Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    19. Prosinac 2016. 13:24

Svoje stvari stavi u nekakvu torbu/ koferčić...a ovo za rodilište,ili stavi na vrh svih stvari,da ti je lakše doči do toga/ ili sestri,a možeš i u neku torbu manju....
    Tako ti i kofer/ torba ide s tobom u box....bar je tako bilo kad sam s L bila!
    Ja sam imala jedan manji koferčić,ove stvari na vrhu...

19. Prosinac 2016. 13:45

Ja ću isto staviti u torbu koju imam doma, malo vecu. Do sad kud god sam isla tako na vikend sve mi je stalo pa zašto ne i ovo.. Necu sada kupovat neke posebne torbe zbog tih par dana, a torbu ionako nitko neće ni gledati 
    Mamika nije obvezno ali se preporucuje jer ti vidi bas sve dal je uredu sa bebom :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

19. Prosinac 2016. 13:48

Ps za ove testove sto si rekla niti ja nisam čula :/

Nepoznato_22
    19. Prosinac 2016. 13:51

Hvala na odgovorima, meni isto tako dr nije spominjala nikakve testove niti sam ih radila te anonaly, triple i sta ti ja znam kakvih testova sve ima :S

• Lotta12
    19. Prosinac 2016. 14:19

Ja nisam bila na tim testovima,samo na anomalyu,a na te testove šalju kako koga....nema veze s godinama....ima cura koje same idu,ima ginek.koji šalju sve trudnice....

Meni će isti mm donijeti stvari za malog...još smišljam šta njemu spremiti
    Jel znate šta o darivanju krvi iz pupkovine?

Nepoznato_22
    19. Prosinac 2016. 14:43

Tak sam i ja mislila da mm donese stvari za maloga u cem ce mali ic kuci :S 
    Nisam ni znala da se to moze :S

• Lotta12
    19. Prosinac 2016. 14:46

A nešto sam načula,malo bi trebala pogledat po netu! Ugl.kad sam bila u bolnici,samnom je bila curka koja je ispunjavala nekakve papire za to,i sestra joj je rekla da ih obavezno mora imati na porodu....
    Ja osobno ne znam nikoga tko je donirao...

19. Prosinac 2016. 14:59

Niti ja nisam čula za to.. bas cu malo pogledati sad na netu sto je to i cemu to..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.