Ikyri, izgleda da su oni onda neš mijenjali ili su zeznuli godine, ja imam 28 godina, pa imam 1:610, a ona je imala 1:5000...
Ivančica, ja sam isključila komp, nisam ništa htjela guglat, čitat, mislit uopće u tome... samo sam si rekla, moja beba je zdrava i briga me... na kraju, ovo nije dijagnostički test i ne mora ništa značiti... dok nema interneta blizu, sve je ok... al jesam mu prismrdila, već mi je žao...
Ikyri, izgleda da su oni onda neš mijenjali ili su zeznuli godine, ja imam 28 godina, pa imam 1:610, a ona je imala 1:5000…
Ivančica, ja sam isključila komp, nisam ništa htjela guglat, čitat, mislit uopće u tome… samo sam si rekla, moja beba je zdrava i briga me… na kraju, ovo nije dijagnostički test i ne mora ništa značiti… dok nema interneta blizu, sve je ok… al jesam mu prismrdila, već mi je žao…
Ne ne tvoj rezultat je 1: 5300...nešto!
Ikyri, izgleda da su oni onda neš mijenjali ili su zeznuli godine, ja imam 28 godina, pa imam 1:610, a ona je imala 1:5000…
Ivančica, ja sam isključila komp, nisam ništa htjela guglat, čitat, mislit uopće u tome… samo sam si rekla, moja beba je zdrava i briga me… na kraju, ovo nije dijagnostički test i ne mora ništa značiti… dok nema interneta blizu, sve je ok… al jesam mu prismrdila, već mi je žao…
Ne ne tvoj rezultat je 1: 5300…nešto!
Dakle na 610 trudnica koje imaju 28 godina jedna dobije Down bebicu. Sa 35 to padne na 1:250 otprilike i ruši ukupni rezultat jer oni to ubacuju u neku formulu. Ali šanse tvoje bebice prema nalazima su 1:5330 onja zadnji broj sto ti pise.
Ne ne tvoj rezultat je 1: 5300…nešto!
Dakle na 610 trudnica koje imaju 28 godina jedna dobije Down bebicu. Sa 35 to padne na 1:250 otprilike i ruši ukupni rezultat jer oni to ubacuju u neku formulu. Ali šanse tvoje bebice prema nalazima su 1:5330 onja zadnji broj sto ti pise.
To ti je za Down a za Patuov i Edvards ti je 1: 10 000 ili tako nešto... dakle nema rizika. Super rezultati uzivaj!
Ahaa, ja sam mislila da je to samo na temelju biokemijskih biljega, kak piše, a ne zbroj.... a ono gore na kombinaciji biokemije i nuhalnog... nisam skužila da je to dolje kao ukupni...
Ma kak god, moja beba je zdrava i snažna... i imam osjećaj da ima čačkalicu unutra pa me stalno pika...
Ajme pa kak onda tek izgledaju nalazi nekih od 40-41-42?? Mislim hrpa zena koje ja znam idu na mpo i sve su skoro preko 40😐 tak da sam ja sebi sa 33sasvim mlada😅😅😅
waithing
MiuMau,
Super za kombinirani ! Ne kuzim se u to bas, ali cure su sve rekle.
Ikyri, nisam ipak isla dns na uzv, rekla sam da cu ipak pricekati do pon vjerovatno bar.
Waiting, cula sam dns otkucaje, bas sam ih cula, doduse, na cca par sekundi ali sam ih jasno ulovila bez sumova na lijevoj strani.
Ali mjehur mi je bio bas pun, pun....probaj na puni mjehur, jer on pritisne maternicu pa se bolje cuje. Mislim da ces iskljucivo otkucaje naci samo na jednoj strani i uvijek na istom mjestu. Pa zapamti gdjr je to, ja sam.si htjela obiljeziti flomicem, hahahahahah, da ne trazim.
I cim sam makla watcher i probala ponovno, nisam ihnasla, tj.odustala sam jer sam.ih cula i to je to.
Probaj i ti pojacati sad, mozda bi mogla uloviti...i ja lezim sa ispruzenim nogama.
Mislim pitanje da li cu ih svaki dan naci, ali sam bar malo mirnija.
I sigurna sam da se tebi isto otkucaji ocitaju, samo je pitanje dana kad ces ih bas uloviti.
Ja cu svakako sutra probati na prijateljici....
Mirnija sam malo sad, jer sam jucer imala paniku opet...smedji iscjedak sam dobila, tj.tu neku sukrvicu kao zilice neke....i jos kad sam stavljala utrice mi.je nesto cudno bilo, kao da je cerviks drukcije bio smjesten....zato sam i htjela ici na uzv, jer sam mislila da se mozda otvaram pa da je spontani krenuo....
Nisam prckala naravno, ali dns kad sam ih stavljala, cinili mi se sve isto kao i prije...stvarno ne znam !
MiuMau,
Super za kombinirani ! Ne kuzim se u to bas, ali cure su sve rekle.
Ikyri, nisam ipak isla dns na uzv, rekla sam da cu ipak pricekati do pon vjerovatno bar.
Waiting, cula sam dns otkucaje, bas sam ih cula, doduse, na cca par sekundi ali sam ih jasno ulovila bez sumova na lijevoj strani.
Ali mjehur mi je bio bas pun, pun….probaj na puni mjehur, jer on pritisne maternicu pa se bolje cuje. Mislim da ces iskljucivo otkucaje naci samo na jednoj strani i uvijek na istom mjestu. Pa zapamti gdjr je to, ja sam.si htjela obiljeziti flomicem, hahahahahah, da ne trazim.
I cim sam makla watcher i probala ponovno, nisam ihnasla, tj.odustala sam jer sam.ih cula i to je to.
Probaj i ti pojacati sad, mozda bi mogla uloviti…i ja lezim sa ispruzenim nogama.
Mislim pitanje da li cu ih svaki dan naci, ali sam bar malo mirnija.
I sigurna sam da se tebi isto otkucaji ocitaju, samo je pitanje dana kad ces ih bas uloviti.
Ja cu svakako sutra probati na prijateljici….
Mirnija sam malo sad, jer sam jucer imala paniku opet…smedji iscjedak sam dobila, tj.tu neku sukrvicu kao zilice neke….i jos kad sam stavljala utrice mi.je nesto cudno bilo, kao da je cerviks drukcije bio smjesten….zato sam i htjela ici na uzv, jer sam mislila da se mozda otvaram pa da je spontani krenuo….
Nisam prckala naravno, ali dns kad sam ih stavljala, cinili mi se sve isto kao i prije…stvarno ne znam !
Cerviks se pomakne dosta u trudnoci. Dige ga ili spusti maternica dosta. Dok je još maternica u zdjelici zna bit nisko ali kad maternica uzađe van zna bit visoko visoko. Meni su ga jedva vidjeli tj. na jednom pregledu ginekologica nike mogla do njega ali je rekla da tako visoko kad stoji da sigurno nisam otvorena.
To je ono kad gledaju da li se beba spustila u biti cijeli cerviks s maternicom ko balon oko bebe se spusta dolje gore a vagina je jako elasticna.
Ikyri,
Ja ti to nista ne kuzim, tj.nikad se nisam bavila cerviksom pa uopce ne znam kako mora biti, ali znam da je jucer bilo nesto cudno jako.
Sortiraj odgovore
Najstariji