Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2017. 13:54

ikyri

Mono, waithing kako vaši muževi reagiraju na sve što prolazite? Moj muž je u prvoj trudnoći gledao na bebu ko neko stvorenje koje meni nanosi bol i nije mogao shvatit da je to beba, nije volio dirat trbuh i sl… dok nije vidio bebu…od tog trenutka se zaljubio. Sad mi vec pipa škembu i "mazi bebu".
    Ja sam se čak bojala jer se nije povezao s bebom u trbuhu ni nakon UTZ i sl. Ali mislim da ga je bilo jako strah ali mi to nije nikad priznao.

Moj muž je meni nakon spontanog i tolikih postupaka rekao da više ni nejdemo kad vidi kolika je to muka, no vidim da je sad sretan i ne da mi negativno razmišljati, ako se i boji neće mi to pokazati,  ja sam u ovom svemu od početka paničar a on stijena koja smiruje, ja pesimist on optimist...

waithing

05. Rujan 2017. 13:55

mono1111

Na kojoj strani si nasla otkucaje? Jesi li ih odmah nasla? Dobila si i gel uz njega? Jesi probala na prazan zeludac, pun mjehur ili kako??
    Jojj znas mene??!!!!!! Imam 100 pitanja!

Da da veeliki gel i još puno malih sam dobila

waithing

05. Rujan 2017. 14:05

hvatalo je svakak tj.nije isto..od 120-190no to je trajalo par sek i gotovo.

waithing

mono1111
    05. Rujan 2017. 14:19

Tak i meni isto, hvata stalno razlicite otkucaje, a da ne pricam o mojim crijevima, uzas stvarno, ti zvukovi u trbuhu koji se proizvode, svoje otkucaje ne cujem kad pronadjem zilu, a kamoli bebine.
    Ja mislim da sam ih samo jednom cula, ali nisam ni sigurna da li jesu to bili uopce jer se bas razni zvukovi mijesaju.
    Ja sam dns isla slusati, e sokirala sam se. Prvo idem na desnu stranu, jer mi.je jucer tamo ocitalo i nista ne pronalazi, tj.uhvatim moje ali bebine ne.
    I nis, odem na lijevu stranu i kad ono, pocne se gasiti watcher...nikakvi zvukovi se ne cuju....jbt...i onda sam onako sva od gela isla vaditi baterije iz daljinskog i promjenila i pronasla sam ih na lijevoj strani...samo cudno mi je kako neki put i pronadjen na desnoj, neki put na lijevoj....ne znam da li je to moguce...
    Mislim plod je mali. I ta pupcana vrpca, tesko da bi se lovilo uvijek i na jednoj i na drugoj...hm...ne znam.
    Ja sam odlucila samo jednom dnevno, i to ujutro slusati....i inace je bolje da ti je pun mjehur jer pritisne maternicu i bolje se hvataju otkucaji...i na prazan zeludac, najbolje ujutro cim se probudis...
    Ja lezim sa ispruzenim nogama, neki put ih skvrcim jer bolje nadjem....ja imam slusalice koje spojim i na slusalice slusam.
    E cure,....mislim pretpostavljam da nije moguce ali opet moram pitati, da li je moguce da trbuh vec sad pocinje rasti...
    Mislim znam ja biti napuhnuta em od Duphastona i svega ali od jucer ujutro, a inace ujutro kad se probudim trbuh mi je ravan da ravniji ne moze biti, naime, kao da mi je trbuh poceo rasti....malo stvarno ali vidljivo...mislim tokom dana je sve veci i veci...ali bas je onak malo obli.
    Prerano je za to jelda??

ikyri
    05. Rujan 2017. 14:32

Pa nestane prvo  rupa... kad se legneš pa su ti gacice zategnute preko kukova pa se pojavi rupa gdje si možes vidjet malo u gacice... ta rupa nestane i onda se polako podiže i popunjuje. 

Sofia88
    05. Rujan 2017. 15:46

Mono. Meni je trbuh ujutro ravan (možda malooooo) ali do navečer sam već u petom mjesecu. :)
    Mm me stalno gleda kako se mjenjam. Gladi pupu i ljubi ju. Sretan je što mi sise rastu jerc inače su male. 😂
    Neki dan nisam mogla prestat plakati. Zašto? Eto jednostavno zato. Užasne su ove emocije. 
    Nadam se raditi do 1.12. pa otići na komplikacije ako budem mogla. 

Everything happens for a reason.

Sofia88
    05. Rujan 2017. 17:03

I da kažu da ako su otkucaju veći od 140 da je curica 💗

Everything happens for a reason.

ikyri
    05. Rujan 2017. 17:11

Baš sam ja to mislila reć. Ima li netko.pregled ovaj tj. Kao da mi se činilo da netko ima sutra?

05. Rujan 2017. 17:43

Hehe stvarno, nisam znala to za otkucaje i spol

waithing

ikyri
    05. Rujan 2017. 18:01

Mučnine su jače kod cura, prištići po licu se javljaju isto kod cura, pojačana dlakavost kod dječaka itd... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.