Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Shammy
    30. Studeni 2016. 21:12

Cure, ja uzimam 4 tablete magnezija dnevno jer mi je Dr rekla da je normalno da trudnicama fali magnezij pa od tud krecu bolovi i grcevi..a citala sam da pomaze i kod zgaravice i zatvora, tako da moja preporuka je uz vitamine uzimati i magnezij u bilo kojem obliku (donat mg, sumece tablete ili tablete koje nabavite u ljekarni) 

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 21:33

Ja pijem neki magnezij 20 tableta 60 kn u ljekarni i uopce mi ne pomaze kod zgaravice, imam je svejedno :S

• Lotta12
    01. Prosinac 2016. 08:41

Jutro cure,kako ste?
    Evo uspijela dobiti HZZO tu kod sebe....do 5 u mj se predaje doznaka,a ako se preda poslje,obračun ide slijed mjesec
    Tako kaže teta tamo
    Jeste dobro spavale?

• Lotta12
    01. Prosinac 2016. 10:39

Cijelu noć ringišpil...hahaha,tako je i meni.. Mali je u svojoj sobi,al isto se stalno otkriva,pa je žedan,pa mu se piški ..a kad on spava,onda ja te na wc,te se ne mogu namjestit....
    Ja legnem na leđa...i nakon par min me ulovi kontrakcija,pa se okrenem na bok...ne znam više pronaći položaj

Nepoznato_22
    01. Prosinac 2016. 10:51

Ja lose spavam po noci, al zato kad muz ode na posao zakrmim ko top, eo sad sam se tek probudila :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.