Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    01. Prosinac 2016. 11:51

Ja sam preksinoc sanjala nesto strasno, stalno mi je sad to u glavi i sad me tek svega strah! Aj zamislite sanjam kak se muz i ja setamo i dode covjek do mene primi me za ruku da me zaustavi oci mu se onak promjene i kaze rodit cete dijete al mrtvo, i nastavili se dalje šetat i opet mi je covjek dosao al drugi i isto to rekao, i od jucer ujutro meni je stalno to u glavi, place mi se na samu pomisao :( uzas!!!

• Lotta12
    01. Prosinac 2016. 12:23

A vidim i ti si počela horore sanjati....točno znam osjećaj poslje....vidiš šta psiha u komb sa hormonima radi....
    Ma sve će biti ok....da te zdrma,vjerujem ti...
    ja sam sanjala da iz mene sve ispada...ma koma...
    Haha...kažu čari trudnoće

Nepoznato_22
    01. Prosinac 2016. 12:47

Uzas jebeni, prestrasno :((

• nelica_4
    01. Prosinac 2016. 13:34

Cure dal pije koja Heferol?
    Ja pijem tjedan dana i osim zatvora do sada nisam imala nikakve simptome...Zatvor rješavam donaticom,al danas mi je baš slabo i čudno u trbuhu...Kaj da radim??

• nelica_4
    01. Prosinac 2016. 13:34

Cure dal pije koja Heferol?
    Ja pijem tjedan dana i osim zatvora do sada nisam imala nikakve simptome...Zatvor rješavam donaticom,al danas mi je baš slabo i čudno u trbuhu...Kaj da radim??

mamika3
    01. Prosinac 2016. 14:13

A sad malo stvarnosti!Za zaposlene majke..Danas objavili na vijestima ds ce povecati drugi dio porodiljnog sa 2660 na cca 4000 kn!Spominjali su nesto kao konacan datum 1.7.2017!Zivi bili pa vidjeli

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Nepoznato_22
    01. Prosinac 2016. 15:56

Znaci ako sam ja zaposlena a na komplikacijama jel meni ide staz iako na isplatnim listicima 0,00 kn? 
    I koliko cu dobivat porodiljnu naknadu ako sad na komplikacijama dobivam 800 kn? :s

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.