Mučnine su jače kod cura, prištići po licu se javljaju isto kod cura, pojačana dlakavost kod dječaka itd…
Ja mučnina baš i nemam no prištiće imam,,dlakavost ništa, dakle odgovara sve osim mučnina, ma dobro meni je najbitnije da kuca srceko
waithing
Evo i mene nakon duzeg vremena, imam uzasne mucnine a sad sam koma totalno. Bila sam kod ginekologa, danas sam 6+5 i prazna mi je GV 😢
Evo i mene nakon duzeg vremena, imam uzasne mucnine a sad sam koma totalno. Bila sam kod ginekologa, danas sam 6+5 i prazna mi je GV 😢
O jojjjj !!!! Bas mi je zaoooo !!!!
Sto ti je gin.rekao??
Nadam se da je istina to za otkucaje..kod moje bebe su 147 bili na pregledu..i da..nemam cisto lice..ali vidjet cemo..
Spera bas mi je zao.. sta ti je rekao ginic?
Sto ti je gin.rekao??
Rekao je da bi se vec trebao vidjeti plod obzirom da imam.cikluse od 25 dana. Ono sto me buni je da sam prosli tjedan bila u bolnici na pregledu jer sam imala sukrvicu i dr.mi je rekao da se nazire ŽV i prokrvljenost (srce).
Pisalo se o povisenoj temp, ja sam u prvoj trudnoci imala 37-37,5 prvih 12 tjedana
Sto ti je gin.rekao??
Rekao je da bi se vec trebao vidjeti plod obzirom da imam.cikluse od 25 dana. Ono sto me buni je da sam prosli tjedan bila u bolnici na pregledu jer sam imala sukrvicu i dr.mi je rekao da se nazire ŽV i prokrvljenost (srce).
Strašno mi je žao. Kakav je plan? Ideš ponovno na UTZ? Dobila uputnicu za bolnicu? Koje si preporuke dobila?
Spera,
Sad se ni ZV ne vidi?? Ne moze se srce vidjeti bez ploda, jako je mali plod kad se pojavi, on cijeli treperi ...oni ne znam kako vide prokrvljenost osim color dopplerom, koji je stetan u ranoj T pa sumnjam da su to bili ukljucili u bolnici kad si bila.
A da li i dalje imas sukrvicu ili je stala??
Bas mi je zao !!!
Krvarenje je stalo. Muz je lijecnik pa idem sutra po jos jedno misljenje. Taj UZV u bolnici je bolji od ovog kod mog gina, danas sam isla kod njega da mi otvori bolovanje. Idem sutra pa opet kad mi kaze. Ako je tako sudjeno bolje da se dogodi odmah. A proplakala sam vec od muke.
Baš sam ja to mislila reć. Ima li netko.pregled ovaj tj. Kao da mi se činilo da netko ima sutra?
Ja imam sutra pregled :)
Sortiraj odgovore
Najstariji