Super...vidiš da je sve ok
Jel vaši bebači štucaju? Moj redovno,evo sad osjetim...onda mu valjda dojadi,pa me lupi tako jako....hahaha,trbuh samo poskakuje ...
Ja ne znam kad stuca, al me zna jako lupit dva tri puta ko da protestira nesto s nogom, a inace vidim po trbuhu kak se onak rasteze kao pa ga ima po svud,a najvise obozava lupat po rebrima, jednom je tak jako lupio u rub rebra da je bio miran dva sata :D
Baš sam neki dan osjetila štucanje, onako baš ritmični pokreti. I udarci su mu postali jači, baš ga sad svakodnevno osjetim, javlja se često, pa znam da je sve okej. A trbuh kad ga gledam..baš valovi prolaze, baš me zanima kak to izgleda točno jer mi sad baš nije jasno što je nožica a što ručica..
Ja jos ne mogu raspoznat jel ruka il nogica, al onak bekad zna potegnut pol trbuha kao trag :D i zna mi par sec onak lupit pa dragam i ostane tak par sec i vrati unutra :D al ne kuzim sta je nogica il rukica :( al kad lupi jako jako mislim da je to noga haha xD
Kazu da ga trebam osjetit u satu bar 10 udaraca, a meni se nekad ne javi po dva tri sata, al onda bude šou :D nezz :S
Da da tako sam i ja, zna mi baš izvirit stopalo pored pupka najčešće pa škakljam haha predobro. Nemoj se brinut, svaka beba ima svoj ritam dana, neki pokreti se ne osjete, ako su prema drugoj strani. A i kad se uljuljuškaju tijekom dana fino spavaju.
Da, vec znam otprilike njegov ritam kad je budan, kad spava tj. Kad ga necu osjetit :D a i mozda je vise od normabela vise uspavan :S i to mi prolazi glavom :S
Do kraja izgleda, imam kontrakcije i s normabelima al manje, rekla mi je dr, izduraj u krevetu jos 6 tjedana jer je rizicno ako se krenem otvarat sad.. za 6 tjedana bit cu 36. Tjedan i rekla je da tad mogu ic rodit hahaa da nece bit toliki rizik za bebicu kao sad :S
Sortiraj odgovore
Najstariji