Kad ste mislile spremit svoje torbe za rodilište?
Brine me da neću znati ili moći dojiti, a da će mi dijete vrištati, a ja neću znati ni kako ni šta. Znači obavezna je mast za bradavice jer je bol nezaobilazna ili, pa onda neznam dal da uzmem šeširiće za svaki slučaj..da si olakšam nekako.
Niti meni nitko ništa nije spominja ni za anomaly scan, a ni za mini anomaly scan koji se radi oko 12 tjedna. Više manje sam na netu sve saznala..i pitala njih tamo. Ali na kraju nisam otišla.
Ja cu svoju torbu spremit u 1. Mj, jer je kod mene malo rizicno :S meni je mama rekka da u rodiliste ponesem dudu, ako place po noci beba da dam dudu poskrivecki :S
Hahah super da si podijelila taj savjet, budem je i ja uzela :D
Ja sam mislila sredinom drugog mjeseca, pošto mi je termin 11.3, ali moguće da ću i prije jer je beba na zadnjem pregledu bila veća.
Sljedeći pregled mi je sad 22.12 jedva čekam, jer je prošli put beba za dva tjedna bila veća pa me je gin poslao na vađenje šećera koji je ispao ok.
Haha meni su rekli da prestanem jest puno jer sam dosad dobila 11 kg, a strah ih je ak se jos udebljam da ce beba bit prevelika :S jer sam sitna :D
Ja sam evo na +10kg sad poslije ručka, a ujutro sam bila na +8kg. U kojem si tjednu?
Da i ja sam dosta sitna, ne toliko u visini, koliko u građi tijela i imam dosta uske bokove. Ali eto došla na pregled, sve ok, porast kilaže ok i puf..beba vam je veća. Još čitam na nalazu da već ima skoro 1kg, što je tada bilo bar 200-300g više. Nemrem dočekat da vidim kak je sad :D
Mogli bi tu na forum ubaciti da se mogu slikice stavljat odmah. Eh
Htjela sam predložiti da stavimo slikice svojih trbuha hehe
Ja sam sad 30+3 krenula s trudnicim s 49 kg a visoka sam 160, pa se cuse kak sam se vec toliko udebljala :( kad sam papam xDD haha al mi je mama rekla da u bolnici ne daju dude, al da dam kad place i maknem kad cujem da dolazi sestra il dr :S ma mene je svega strah, kak cu dojit, ocu dojit uooce, kak primit bebu, premotat, uzas :S na tecaj ne mogu ic jer moram strogo mirovat :( jadna vec vidim da cu se namucit oko svega xD
Meni je cak dr rekka da mi je trbuh prevelik za moju gradu tijela hahaha da smanjim hranu :(
Sortiraj odgovore
Najstariji