Waiting,
Jojjjjjjjjj, znam da ovako rano se ne mogu uloviti bebini otkucaji, nego otkucaji pupcane vrpce koja pulsira, a ako ona pulsira onda i beba pulsira, haha.
E sad, ja nemam tu malu sondu kao ti, nego ti je moj drukciji, kao mali mob, s nekim povisenjem i ja ne mogu pomicati iz zgloba, nego moram cijelu ruku pomicati…i ja bi voljela isprobati na prijateljici nekoj, da ovom mom ponudim, rekao bi da stvarno nisam normalna, hahaha, pa ni necu…ali u petak mi dolazi prijateljica pa cu na njoj isprobati, hahaahah, jedva cekam.
Meni na sredini ne pronalazi, uopce, nego samo na odredjenoj strani….
Moja prijateljica, koja mi ga je posudila, onda je bas jasno nasla u 9 tt otkucaje, snimila.ih je i poslala mi.je, oko 30 sek se bas cuju, bez ikakvih sumova…
Ja ne znam sto nas trbuh proizvodi….te glupe sumove.
Da li ti lezis s nogama ispruzenim??
Moj muž je jučer umirao od smjeha i rekao mi naravno da nisam normalna, a danas ću na mami isprobat ona sigurno nije trudna.
Ma meni je sad čudno što ja sad pronalazim te pulseve svugdje po trbuhu kad tako iz zgloba pomičem milimetar lijevo desno i to dosta dugo mi pulsira , i kad stojim i kad ležim i lijevo i desno, pa nije mi pupčana po cijelom trbuhu
waithing
Ja sam lijepo rekla da cete.popizdit s.time...ali barem se zabavljate malo.
Ivančica kad je pregled?
Na pregled idem nakon posla u 4.. napuhana sam ko zaba.. nisam na wc mogla, bas mi je muka sad :(
Ja se mazem sa uljem bayblove mama i sa biobaza kremom mama..imam strije od prije i ima me dosta tako da ocekujem da cu cijela popucati
Evo me... Bila sam jutros na UZV, vidio je plod velicine 8mm sto odgovara otprilike mojoj trudnoci, vidjelo se i srce ali ga zabrinjava sto nema dovoljno otkucaja. U petak ujutro opet na pregled.
Pored svega toga jos uvijek imam uzasne mucnine, svaki dan dvaput povratim.
Waiting,
Hahahah, i ja sam pronasla svugdje otkucaje dns, znaci i na sredini i na lijevoj i desnoj strani, hahahahah, smjesno mi je....
Ugl.isprobavam U petak na prijateljici, jedva cekam !
Mozda ti prije isprobas na mami, hahahahah
Evo me… Bila sam jutros na UZV, vidio je plod velicine 8mm sto odgovara otprilike mojoj trudnoci, vidjelo se i srce ali ga zabrinjava sto nema dovoljno otkucaja. U petak ujutro opet na pregled.
Nema dovoljno otkucaja? Nisam bas cula da se u tako ranoj trudnoći mjere otkucaji.
Ali puno puno bolja vijest od prazne GV.
Držimo fige!
Promjeni ginekologa odmah. Ako budala nije vidjela plod od 8mm...kloni ga se!
Evo me… Bila sam jutros na UZV, vidio je plod velicine 8mm sto odgovara otprilike mojoj trudnoci, vidjelo se i srce ali ga zabrinjava sto nema dovoljno otkucaja. U petak ujutro opet na pregled.
Nema dovoljno otkucaja? Nisam bas cula da se u tako ranoj trudnoći mjere otkucaji.
Držimo fige!
Promjeni ginekologa odmah. Ako budala nije vidjela plod od 8mm…kloni ga se!
Ovom dr. vjerujem jer je stvarno strucan i pedantan, ima dobar UZV, otkucaja bi trebalo biti izmedju 120-140 u ovom tjednu, kod mene ih je dosta manje. Na starijim UZV se ne bi ni vidjelo srce. Mjere oni sve i svasta, vjerojatno sve to govori i zbog mog muza.
Uglavnom, cekam petak i prepustam sudbini da odluci, nema mi druge...
Držimo fige!
Promjeni ginekologa odmah. Ako budala nije vidjela plod od 8mm…kloni ga se!
Ovom dr. vjerujem jer je stvarno strucan i pedantan, ima dobar UZV, otkucaja bi trebalo biti izmedju 120-140 u ovom tjednu, kod mene ih je dosta manje. Na starijim UZV se ne bi ni vidjelo srce. Mjere oni sve i svasta, vjerojatno sve to govori i zbog mog muza.
Uglavnom, cekam petak i prepustam sudbini da odluci, nema mi druge…
Spera u svakom slucaju puno bolje vijesti!! Vjerujem da ce sve biti u redu , drzi se do petka
Sortiraj odgovore
Najstariji