Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica09
    05. Rujan 2017. 20:17

Spera

Krvarenje je stalo. Muz je lijecnik pa idem sutra po jos jedno misljenje. Taj UZV u bolnici je bolji od ovog kod mog gina, danas sam isla kod njega da mi otvori bolovanje. Idem sutra pa opet kad mi kaze. Ako je tako sudjeno bolje da se dogodi odmah. A proplakala sam vec od muke.

Bas sam ti htjela reci da odes po drugo misljenje.. Joj drzim fige da ipak sve bude ok, bas mi je zao :(
    Javi se sutra cim prije!!!

ikyri
    05. Rujan 2017. 20:29

Drži se. Javi se obavezno sutra. 

05. Rujan 2017. 20:40

Joj Spera jako mi je zao 😞 
    Nadam se da ce ti sutra ipak dati bolje i ljepse vijesti. 

• Spera
    05. Rujan 2017. 20:50

Hvala vam cure. Mono.i sve vi druge koje ste imale spontane, stvarno tek sad mogu shvatiti tu tugu koja te obuzme i ne mogu ni zamisliti kako vam je tad bilo tesko ❤
    Idemo.odmah sutra ujutro, javim vam.
    E da, i ja imam opet temp oko 37, sve do 37,5 se tolerira zbog rada hormona.
    Cujemo se ujutro cure

mono1111
    05. Rujan 2017. 20:54

Spera,
    Ne znaci da je gotovo kod tebe....stvarno se neke vrlo cudnovate stvari znaju dogadjati. 
    Svakako se slazem da radje ode ranije, ako tako mora biti !
    Drzi se, sretno sutra i javi nam.
    Ivancica, sretno sutra i tebii !

05. Rujan 2017. 22:15

mono1111

Tak i meni isto, hvata stalno razlicite otkucaje, a da ne pricam o mojim crijevima, uzas stvarno, ti zvukovi u trbuhu koji se proizvode, svoje otkucaje ne cujem kad pronadjem zilu, a kamoli bebine.
    Ja mislim da sam ih samo jednom cula, ali nisam ni sigurna da li jesu to bili uopce jer se bas razni zvukovi mijesaju.
    Ja sam dns isla slusati, e sokirala sam se. Prvo idem na desnu stranu, jer mi.je jucer tamo ocitalo i nista ne pronalazi, tj.uhvatim moje ali bebine ne.
    I nis, odem na lijevu stranu i kad ono, pocne se gasiti watcher…nikakvi zvukovi se ne cuju….jbt…i onda sam onako sva od gela isla vaditi baterije iz daljinskog i promjenila i pronasla sam ih na lijevoj strani…samo cudno mi je kako neki put i pronadjen na desnoj, neki put na lijevoj….ne znam da li je to moguce…
    Mislim plod je mali. I ta pupcana vrpca, tesko da bi se lovilo uvijek i na jednoj i na drugoj…hm…ne znam.
    Ja sam odlucila samo jednom dnevno, i to ujutro slusati….i inace je bolje da ti je pun mjehur jer pritisne maternicu i bolje se hvataju otkucaji…i na prazan zeludac, najbolje ujutro cim se probudis…
    Ja lezim sa ispruzenim nogama, neki put ih skvrcim jer bolje nadjem….ja imam slusalice koje spojim i na slusalice slusam.
    E cure,….mislim pretpostavljam da nije moguce ali opet moram pitati, da li je moguce da trbuh vec sad pocinje rasti…
    Mislim znam ja biti napuhnuta em od Duphastona i svega ali od jucer ujutro, a inace ujutro kad se probudim trbuh mi je ravan da ravniji ne moze biti, naime, kao da mi je trbuh poceo rasti….malo stvarno ali vidljivo…mislim tokom dana je sve veci i veci…ali bas je onak malo obli.
    Prerano je za to jelda??

Mono meni isto hvata u na desno i lijevo i to skoro u isto vrijeme i nije mi to bas jasno...
    Najradije bi strojcek isprobala na nekoj netrudnoj frendici no nikom jos nisam rekla pa ne mogu.
    Ma mislim jos je prerano i pise da se koristi od 12tz no ovo otkucaji preko 120sigurno nisu moji...

waithing

05. Rujan 2017. 22:45

waithing

mono1111

Tak i meni isto, hvata stalno razlicite otkucaje, a da ne pricam o mojim crijevima, uzas stvarno, ti zvukovi u trbuhu koji se proizvode, svoje otkucaje ne cujem kad pronadjem zilu, a kamoli bebine.
    Ja mislim da sam ih samo jednom cula, ali nisam ni sigurna da li jesu to bili uopce jer se bas razni zvukovi mijesaju.
    Ja sam dns isla slusati, e sokirala sam se. Prvo idem na desnu stranu, jer mi.je jucer tamo ocitalo i nista ne pronalazi, tj.uhvatim moje ali bebine ne.
    I nis, odem na lijevu stranu i kad ono, pocne se gasiti watcher…nikakvi zvukovi se ne cuju….jbt…i onda sam onako sva od gela isla vaditi baterije iz daljinskog i promjenila i pronasla sam ih na lijevoj strani…samo cudno mi je kako neki put i pronadjen na desnoj, neki put na lijevoj….ne znam da li je to moguce…
    Mislim plod je mali. I ta pupcana vrpca, tesko da bi se lovilo uvijek i na jednoj i na drugoj…hm…ne znam.
    Ja sam odlucila samo jednom dnevno, i to ujutro slusati….i inace je bolje da ti je pun mjehur jer pritisne maternicu i bolje se hvataju otkucaji…i na prazan zeludac, najbolje ujutro cim se probudis…
    Ja lezim sa ispruzenim nogama, neki put ih skvrcim jer bolje nadjem….ja imam slusalice koje spojim i na slusalice slusam.
    E cure,….mislim pretpostavljam da nije moguce ali opet moram pitati, da li je moguce da trbuh vec sad pocinje rasti…
    Mislim znam ja biti napuhnuta em od Duphastona i svega ali od jucer ujutro, a inace ujutro kad se probudim trbuh mi je ravan da ravniji ne moze biti, naime, kao da mi je trbuh poceo rasti….malo stvarno ali vidljivo…mislim tokom dana je sve veci i veci…ali bas je onak malo obli.
    Prerano je za to jelda??

Mono meni isto hvata u na desno i lijevo i to skoro u isto vrijeme i nije mi to bas jasno…
    Najradije bi strojcek isprobala na nekoj netrudnoj frendici no nikom jos nisam rekla pa ne mogu.
    Ma mislim jos je prerano i pise da se koristi od 12tz no ovo otkucaji preko 120sigurno nisu moji…

I zeludac mi je ujutro prazan no mjehur nikako nije buduci da 2-3puta po noci idem na wc😅

waithing

mono1111
    06. Rujan 2017. 01:02

Hm...ne znam stvarno za to sto se tice i lijeve i desne strane...trebalo bi se uhvatiti samo na jednoj strani samo i svaki put na odredjenom mjestu...
    A gle, glavno da ocitava, nesto sigurno jesu bebini otkucaji, posto ne vjerujem da bi nasi bili tako visoki, a navodno ocitava samo otkucaje.
    Ma ja po noci idem valjda svakih sat vremena na wc, bas stalno, i onda recimo dns sam isla malo prije 9 na wc, u vratila sam se kao u krevet i u 10 sam opet trebala na wc, znaci mjehur mi je bio pun, hhaha, i onda sam isla slusati.
    Meni se jako ti zvukovi mijesaju, mislim svakakvi bas, i kao da nesto krci unutra....sigurno je jos prerano.
    Ovaj koji ti imas, od Masa pise cak od 14 tt !!!!

06. Rujan 2017. 07:37

evo znaci postoje 4vrste otkucaja..pa sad znaj sta je sta, kazem ti najradije bi ga isprobala na nekoj netrudnoj frendico da vidim razliku. A ja tonove iskljucim jer je za to stvarno prerano samo mi krči onda bezveze.

waithing

ikyri
    06. Rujan 2017. 07:52

Isprobaj na mužu. Eliminirat ces puno toga :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.