Isprobaj na mužu. Eliminirat ces puno toga :)
Hehe znas da i jesam jucer...nista kod njega ocitava samo njegovo srce a kod mene svasta nesta, ma rano je jos.
waithing
Hm…ne znam stvarno za to sto se tice i lijeve i desne strane…trebalo bi se uhvatiti samo na jednoj strani samo i svaki put na odredjenom mjestu…
A gle, glavno da ocitava, nesto sigurno jesu bebini otkucaji, posto ne vjerujem da bi nasi bili tako visoki, a navodno ocitava samo otkucaje.
Ma ja po noci idem valjda svakih sat vremena na wc, bas stalno, i onda recimo dns sam isla malo prije 9 na wc, u vratila sam se kao u krevet i u 10 sam opet trebala na wc, znaci mjehur mi je bio pun, hhaha, i onda sam isla slusati.
Meni se jako ti zvukovi mijesaju, mislim svakakvi bas, i kao da nesto krci unutra….sigurno je jos prerano.
Ovaj koji ti imas, od Masa pise cak od 14 tt !!!!
I pokusala sam onako kako isto savjetuju - iz zgloba pomicati milimetar dva i kad tak radim ispada da mi po cijelom trbuhu ocitava te visoke vrijednosti, cak i skrooz desno i skrooz lijevo a tamo srce sigurno nije...tak da....rano je to jos...ostavljam ga do 12tt
waithing
Drage curke, danas sam ušla u 18 tj. Lagano prolaze mučnine, koje su mu mučile od početka. Povraćanje je bilo konstantno u svako doba dana :-( Više sam grlila wc školjku nego supruga
Pupa je još uvijek neprimjetna, ali ovo mi je prva trudnoća pa valjda to tako treba da bude
Lijep pozdrav svima!
Hm…ne znam stvarno za to sto se tice i lijeve i desne strane…trebalo bi se uhvatiti samo na jednoj strani samo i svaki put na odredjenom mjestu…
A gle, glavno da ocitava, nesto sigurno jesu bebini otkucaji, posto ne vjerujem da bi nasi bili tako visoki, a navodno ocitava samo otkucaje.
Ma ja po noci idem valjda svakih sat vremena na wc, bas stalno, i onda recimo dns sam isla malo prije 9 na wc, u vratila sam se kao u krevet i u 10 sam opet trebala na wc, znaci mjehur mi je bio pun, hhaha, i onda sam isla slusati.
Meni se jako ti zvukovi mijesaju, mislim svakakvi bas, i kao da nesto krci unutra….sigurno je jos prerano.
Ovaj koji ti imas, od Masa pise cak od 14 tt !!!!
I pokusala sam onako kako isto savjetuju - iz zgloba pomicati milimetar dva i kad tak radim ispada da mi po cijelom trbuhu ocitava te visoke vrijednosti, cak i skrooz desno i skrooz lijevo a tamo srce sigurno nije…tak da….rano je to jos…ostavljam ga do 12tt
I to ako hoces pokusaj bez gela jer se tako lakse pomice pa ces vidjeti ako i tebi tako...bilo gdje na trbuhu bez gela prisloni i iz zgloba lagano pomici lijevo desno milimetar dva i isto mi ocitao tak visoke vrijednosti...Ocito ipak iz nekog razloga pise da se koristi od 12tt tko zna sta sve do tad ocitava a mi nestrpljive hehe...
Ma evo ja VEC za tjedan dana idem na ultrazvuk☺😅
waithing
Drage curke, danas sam ušla u 18 tj. Lagano prolaze mučnine, koje su mu mučile od početka. Povraćanje je bilo konstantno u svako doba dana :-( Više sam grlila wc školjku nego supruga
Pupa je još uvijek neprimjetna, ali ovo mi je prva trudnoća pa valjda to tako treba da bude
Lijep pozdrav svima!
Pozdrav!
Jesi uspjela dobit koju kilicu ili si u minusu od mucnina.
18tj. bez trbuha... ne zatežu te ni traperice ni remeni ni ništa?
Pozdrav Ikyri,
Tek sam sada dobila 2 kilice, do tada je bio minus :-(
Da, ne mogu više nositi ni traperice ni remen , ali je pupa još neprimjetan! Bude za koji dan
Šta koristite u trudnoći od kremica i ulja u borbi protiv strija?
Koristim obično kokosovo ulje kupljeno u dm-u i mogu reći da sam prava "Bounty chocolate"
Ma ja imam strije od prošle trudnoće. Mazala sam se biobazom mama ali sam imala veliku bebu i dobila jako puno kila i prenjela... još se nicim ne mažem.
Nisam ni ja rano počela koristiti kokosovo ulje, jer sam na sve imala mučninu,pa čak i na običnu Bademovu kremu :-)
Vjerovatno si ranije napisala, ali tek sam se uključila :-) Koji si ti tjedan?
Waiting,
Jojjjjjjjjj, znam da ovako rano se ne mogu uloviti bebini otkucaji, nego otkucaji pupcane vrpce koja pulsira, a ako ona pulsira onda i beba pulsira, haha.
E sad, ja nemam tu malu sondu kao ti, nego ti je moj drukciji, kao mali mob, s nekim povisenjem i ja ne mogu pomicati iz zgloba, nego moram cijelu ruku pomicati...i ja bi voljela isprobati na prijateljici nekoj, da ovom mom ponudim, rekao bi da stvarno nisam normalna, hahaha, pa ni necu...ali u petak mi dolazi prijateljica pa cu na njoj isprobati, hahaahah, jedva cekam.
Meni na sredini ne pronalazi, uopce, nego samo na odredjenoj strani....
Moja prijateljica, koja mi ga je posudila, onda je bas jasno nasla u 9 tt otkucaje, snimila.ih je i poslala mi.je, oko 30 sek se bas cuju, bez ikakvih sumova...
Ja ne znam sto nas trbuh proizvodi....te glupe sumove.
Da li ti lezis s nogama ispruzenim??
Sortiraj odgovore
Najstariji