Hej cure...dok sam pročitala sve...
Mi smo na početku dobivali slikice,al otkad su krenule komplikacije,dobijem sliku al vjerujte mi ja na njoj ništa ne kužim....više kao budu na njoj nekakvi parametri odn mjere
Recimo,zadnja slika....ko velika mrlja crna...hahaha
Anomaly sam išla,i s 12, i sa 20 tt...i ko što cure kažu,detaljan pregled svih organa,gledaju se svi detalji...u biti sve je isto samo malo duže traje...
Ja sam mislila sad ići na 4 D,kad mi mm dođe...zbog svega,nije samnom niti jednom bio na uzv...
S L sam išla na 4D,i baš imam par slikica di se super vidi,a ima i onih di ne kužim ništa...
Meni će eto biti 21tt kad budem išla na anomaly. Iako i ovako svaki pregled mi traje po pola sata i svaki organ mjeri, pusti srce da čujemo tako da me baš zanima kako će se to razlikovat..
Meni se isto super vidi na slikici 4d, i jednu mi je izradila onu gdje se najbolje vidi a ove ostale mi je dala po izboru da slikam sa mobitelom :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
To sam isla jod privatnika da imam sliku bebe :S i da ju pregleda,a nis, dodem, pita me kak sam, uzme onaj s cim cuje otkucaje srca, dok nade, veli sve je u redu, vidimo se za dva tjedna -.-
Pandica,a onda ti baš i neće biti neke razlike...znam da je meni gledala baš svaki organ mic po mic...kažem ti,meni ništa drugačiji nego inače...osim što je duže trajao...
Fora su te s 4D fotkice....pogotovo ako dobro ulovi bebu...
Mislim da ću se ja naručit tam iza Božića,tad će nam biti oko 32 tt...mislim da bi se moglo tada dobro vidjeti sve...
Nepoznato iskreno, ja da sam bila na tvom mjestu kad bi vidjela na početku trudnoće da nista ne pregleda promijenila bi gin. Ne mogu vjerovati da nije uzimao bris, papa test, kks, urin.. toliko testova su mi radili da vise ni nepamtim.. svaki put kad dođem kod dr prvo me sestra odvede u prostoriju, dam urin svaki put na pregled i izvadi mi krv iz prsta i nesto tamo drzi na onom malom staklu, svaki put.. stvarno nevjerojatno kakvih dr ima nemarnih ..
Lotta pa onda ce se definitivno sve vidjeti :D ako je tako dobro ja cu definitivno isto ici još jednom kasnije..
Nadam se....baš ću sutra zvati da se naručim...
Mislim da će i mm biti oduševljen...
Mene su isto na sve živo slali,pogotovo na početku,tad je sve bilo ok,al svejedno....a kad se zakompliciralo pogotovo....
Mada,i moja kuma je kod gin u cijeloj trudnoći 3 puta bila na uzv...ne znam o čemu to ovisi..
Ja sam samo jesnom vadila krv i to kad sam saznala da sam trudna i to je to :S iako sam rh- na nalazu pise kontrola izmedu 26-28 tjedna ja to rekla dr a ona je samo odmahnula rukom i rekla ima vremena -.-
Nisi primila injekciju? Ja sam 0- grupa i dr mi je odmah zapisala u karton da cu tako oko 30tt ne znam točno kada primiti injekciju i jos mi kaze nemoj ti nista brinuti to je na mene da pratim..
Za ne povjerovati .. jel' nisi imala izbora da ides kod nekog drugog?
Nisam sigurna,al mislim da to nije problem u prvoj trudnoći,i da se injekcija mora primiti nakon poroda...i to ako dijete bude rh pozitivno....
Mislim na netu ima dosta o tome...
Bitno je da sa svim papirima kad ideš u rodilište,poneseš i trudničku i onaj papir na kojem ti piše krvna grupa i rh faktor...
I no sikiriki... ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji