Pridružujem se cestitkama svima i zelim bezbrižnu trudnoću! Ja sam evo danas 7+6. Imala kontrolu u pon i nije siguran jel jedno ili dvoje. Kaze da mu djeluje nesta vece a dani pasu i na uzv.. Jel se moze vidjet kasnije da je dvoje?
Cestitam ;)) zelim i ja tebi bezbriznu trudnocu
Na pregled idem nakon posla u 4.. napuhana sam ko zaba.. nisam na wc mogla, bas mi je muka sad :(
Ivancica kako je prošao pregled? Je sve ok?
Na pregled idem nakon posla u 4.. napuhana sam ko zaba.. nisam na wc mogla, bas mi je muka sad :(
Heej pa pregled je prosao onako.. Ugl najbitnije srceko kuca, beba odgovara po svemu za 10tt.. ali mi je nasla hematom i moram piti Duphastone sad i kaze da sto vise mirujem sto je jako tesko uz malu bebu... Drugo kako sam radila OGTT i secer mi je povisen moram sad radit GUK profil.. ugl ova i prva trudnoca nigdje veze jedna s drugom... Bit ce veselo.. malo sam tuzna sad ali nadam se najboljem..
Pridružujem se cestitkama svima i zelim bezbrižnu trudnoću! Ja sam evo danas 7+6. Imala kontrolu u pon i nije siguran jel jedno ili dvoje. Kaze da mu djeluje nesta vece a dani pasu i na uzv.. Jel se moze vidjet kasnije da je dvoje?
Cestitam i neka sve bude dobro!!!
Heej pa pregled je prosao onako.. Ugl najbitnije srceko kuca, beba odgovara po svemu za 10tt.. ali mi je nasla hematom i moram piti Duphastone sad i kaze da sto vise mirujem sto je jako tesko uz malu bebu… Drugo kako sam radila OGTT i secer mi je povisen moram sad radit GUK profil.. ugl ova i prva trudnoca nigdje veze jedna s drugom… Bit ce veselo.. malo sam tuzna sad ali nadam se najboljem..
A joj. Koliki je hematom? Ja sam imala mali na prvom pregledu i sad nosim malu svaki dan u auto pa do vrtića jer parkinga nikad nema blizu... stalno imam pritisak dolje... baš me strah pregleda. Koje su ti vrijednosti OGTT-a?
Ikyri,
Sto se tice prenatala, ja cu si kupiti neke koje sadrze aktivni folat, a ne folnu. Waiting, da li su to one Pharmas?? Ja sad pijem iskljucivo aktivni folat, ali te od Centravita su super mislim. Kao i Elevit.
Waiting, sto se tice watchera, i ja sam radje htjela zivjeti u neznanju, hahaha. Ne znam sto bi ti rekla...ja cu slusati i dalje i nadati se da su to ipak bebini, mislim sigurna sam da se ulove. Ali valjda se i ostale stvari olove kao sto su tvojoj mami.
Anna, dobrodosla.
Ivancica, e da ! S hematomom je preporuceno mirovanje, upravo da se on smanji i nestane...e sad, koliko mozes s djetetom, super....
Heej pa pregled je prosao onako.. Ugl najbitnije srceko kuca, beba odgovara po svemu za 10tt.. ali mi je nasla hematom i moram piti Duphastone sad i kaze da sto vise mirujem sto je jako tesko uz malu bebu… Drugo kako sam radila OGTT i secer mi je povisen moram sad radit GUK profil.. ugl ova i prva trudnoca nigdje veze jedna s drugom… Bit ce veselo.. malo sam tuzna sad ali nadam se najboljem..
A joj. Koliki je hematom? Ja sam imala mali na prvom pregledu i sad nosim malu svaki dan u auto pa do vrtića jer parkinga nikad nema blizu… stalno imam pritisak dolje… baš me strah pregleda. Koje su ti vrijednosti OGTT-a?
17 mm je hematom.. prvo mjerenje 5,3 drugo 9,9 a trece sad ne znam napamet.. ali rekla je da je drugo dosta visoko a granica je do 10.. i ti imas hematom? Koliki?
Ikyri,
Sto se tice prenatala, ja cu si kupiti neke koje sadrze aktivni folat, a ne folnu. Waiting, da li su to one Pharmas?? Ja sad pijem iskljucivo aktivni folat, ali te od Centravita su super mislim. Kao i Elevit.
Waiting, sto se tice watchera, i ja sam radje htjela zivjeti u neznanju, hahaha. Ne znam sto bi ti rekla…ja cu slusati i dalje i nadati se da su to ipak bebini, mislim sigurna sam da se ulove. Ali valjda se i ostale stvari olove kao sto su tvojoj mami.
Anna, dobrodosla.
Ivancica, e da ! S hematomom je preporuceno mirovanje, upravo da se on smanji i nestane…e sad, koliko mozes s djetetom, super….
Da da ja pijem pharmas prenatale. E da, nekad je bolje ne znati i ne proučavati, baš me zanima kako će tvoj očitati na frendici u petak..A tko zna možda mi je mama trudna
waithing
Ma em sto je tesko sa bebom mirovat, em sto radim ( nije naporam posao fizicki ,radim u uredu).. pa evo danas samo nakon pregleda sam ju morala dic valjda 20puta.. jednostavno je tesko to izbjec..
Ja vam pijem Elevit.. to sam pila i cijelu prvu.. ginekologica mi preporucuje i Novalac..
Sortiraj odgovore
Najstariji