i doktor me još ne stavlja u rizičnu skupinu jer sam prije imala manje-više urednu trudnoću tako da me ne šalje na dodatne pretrage. 

• MissGraz
    30. Lipanj 2020. 11:28

Ja samo stalno osjecam pritisak dole u maternici, neka blaga grcenja. Da l' je to normalno? I to je to. Osim napetih grudi nista vise, tek mi prekosutra treba bit prvi dan izostanka menge. Tek tada planiram vaditi betu. Ja sam tek 3tj + 6d po mojoj racunici, znaci rano je to jakooo. Stalno sam u panici da ce menga doci iako sam napravila 3 testa. Ali crko od brige, jos kad citam o spontanima... 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.