Trudnoća 06. srpnja 2023.

Tata pokušao nositi teret „trudničkog trbuha“ i nije očekivao da je tako teško, a urnebesno je!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U trudnoći smo često vrlo otresite prema muškima i nerijetko im predbacujemo da – oni ne znaju kako je to. Jedna se mama potrudila da njezin partner ipak na neki način dozna…

Kad ti se onako slatko smješka dok se gegaš pored njega ili mu pobjegne smiješak dok ti pokušavaš vezati tenisice s trbuhom do zuba… Iako znaš da ne misli ništa loše i da taj smiješak nije zloban niti zločest, nekako prvo pomisliš „ma vidjela bih ja tebe s ovolikim trbuhom!“ E, pa jedna je mama to i napravila.

Možda te zanima... Duhovita mama: Prva trudnoća vs. sve sljedeće trudnoće Trudnoća

Dobro, nije imao trbuh, ali je imao – lubenicu i dvije dinje iznad te lubenice. Mama koja inače vodi Instagram profil dog_mom_adventure, Melissa Reiley, trenutno je trudna s drugim djetetom i željela je suprugu pokazati kakav je zapravo osjećaj raditi svakodnevne poslove, pa čak i one najjednostavnije zadatke, s „lubenicom“ ispred sebe.

Video je uistinu smiješan jer je vrlo realističan, odnosno svaka žena koja je ikada bila trudna će pomisliti: „Aha! Vidiš! Sad ti je jasnije!“ Melissa svom suprugu najprije daje vrlo jednostavan zadatak – da pokupi olovku s poda. Iako je krenuo vrlo optimistično, misleći kako je to vrlo lak zadatak, ubrzo je osjetio pucketanje svojih zglobova i razne bolove, zbog čega se iznenadio i nasmijao.

Nakon tog uslijedilo je vađenje rublja iz perilice, stavljanje u sušilicu, pa spavanje, pa odlazak u kupovinu, pa mokrenje (nakon 10 sekundi ponovo, jer…) i još brojni vrlo usputni zadatci na koje niti ne pomišljaš da bi ti mogli predstavljati ikakav problem.

Budući tata možda se najviše iznenadio tome koliko mu je bilo gotovo nemoguće obući čarape i tenisice. „Kao da su mi stopala čudna,“ kaže on, pa zaključuje: „Znaš, ovo je dobra vježba kako naučiti zatražiti pomoć.“

Nećeš požaliti ako pogledaš ovaj video, a smijeh je zagarantiran, kao i onaj „Jel' ti sad jasno?!“ moment.

Možda te zanima... Mama objavila iskren video kako joj muž pomaže nakon poroda Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.