Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    06. Rujan 2017. 13:42

Spera,
    Pa.plod od 8 mm se ne moze fulati, to se bas jasno vidi na uzv..ne znam kako se moze fulati.
    I stari uzv moze vidjeti otkucaje, mislim srce se ne vidi jer se ne ukljucuje color doppler, tjtali.prokrvljenost, ali cijeli plod treperi, vec i ja znam ocitati na uzv tj.vidjeti kako izgleda kad srce kuca.
    Kad je jako mali, svega par mm, on cijeli treperi. A kad je veci, vec se vidi posebna tockica.koja treperi...
    Ne znam sto bi rekla, ali super da se vidi plod ! Sad drzimo fige da se i nastavi i da bude sve ok.
    Kad opet ides??

• Spera
    06. Rujan 2017. 13:49

mono1111

Spera,
    Pa.plod od 8 mm se ne moze fulati, to se bas jasno vidi na uzv..ne znam kako se moze fulati.
    I stari uzv moze vidjeti otkucaje, mislim srce se ne vidi jer se ne ukljucuje color doppler, tjtali.prokrvljenost, ali cijeli plod treperi, vec i ja znam ocitati na uzv tj.vidjeti kako izgleda kad srce kuca.
    Kad je jako mali, svega par mm, on cijeli treperi. A kad je veci, vec se vidi posebna tockica.koja treperi…
    Ne znam sto bi rekla, ali super da se vidi plod ! Sad drzimo fige da se i nastavi i da bude sve ok.
    Kad opet ides??

Treperi srce ali nema dovoljno otkucaja za ovaj tjedan trudnoce. I to se dupla, poslije oko 170otkucaja u minuti. Sanse su male ali vidjet cemi. U petak ujutro idem ponovo.
    Sto se tice jucerasnjeg UZV nista se nije vidjelo, ama bas nista. Na ovome danas odmah je bio vidljiv plod dok se za srce malo pomucio dok ga je vidio. Znam i ja da sve treperi ali u prvoj trudnoci sam jasno vidjela srce tickicu kako treperi a bila sam 6+2

mono1111
    06. Rujan 2017. 14:17

Spera

mono1111

Spera,
    Kad je jako mali, svega par mm, on cijeli treperi. A kad je veci, vec se vidi posebna tockica.koja treperi…
    Kad opet ides??

Treperi srce ali nema dovoljno otkucaja za ovaj tjedan trudnoce. I to se dupla, poslije oko 170otkucaja u minuti. Sanse su male ali vidjet cemi. U petak ujutro idem ponovo.
    Sto se tice jucerasnjeg UZV nista se nije vidjelo, ama bas nista. Na ovome danas odmah je bio vidljiv plod dok se za srce malo pomucio dok ga je vidio. Znam i ja da sve treperi ali u prvoj trudnoci sam jasno vidjela srce tickicu kako treperi a bila sam 6+2

Drzimo figeeeeeee ! Javiiii

06. Rujan 2017. 14:34

Spera,superr,bitno da se vidi nesto,jos ako su ti mucnine pocele,to je isto super znak! 
    Drzim figee! 😁😁

ikyri
    06. Rujan 2017. 14:35

Velicina barem paše tjednima... Nadamo se da ce to malo srceko nastavit kucat i ubrzat se što prije! Kolika je bila frekvencija ?

06. Rujan 2017. 14:48

Mono izgleda da je i moja mama trudna😂😂😂
    I kod nje sam nasla te brze otkucaje kad sam tako pomicala iz zgloba lijevo desno😯

waithing

ikyri
    06. Rujan 2017. 14:56

Još 6 dana do pregleda 

06. Rujan 2017. 15:09

ikyri

Još 6 dana do pregleda

Ja jos 7😃

waithing

ikyri
    06. Rujan 2017. 15:31

Kako mi se blizi kraj prvog trimestra voljela bi cut mišljenja o prenatalnim vitaminima. Ja sam pila Centravit koji dolazo s omega3 u prošloj T bio je lagan i sve ok, samo mislim da mi je dizao apetit dosta. Kad ga nebi uzela bi zaista manje jela. Što ste vi curke odabrale?

mono1111
    06. Rujan 2017. 15:46

waithing

Mono izgleda da je i moja mama trudna😂😂😂
    I kod nje sam nasla te brze otkucaje kad sam tako pomicala iz zgloba lijevo desno😯

Jbt, stvarno?' Hahahah
    Od koliko otkucaji?? 
    Ja cu u uto ici na uzv isto mislim, trebala bi u cet, ali sumnjam da cu izdrzati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.