Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    05. Rujan 2017. 13:07

Meni je muž dobio gripu prvi dan kad sam doma došla doma iz rodilišta. Plavi plivasept za ruke i masku sam mu stavila. Spavali smo odvojeno i nitko se nije zarazio. 

05. Rujan 2017. 13:10

evo ga mono...super stvarcica☺

waithing

• Ivancica09
    05. Rujan 2017. 13:19

Ma ne mozes zivjet pod staklenim zvonom jednostavno na neke stvari ne mozes utjecat..
    Nedugo nakon sto sam rodila sam dobila strasnu crijevnu virozu a dojim malu bebu.. Bila sam van sebe da mi tako mala ne pobere od mene.. nosila sam masku , sve smo provjetravali što vise i muz je pobrao od mene a sva sreca beba nije.. jednostavno sreca na neki nacin da nije..
    Ja sam po prirodi panicar ali se trudim sto manje biti sad u trudnoci i s bebom jer to moze samo donjeti vise stete nego koristi..

ikyri
    05. Rujan 2017. 13:23

waithing

evo ga mono…super stvarcica☺

I što kaže muž?

mono1111
    05. Rujan 2017. 13:30

Znam da na neke stvari ne mogu utjecati, ali na ono sto mogu, naravno da cu utjecati !
    Waiting, jejjj!daj mi reci molim te, da li ti se razne brojke ispisuju i da li si jasno uhvatila otkucaje, tj.cula ih ili ti je samo ocitao? Koliko dugo si uspjela ocitati?? Vremenski mislim?? Do koliko ti je najvise islo? Da li su konstantni otkucaji, na cca150 ili setaju?? 

mono1111
    05. Rujan 2017. 13:31

Na kojoj strani si nasla otkucaje? Jesi li ih odmah nasla? Dobila si i gel uz njega? Jesi probala na prazan zeludac, pun mjehur ili kako??
    Jojj znas mene??!!!!!! Imam 100 pitanja!

mono1111
    05. Rujan 2017. 13:31

Da li si uhvatila i svoje otkucaje?

ikyri
    05. Rujan 2017. 13:32

Mono, waithing kako vaši muževi reagiraju na sve što prolazite? Moj muž je u prvoj trudnoći gledao na bebu ko neko stvorenje koje meni nanosi bol i nije mogao shvatit da je to beba, nije volio dirat trbuh i sl... dok nije vidio bebu...od tog trenutka se zaljubio. Sad mi vec pipa škembu i "mazi bebu".
    Ja sam se čak bojala jer se nije povezao s bebom u trbuhu ni nakon UTZ i sl. Ali mislim da ga je bilo jako strah ali mi to nije nikad priznao. 

mono1111
    05. Rujan 2017. 13:48

Moj je jako oprezan, tj.ogradjuje se i on nakon 3 neuspjele T, tako da nikako nije vezan jos uvijek...prerano je !
    Cak je rekao, da sumnja da ce uspjeti i ovaj put, nakon svega koliko sam puta isla na hitnu, uzv, krvarila svako malo..
    Sad je skuzio da to apsolutno nista ne znaci, ta.krvarenja jer da je nesto krenulo, vec bi zavrsilo sigurno !

05. Rujan 2017. 13:52

mono1111

Da li si uhvatila i svoje otkucaje?

Maloprije sam ga tek dobila pa nije prazan želudac bio, a čula sam mislim i bebine jer oni jako brzo kucaju no čula sam i svoje i raznorazne druge zvukove pa sam ton isključila, očita mi i moje otkucaje no moram poolako jako i dok sam skužila gdje je,,našla sam na lijevoj strani u sredini bikini zone i pupka, i očitalo mi par puta na par sekundi, ma još je rano no ja sam i s ovim zadovoljna.

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.