Iskreno, muka mi dođe od tih priča. Kad mi netko kaže jao baš mi je žao što si se tako mlada udala uf ja poludim. Pa da se nisam htjela udati ne bi, a prije su se udavale sa 18, ono ak se do 20 ne udaš onda si već stara cura -_-"
Izlazila sam van, putovala, prošla sve sto sam trebala nisam u ničemu ostala zakinuta i zbog ničeg mi nije žao.
I to znam kako ti je, moj muž ode u 1 popodne i nema ga do ponoci. Užas. Po cijele dane sam u stanu, da nema ovog foruma pukla bi ko kokica haha
I da, 23 god imam.. ti?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Haahaha isto 23, a on 22 :D mi smo bas htjeli bebača, al njegovi to bas nisu dobro prihvatili dok moji jesu :S meni nekad dode sam da plačem po cijdče dane jer sam sama... I kad rodim bit cu sama i jebiga, trebam se naviknut :( ja pucam jer samo moram bit u krevetu, ne smijem ni do trgovine :( a jos smo kid njegovih, pa svoje ni ne vidim :(((
I mi smo htjeli bebaca i bilo je svakakvih reakcija ali na kraju ipak svima bude drago. I znam točno kako ti je. Mi smo morali otici iz hrvatske, tj muž je već živio tu, ja sam došla kasnije. možeš mislit kakav mi je to sok bio, mlada ostala trudna i u roku mjesec dana otišla trudna u nepoznato gdje nemam nikog, ne znam nikog, ne znam jezik.. ništa, kud god idem ovisna o muzu. Dok on radi čak ni u trgovinu ne mogu sama. I proplakala sam dane i dane. Neću moći kući za božić niti cu koga vidjeti svog do poslije poroda. Ali trebaš samo bit jaka, ako ne možeš zbog sebe imaš bebu zbog koje sve moraš trpit jer i ona osjeti svako tvoje stanje. A kad dođe na svijet sve te brige će ti biti u drugom planu i imat ćeš najveću sreću :)
Ma joj, jedva cekam da se rodi :) ne mogu docekat... :D to me jedino drzi ajmo rec sretnom :)
Nema veće ljubavi od majčine :) i sad već obožavam to malo biće a kako cu tek kad se rodi, to se Neda opisati :)
I ja isto ga vec obozavam i ne mogu ga docekat, a u neku ruku ce mi ga bit zao jer mu tata nece bit tu skoro nikad :S bit cemo samo ja i bebač :S
Ja ne radim pa ću isto biti sama s bebom ali muž će bit 3mj na porodiljnom pa se bar tome veselim. Vjeruj mi kad dođe bebac nećeš ni htjet nikog oko sebe, on će ti biti cijeli svijet.
Ne znam jesi već napisala negdje, koliko si trudna?
Blago tebi, moj nece dobit ni dan slobodno kad rodim.... Tak da necu imat nikakve pomoci od njega... Eto sutra punih 30 tjedana :) jos moram izdrzat najmanje 6 tjedana u krevetu :(
hoće ti dolaziti babica? Pa barem da ti ima tko pokazat sve što trebaš znati..
Znači ti još sitno brojis..ma brzo će to proći :)
Valjda hoce, nezz, ne mogu ni na tečaj ici :(( necu znat nista :(
Sortiraj odgovore
Najstariji