Nije mi dala mjere ali je bio ispod 10mm, miruj koliko možeš, hematomi su opasniji što je trudnoća mlađa. Da visoke su to vrijednosti za trudnicu. Namučit će te malo ova trudnoća ali mislim da ce to bit ok. Stavila bi te ginekologica na strogo mirovanje da ugrožava trudnocu. Drži se. Kad ti je sljedeci pregled?
Nije mi dala mjere ali je bio ispod 10mm, miruj koliko možeš, hematomi su opasniji što je trudnoća mlađa. Da visoke su to vrijednosti za trudnicu. Namučit će te malo ova trudnoća ali mislim da ce to bit ok. Stavila bi te ginekologica na strogo mirovanje da ugrožava trudnocu. Drži se. Kad ti je sljedeci pregled?
Ma bas sam se rastuzila nakon pregleda i još sam tuzna ali idemo dalje dat sve od sebe da sve bude ok. Iduci pregled za 3 tjedna a tad radimo kombinirani probir , koji se nadam da ce barem to biti ok..
Waiting,
A mozda mi je i prijateljica trudna, hahah ako se kod nje pokaze, hahahaha.
Javim svakako ! Jedva cekam isprobati na nekome...
Waiting,
A mozda mi je i prijateljica trudna, hahah ako se kod nje pokaze, hahahaha.
Javim svakako ! Jedva cekam isprobati na nekome…
Bitno da mi muž nije trudan
waithing
Ej curke, došli nalazi kombiniranog... ja mislim da su ok, s obzirom da piše da je granični rizik 1:250...
Na temelju kombiniranog probira (biokemijski biljezi+nt)
Trisomija 21: <10 000
Trisomija 18-13: <100 000
Dobni rizik: 1:610
Na temelju biokemijskih biljega
Trisomija 21: 1:5330
Jel bio tko već od cura ovdje na kombiniranom?
Ej curke, došli nalazi kombiniranog… ja mislim da su ok, s obzirom da piše da je granični rizik 1:250…
Ja idem tek za tri tjedna... To mi je bas stres veliki.. pogotovo jer vec imam 34 godine..
Ej curke, došli nalazi kombiniranog… ja mislim da su ok, s obzirom da piše da je granični rizik 1:250…
Bolje nalaze nisam vidjela 😚
Trisomija 21: &lt;10 000
Trisomija 18-13: &lt;100 000
Bolje nalaze nisam vidjela 😚
Moji su bili sve isto a Trisomija 21 1: 2500 i to je bio super nalaz. Nalaze jako ruši dob. Meni je frendica sa 28 god imala 1:5000 a s 33 g 1:500, išla je privatno na 4d za svaki slučaj i sve je bilo super. Rodila zdravu curicu i prvi i drugi put.
Sortiraj odgovore
Najstariji