Ma nije to ni neki porast kilaže, to je sasvim u redu porast koliko sam čitala, a i čula. Bitno je samo da što raznovrsnije i zdravije jedeš, uvijek kvaliteta prije kvantitete. Ja ni neznam koliki bi mi trbuh sad trebao biti, ali nije mi nešto preveliki. Pa svakoj trudnici je trbuh drugačiji, ovisi o mnogo faktora kao npr. smještaj maternice, veličine bebe i kajaznam šta još sve ne..Baci koju sličku ak ti se da ;)
Ja nisam bebu nikad držala u životu, a sad ću imati svoje malo biće za koje sam ja odgovorna, naravno da me strah. Ali nadam se da će i neki instinkt proraditi, ja idem na tečaj 10.1, a gle ako nemožeš ići zbog svog stanja uvijek možeš sve s neta saznati. Ima hrpu videa kako pravilno dojiti, ma fala bogu na ovom dobu informacija, da su dostupne od svud...
U mojoj obitelji ja prva imam bebu, od bratica sestricni, brace sestara, nikad nisam ni bila ajmo rec blizu bebi da ju nosim i to :S tak da ce mi bit ovo prvo iskustvo s bebacem a tako i mom mm :S nadam se da cu se snac haha :D
Tako i ja isto, evo prijateljica rodila prije 3 mjeseca pa sam malo provela vrijeme s njenom bebom. A do tad ništa. Sad nju ispitujem i cijedim za savjete jer je svježa.
Hej trudnice moje...evo nas s pregleda,sve je super,zatvorena,plodne vode dovoljno,a mališa...1800 g....bit će izgleda veeeelik,a ja s kg na + 13.... Jedino je još na zadak,al može se okrenuti...
Ja planiram u nabavku za njega,a tako negdje i sebi spremiti torbu iza Tri kralja...
Tako planiram i ja, u prom mj spremit torbu, pa nek je spremna.
Drago mi je da je sve u redu :)
Ja jedva cekam petak da idem na pregled, ici ce i mm samnom, valjda cega pustit unutra, jel idu vasi mm s vama unutra kad je npr ultrazvuk?
Sortiraj odgovore
Najstariji