Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    06. Rujan 2017. 15:48

Ja bas mislila da su to bebini, tj.od pupcane vrpce...
    A cekaj, da li si drzala na jednom mjestu mami duze sek pa je icitalo visoke otkucaje ili u trenutku kad si pomakla zglobom na sek ocitalo??

06. Rujan 2017. 16:01

mono1111

Ja bas mislila da su to bebini, tj.od pupcane vrpce…
    A cekaj, da li si drzala na jednom mjestu mami duze sek pa je icitalo visoke otkucaje ili u trenutku kad si pomakla zglobom na sek ocitalo??

I dok sam drzala  par sekundi je ocitalo onak na sekundu dvije i dok sam micala😮

waithing

06. Rujan 2017. 16:02

mono1111

waithing

Mono izgleda da je i moja mama trudna😂😂😂
    I kod nje sam nasla te brze otkucaje kad sam tako pomicala iz zgloba lijevo desno😯

Jbt, stvarno?' Hahahah
    Od koliko otkucaji??
    Ja cu u uto ici na uzv isto mislim, trebala bi u cet, ali sumnjam da cu izdrzati

170-180 na sekundu dvijei  onda je nestalo

waithing

mono1111
    06. Rujan 2017. 16:06

waithing

mono1111

waithing

I kod nje sam nasla te brze otkucaje kad sam tako pomicala iz zgloba lijevo desno😯

Jbt, stvarno?' Hahahah
    Od koliko otkucaji??
    Ja cu u uto ici na uzv isto mislim, trebala bi u cet, ali sumnjam da cu izdrzati

170-180 na sekundu dvijei onda je nestalo

Oooo jbt !!!!!!! Sorry na izrazu, ali ne mogu si pomoci.
    Mislim da sam sad sve simptome izgubila, hahahha

mono1111
    06. Rujan 2017. 16:07

Koliko dugo si isprobavala na mami??

06. Rujan 2017. 16:11

mono1111

Koliko dugo si isprobavala na mami??

Hahaha i ja sam danas razocarana a jucer sam bila super..bolje da nisam isla proucavaz i zivjela u uvjerenju da je to od bebe😕
    Pa par minuta...no cim mi iskocile te visoke brojke bas sam se iznenadila i promjenila facu, a pita me mama- i sta jesam i ja trudna😅😅😅

waithing

ikyri
    06. Rujan 2017. 16:25

mono1111

waithing

mono1111

waithing

Jbt, stvarno?' Hahahah
    Od koliko otkucaji??

170-180 na sekundu dvijei onda je nestalo

Oooo jbt !!!!!!! Sorry na izrazu, ali ne mogu si pomoci.
    Mislim da sam sad sve simptome izgubila, hahahha

Hahahaha izgubila simptome😂😂😂Bitno da znaš da si ih imala 2 min prije 🤣

• anchy25
    06. Rujan 2017. 19:05

Pridružujem se cestitkama svima i zelim bezbrižnu trudnoću!  Ja sam evo danas 7+6. Imala kontrolu u pon i nije siguran jel jedno ili dvoje.  Kaze da mu djeluje nesta vece a dani pasu i na uzv..  Jel se moze vidjet kasnije da je dvoje? 

ikyri
    06. Rujan 2017. 19:15

Ako ne vidi dvoje onda je vecinom prica o jednojajčanim blizancima. Dakle u nekoj fazi se odvojila koja stanica od ploda i zasebno implantirala. Ta druga mrvica je manja i često se kasnije vidi. Da su dvojajčani bile bi vecinom dvije GV itd...ali i tada zna bit razlike u vremenu implantacije i ovulacije.

ikyri
    06. Rujan 2017. 19:16

Anna Mušić Ex Suratlić

Pridružujem se cestitkama svima i zelim bezbrižnu trudnoću! Ja sam evo danas 7+6. Imala kontrolu u pon i nije siguran jel jedno ili dvoje. Kaze da mu djeluje nesta vece a dani pasu i na uzv.. Jel se moze vidjet kasnije da je dvoje?

Je li sve prirodno? Prva trudnoća? Ste dugo pokušavali itd?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.