Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Prosinac 2016. 21:08

Mislim da će ti babica svakako dolaziti prvih dva tjedna, da okupa bebu prvi puta i dok otpadne pupčana. Al eto kažeš i da živite s njegovima? Imat će sigurno i njihovu pomoć :) samo hrabro. Sve to dođe na svoje.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    16. Prosinac 2016. 21:29

Cure moje,sve to dođe...instiktivno i automatski...dolazit će vam patronažna sigurno i pokazati sve što bude trebalo!
    A i mame i svekrve,vjerujte koliko god staromodne,znat će okupati i obući dijete i pomoći vam...koliko god vam možda i išle na živce,samo ih zaposlite,dok se ne uhodate
    Samo se opustite i uživajte,vjerujte mi,brzo sve to prođe,evo ja baš gledam svog L,ko da je jučer bio u jastučiću....a na jesen kreće u školu

Nepoznato_22
    17. Prosinac 2016. 12:41

Naadam se :) kak ste curke danas? Cim je sunce osjecam se bolje psihicki xD:))

• Lotta12
    17. Prosinac 2016. 13:11

Sunce?? Kod mene magla i oblačno...
    Joj,jel se vama događa da se probudite u noći gladne?? Ja već par puta,buđenje oko 4, gladna ko vuk...

Nepoznato_22
    17. Prosinac 2016. 14:04

Ja zspem oko ponoci, prije tog papam pahuljice :) i onda se probudim oko 3 pol 4, pa mi je tesko zaspat, i onda u 6 dizanje, na kakao, pahuljice, pa opet na soavanje do 11 negdje, pa opet jelo, kruh salama haha stalno papam xD iako prije spacanja popijem normabel, ne mogu spavat cijelu noc u komsdu, nikak se namjestit, piškenje tokom noci, uzas :S

• Lotta12
    17. Prosinac 2016. 14:40

Ja večeram oko 7,čak i ranije...al ovo mi se nije događalo,baš me probudi glad,pa mi teško zaspati opet
    A ovo s wc-om,i lošim spavanjem....to mi je svakodnevno!
    Kažu da se na taj način tijelo priprema za besane noći kad se beba rodi....
    Ugl,nema spavanja...hahaha

17. Prosinac 2016. 15:02

I kod mene je hladno i oblačno ..
    Ja evo ne znam dal da kažem na sreću ili ne ali nemam tih problema. Ne jedem ništa više nego i prije trudnoće čak mi se nije niti apetit povećao jedino ja sama Pazim što jedem. Kad legnem spavat, to bude recimo oko ponoći spavam do nekih 8,9 niti ne okrenem se u snu :D a evo sada idem prema 19tt i nikad nisam imala simptom učestalog mokrenja.. 
    Da nadodam, imala sam jedino problema sa nesanicom kad mi se začepio nos kao simptom i tu sam se budila par puta u noci jer sam disala na usta pa bi ozednila. Od kako koristim sprej za nos nemam taj problem.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    17. Prosinac 2016. 16:13

Blago ti se...mene pak ovaj put sve strefilo,mučnine do cca 14 tt i to baš jake,pa krvarenje desni,pa glavobolje,zaštopan nos...možda i godine imaju veze s tim,hahaha ..;)

Moji susjedi sve okitili....dvorišta,ograde....gledam kroz balkon...predivno  još da hoće zabijeliti...

Nepoznato_22
    17. Prosinac 2016. 16:38

Mene sad muce glavobolje i to navecer -.- a krvarenje desni sam rijesila tak da sam kupila soft cetkicu i uopce mi vise ne krvare :D

• Lotta12
    17. Prosinac 2016. 16:50

Meni je prošlo samo od sebe,a soft četkicu inače koristim
    Sve su to tzv.slatke muke :D
    Nepoznato jesi dobila nalaz brisa,ponavljala ti je bris,jel da?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.