Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Prosinac 2016. 21:07

Ovdje je i to drugačije .. ja cu primiti injekciju oko 30tt.. eto, svi nesto drugačije ..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lotta12
    18. Prosinac 2016. 21:17

Stvarno ne znam....to je ono što sam ja po netu polovila...
    Ja sam rh+,s L nisam ništa radila,osim vađenja krv grupe a sad sam išla na taj neki IAT test,kao da se vidi da nisam razvila neka antitijela....ugl,isto vezano za taj rh faktor i krvnu grupu...
    Nepoznato,pa pitaj gin sad na kontroli šta ti je činiti,odn.što se radi i kada obzirom da si rh-....

Nepoznato_22
    18. Prosinac 2016. 22:03

Busem pitala u petak :S nije mi nist spominjala nikakve inekcije nist :S haha joj kod svakog je sve drugacije :SS

Nepoznato_22
    19. Prosinac 2016. 11:50

Jeste vidjele ovu torbu u dmu? Ja bi si to kupila a nezz jel potrebno? Jeste vi razmisljale o tome?

http://www.mamasminkerica.com/2014/04/biobaza-i-dm-mama-i-beba-torba-za.html?m=1

19. Prosinac 2016. 12:21

Torba za rodilište ti definitivno treba, bez toga ne mozes ali 250kn za ovu hmm.. mislim da za te novce mozes sama kupiti ono sto ti je potrebnije a definitivno za te novce mozes kupiti i puno vise pojedinačnih stvari..

Nepoznato_22
    19. Prosinac 2016. 12:28

S time da inam 40% na torbu :S nezz ni sama sta da radim i sta mi treba :S joooj polako trebam razmisljat sta bi i kako bi, vrijeme dolazi a ja nemam blage haha :D

19. Prosinac 2016. 12:40

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/sto-sve-trebate-ponijeti-u-rodiliste-60 

Evo ovdje je sve odlično napisano i pogledaj na kraju clanka imas ponudene druge clanke, pogledaj onaj "pripreme za novorođenče" ja sam si odmah spremila u mobitel jer je odlično napisano sve sto ti treba :)

Nepoznato_22
    19. Prosinac 2016. 12:50

Hvala, sad cu pogledat :D

• Lotta12
    19. Prosinac 2016. 13:15

Hej cure....kako ste mi?
    Nepoznato,mislim da ti je ova torba preskupa...iskreno,ne znaš da li će ti odg.proizvodi...
    Što se tiče torbe za rodilište,popis koji je Pandica stavila je ok,jedino bi ja dodala i maramice za dezinfekciju toaleta- ja sam recimo nosila od Domestosa.Neznam kako često će ti netko dolaziti,al uvijek ti mogu donijeti ako nešto zafali
    Za bradavice sam ja koristila Bepathen mast...meni najbolja...
    Spavaćice- tu gledaj da ti imaju kopčanje kod grudi,lakše ti je zbog dojenja
    Čarape...
    Ak se sjetim još nešto korisno,pišem..:D

Nepoznato_22
    19. Prosinac 2016. 13:16

I u kakvu torbu to sve stavim? Putnu? Haha xD joooooooj :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.