Ja bas mislila da su to bebini, tj.od pupcane vrpce...
A cekaj, da li si drzala na jednom mjestu mami duze sek pa je icitalo visoke otkucaje ili u trenutku kad si pomakla zglobom na sek ocitalo??
Ja bas mislila da su to bebini, tj.od pupcane vrpce…
A cekaj, da li si drzala na jednom mjestu mami duze sek pa je icitalo visoke otkucaje ili u trenutku kad si pomakla zglobom na sek ocitalo??
I dok sam drzala par sekundi je ocitalo onak na sekundu dvije i dok sam micala😮
waithing
Mono izgleda da je i moja mama trudna😂😂😂
I kod nje sam nasla te brze otkucaje kad sam tako pomicala iz zgloba lijevo desno😯
Jbt, stvarno?' Hahahah
Od koliko otkucaji??
Ja cu u uto ici na uzv isto mislim, trebala bi u cet, ali sumnjam da cu izdrzati
170-180 na sekundu dvijei onda je nestalo
waithing
I kod nje sam nasla te brze otkucaje kad sam tako pomicala iz zgloba lijevo desno😯
Jbt, stvarno?' Hahahah
Od koliko otkucaji??
Ja cu u uto ici na uzv isto mislim, trebala bi u cet, ali sumnjam da cu izdrzati
Oooo jbt !!!!!!! Sorry na izrazu, ali ne mogu si pomoci.
Mislim da sam sad sve simptome izgubila, hahahha
Koliko dugo si isprobavala na mami??
Hahaha i ja sam danas razocarana a jucer sam bila super..bolje da nisam isla proucavaz i zivjela u uvjerenju da je to od bebe😕
Pa par minuta...no cim mi iskocile te visoke brojke bas sam se iznenadila i promjenila facu, a pita me mama- i sta jesam i ja trudna😅😅😅
waithing
Jbt, stvarno?' Hahahah
Od koliko otkucaji??
Oooo jbt !!!!!!! Sorry na izrazu, ali ne mogu si pomoci.
Mislim da sam sad sve simptome izgubila, hahahha
Hahahaha izgubila simptome😂😂😂Bitno da znaš da si ih imala 2 min prije 🤣
Pridružujem se cestitkama svima i zelim bezbrižnu trudnoću! Ja sam evo danas 7+6. Imala kontrolu u pon i nije siguran jel jedno ili dvoje. Kaze da mu djeluje nesta vece a dani pasu i na uzv.. Jel se moze vidjet kasnije da je dvoje?
Ako ne vidi dvoje onda je vecinom prica o jednojajčanim blizancima. Dakle u nekoj fazi se odvojila koja stanica od ploda i zasebno implantirala. Ta druga mrvica je manja i često se kasnije vidi. Da su dvojajčani bile bi vecinom dvije GV itd...ali i tada zna bit razlike u vremenu implantacije i ovulacije.
Pridružujem se cestitkama svima i zelim bezbrižnu trudnoću! Ja sam evo danas 7+6. Imala kontrolu u pon i nije siguran jel jedno ili dvoje. Kaze da mu djeluje nesta vece a dani pasu i na uzv.. Jel se moze vidjet kasnije da je dvoje?
Je li sve prirodno? Prva trudnoća? Ste dugo pokušavali itd?
Sortiraj odgovore
Najstariji