Ja sam mislila iza Tri kralja krenut sa pripremama....al me malo strah da nije to kasno???
Tad bi bili oko 33/34tt
Kad vi planirate krenut sa pripremama?
Meni moji govore da ve ssd pripremim torbu jer nika ne znas kad ce se desit haha al cim prode nova godina, otic cu u dm, iskoristit kupone, kupit sve sta treba ds budem mirna, sad mi je samo u glavi sta trebam kupit, ocu stic, simo tamo :D
Lotta, hvala što si mi pojasnila, iskreno nisam ni znala da su moguće takve stvari pogotovo što mi je prva trudnoca pa znam samo ono što meni kažu na pregledu.
vjerujem da si ti u još većem strahu od toga svega, mislim da meni i kad bi rekli da ne moram više mirovati da od straha bi i dalje bila doma i mirovala. Ali eto kako kažeš ide na bolje i to je najbitnije, još malo i bebica je u naručju:)
Vidim da ste vi već skoro pred porod, a ja tek na pola puta pa već razmišljam jel da polako počnem kupovati da ne moram odjednom kasnije potrošiti brdo novaca, al svi kažu ma stignes još je rano.
Ja valjda od uzbuđenja bi sve kupila odmah.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Meni je bio šok,pogotovo što sam par dana prije bila na pregledu,i sve je bilo super! I što kažeš,pojma nisam ni ja imala da je tako nepto moguće... Al ajd,prolazi sve to,a živce ćemo poslje riješiti...hahaha
Glavno da dani prolaze,i on raste
Ma stigneš sve,ja se uopće ne mogu sjetiti s prvim kad sam to sve počela ..
Nepoznato...meni isto svi kao spremi ti torbu,a ostalo ćemo lako...
Bilo je sve ok na pregledu? Pa jesi to dobila neke simptome onda ili po čemu si primjetila?
Oprosti što malo gnjavim al volim tako znati sta je sve moguće jer eto...nikad ne znaš..
Meni isto kažu stignes,brat kaže oni dvoje djece inače imaju i spremali su i kupovali sve nekih mj dana prije, što je po meni malo pre kasno opet. Kud imaš stomak do zuba, tu još čekaš svaki čas kad će i onda da još idem po trgovinama uhh..
Probudila sam se u noći,kompletno mokra dole,i uplašila se da nije pl.voda...otišla u petrovu na hitnu,nije pl.voda,već vodeni iscijedak...al gospođo,vama se odvojio amnion od koriona??? Mislim,šta???
Pojma nisam imala...ništa me nije bolilo...
Nemoj se zamarati sa stvarima koje se mogu dogoditi,uživaj u trudnoći...sve će biti super
Pa i meni se s L čini da sam tak negdje mjesec,mjesec i pol prije sve pripremila....al tad sam do zadnjeg dana hodala...
I sve me strah kad uđem u dućan,što kažu sve bi pokupovala...hahaha
Mene je prvo pa nista ne znam sta treba, mama mi prica po staromodni sta treba kad je ona zadnji put rodila haha tad nije bilo ni 3d uzva -.- pa jadna nemam blage :( ne znam nis koliko cega sta, pogotovo za bolnicu :S
Nepoznato…kod mene će razlika biti 6,5 god...tako da i ja imam osjećaj ko da mi je prvo,hahaha
Mislim da ne treba pretjerivati,jer brzo to prerastu...
Sjećam se samo da L neke stvari nije stigao ni obući...
Lotta, a znaš i sama kako to ide, želiš da sve bude super a onda te opet sve brine da nije nešto. Ali u pravu si, treba biti pozitivan i misliti na sve lijepo što trudnoća donosi :)
Nepoznato, znam kako ti je, i meni je prvo i također kud ništa ne znam još sam i mlada sama i svi sa svih strana ti govore svako svoju verziju sta treba a sta ne. Uhhh..
Ja bi isto najbolje ušla u trgovinu i kupila sve što vidim haha
Koliko imas godina? I ja sam mlada, kak neki kazu i premlada za dijete -.-' i pretezito sama od pon do sub od 7-5 kad muz radi, dode doma spava, pa nemam nikakve koristi od njega... Saama ja i bebica :) tak se osjecam svaki dan :S
Sortiraj odgovore
Najstariji