Mono ja vec tri mjeseca tri puta dnevno stavljam utrice, takoder sam primjetila da se to sve mijenja unutra, prosli put doktor pregledao i rekao da je sve u redu, tak da ne brigaj... normalno je da se tijelo konstantno mijenja u trudnoci, pa mi stvaramo malog covijeka... znam da te strah, sve nas koji smo se pomucili da dodemo do bebe je jako strah svega, ali probaj da ne pomislis uvijek najgore... ti si dobro i tvoja beba je dobro... sve ce biti u redu... saljem ti malo pozitivne vibre... 🌈💖💞🌼
Ma ja znam od kad sam rodila i te preglede radila. Nakon poroda mi je cerviks virio van malo. Savove sam stalno s necim packala jer me bolilo grozno i kad sam to vidjela mi je bilo slabo. Ali jako brzo se vratio na mjesto. Ma bolje ne dirat, ne gledat, ne nista.
Mono ja vec tri mjeseca tri puta dnevno stavljam utrice, takoder sam primjetila da se to sve mijenja unutra, prosli put doktor pregledao i rekao da je sve u redu, tak da ne brigaj… normalno je da se tijelo konstantno mijenja u trudnoci, pa mi stvaramo malog covijeka… znam da te strah, sve nas koji smo se pomucili da dodemo do bebe je jako strah svega, ali probaj da ne pomislis uvijek najgore… ti si dobro i tvoja beba je dobro… sve ce biti u redu… saljem ti malo pozitivne vibre…🌈💖💞🌼
Sve znam, ali dodju mi trenuci kad si ne mogu pomoci jednostavno ! Hvalaaaaaaaa, nadam seee❤❤❤
Jos 5 dana do pregleda
Ikyri,
Jejjjjjj ! Odbrojavas...ja ne znam hocu li u pon ili uto ! Ovisno o iscjedku !!! Iako u pon dolazi prijateljica i moram.ju odvesti do bolnice,.idu na neke pretrage, a nije iz Zg...pa da joj pokazem...
Pa ako necu imati iscjedak, idem s njom pa u uto na uzv, a ako ce iscjedak biti idem u pon a ne idem s njom.
Jos 5 dana do pregleda
Vjerujem da jedva cekas, ja sad nakon jucer sam se bas rastuzila i jedva cekam iduci pregled da vidim jel se sta popravlja..
Ivancice, hematom ako sam dobro pohvatala? A kak to da te nije poslala na bolovanje? Mislim ajd dijete, njega ne mozes izbjec, al bar taj dio s poslom da si olaksas? Ili ti nisi htjela?
Ivancice, hematom ako sam dobro pohvatala? A kak to da te nije poslala na bolovanje? Mislim ajd dijete, njega ne mozes izbjec, al bar taj dio s poslom da si olaksas? Ili ti nisi htjela?
Da hematom :( Pa u biti je rekla da mogu raditi ako zelim jer ne radim fizicki posao neki. Ajmo rec meni je na izbor.. A nisam ni sama pametna sta da radim. Tek sam se u 8 mjesecu vratila sa porodiljnog i u HZZO su mi rekli da bi prvih 6 mj porodiljnog imala punu placu da moram raditi minimalno 6 mjeseci...
Ma joj ni sama ne znam, uz taj hematom jos i poviseni secer.. uzas..
MiuMau,
Super za kombinirani ! Ne kuzim se u to bas, ali cure su sve rekle.
Ikyri, nisam ipak isla dns na uzv, rekla sam da cu ipak pricekati do pon vjerovatno bar.
Waiting, cula sam dns otkucaje, bas sam ih cula, doduse, na cca par sekundi ali sam ih jasno ulovila bez sumova na lijevoj strani.
Ali mjehur mi je bio bas pun, pun….probaj na puni mjehur, jer on pritisne maternicu pa se bolje cuje. Mislim da ces iskljucivo otkucaje naci samo na jednoj strani i uvijek na istom mjestu. Pa zapamti gdjr je to, ja sam.si htjela obiljeziti flomicem, hahahahahah, da ne trazim.
I cim sam makla watcher i probala ponovno, nisam ihnasla, tj.odustala sam jer sam.ih cula i to je to.
Probaj i ti pojacati sad, mozda bi mogla uloviti…i ja lezim sa ispruzenim nogama.
Mislim pitanje da li cu ih svaki dan naci, ali sam bar malo mirnija.
I sigurna sam da se tebi isto otkucaji ocitaju, samo je pitanje dana kad ces ih bas uloviti.
Ja cu svakako sutra probati na prijateljici….
Mirnija sam malo sad, jer sam jucer imala paniku opet…smedji iscjedak sam dobila, tj.tu neku sukrvicu kao zilice neke….i jos kad sam stavljala utrice mi.je nesto cudno bilo, kao da je cerviks drukcije bio smjesten….zato sam i htjela ici na uzv, jer sam mislila da se mozda otvaram pa da je spontani krenuo….
Nisam prckala naravno, ali dns kad sam ih stavljala, cinili mi se sve isto kao i prije…stvarno ne znam !
Ma mono uhvatila sam i ja nešto, traje sekundu dvije i zvuči da kao ubrzano pulsiranje u usporedbi s mojim pulsom, no meni je totalno čudno da to u isto vrijeme nalazim i lijevo i desno od pupka evo baš sam maloprije išla ponovno probati...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji