Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DixaPixa
    17. Prosinac 2016. 18:18

Bude 6 tjedana prošlo za čas! Nadam se da imaš pomoć, jer vjerujem da je teško toliko bit u krevetu i mirovat. Ja sam stalno u nekom pokretu i skužila sam da nemogu više, navečer baš osjetim bolove u listovima i stopalima. A zadišem se za čas :/ Još živim na brdu i bome se uspušem.

Nepoznato_22
    17. Prosinac 2016. 18:25

Nekad mi tako dode nervoza i zivcanost jer sam doma, u krevetu, drugi idu na advent, soping, setaju se, a ja samo krevet :S tak me nekad pukne joj osla bi vaaaaaan malo na zrak, ludim doma, onda se primirim i moram izdrzati radi bebaca :) ja se jedva krecem uz stepenice, leda me bole, uspuhana sam, koma :S

17. Prosinac 2016. 19:15

Ja sam tek nedavno počela osjetiti pokrete, pa sad ne znam dal stuca ili se mrda hehe 
    Najviše osjetim kad legnem na leđa i umirim se :D a kad sam bila na pregledu nekidan gin je i sama rekla da je beba jako aktivna

Sve mogu u Onome koji me jača <3

DixaPixa
    17. Prosinac 2016. 19:44

Kakve slikice dobivate od ginekologa? Ja nisam ni jednom dobila još iz profila da se fino vide obrisi, jedino što imam a da se jasno vidi je slika pišulinca haha

Nepoznato_22
    17. Prosinac 2016. 20:24

Ja nemam nikakvih slika, moja to ne dijeli :(

18. Prosinac 2016. 09:46

Ja uvijek dobijem minimalno 3 slike. I cijela beba i samo glavica i iz profila.. svaki put mi snima i 4d i zadnji put sam i tu slikicu dobila, odlično se vidi lice.

18. Prosinac 2016. 09:47

Zaboravih pitat.. sljedeci put idem na anomaly scan, jel znate nesto o tome?

Nepoznato_22
    18. Prosinac 2016. 13:27

Ja nikad nisam bila na 4D, ni na anomaly scan :S niti sam radika ikakve testove nist :S

18. Prosinac 2016. 13:50

Baš čudno.. što ti je onda gin kontrolirao cijelu trudnoću? Bez slike i bez ikakvih testova? :(

DixaPixa
    18. Prosinac 2016. 13:53

Svaki put 4D, joj baš si sretnica. Ja sam bila samo jednom i to kad sam privatno otišla, ali skoro niš nisam kužila, sve mi je izgledalo ko jedan senf. Ali kad sam dobila slikice mogla sam malo razaznat lice, iako mislim da sam prerano otišla, bila sam tad 17 tjedan.
    Nisam bila na anomaliju, ali znam da sve detaljnije pogledaju, svaki organ pregledaju. Nepoznato, pa kako to da ti neda..to su super uspomene. Mislila sam da je slikica tvoje bebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.