Drage trudnice nije me dugo bilo, ali ne mogu vjerovati sto se sve dogodilo. Ovo je trebalo biti mjesto podrske i pozitivnih osjecaja i onda netko dodje i sve to pokvari svojim lazima. Ne mogu vjerovati da sam plakala zbog Tine i njezine situacije, bilo mi je toliko zao da bi na kraju sve ispalo jedna velika laz. Ne mogu shvatiti kako netko moze izmisliti tako nesto, uzas.
Zao mi je svih vas koje ste izgubile bebice, drzite se i nadam se da ste dobro i da cete uskoro imati bebice u pupi.
Ja sam trenutno 20+1, sa bebicom je sve u redu, ali sam uloziva vrsak prsta. Ginica kaze da se ne brinem da to nije nista strasno, ali cu vjerojatno nakon iduceg pregleda (15.11.) na bolovanje.
Drage cure i buduće mame,
Nazalost nisam ovdje i ne pratim vas, inace sam na temi Tko radi i planira na bebi :).Iskreno, nisam jos sve procitala, ali budem jer ne mogu vjerovati da postoji uopće netko takav !!
Mi cure s te teme smo otvorile grupu na whats upu i prikljucila nam se Tina2901, znaci to je poremecena osoba ! Slala nam je lažne slike s neta, od uzv blizanaca skinute s Ringeraja, lažan test Clear blue s neta, valjda i lažnu sliku svoje navodne kceri Marije.
Lagala o spontanom u 18 tj, pa o datumima kiretaže, pa je zatrudnila valjda jedan dan nakon kiretaže, mislim prestrašno !!!!!!
Ana Nenadić,
Kako siii??? Vidim da si u 20 tjednu vec !!! Jojjjj, kako vrijeme leti...
Maalena88 poslala sam ti zahtjev, pošalji mi privatnu poruku.
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
mono i meni je bas vrijeme proletilo :) dobro se osjecam, mucnine su prestale, smedji iscjedak nemam vec tjednima, ali osjecam stalno pritisak pogotovo poslije posla pa cu vjerojatno na bolovanje za tjedan dana.
kako si ti? kad ocekujemo +?
Ana,
Drago mi je da je sve super. A ti jos uvijek radis?? Ja mislila da odmaras :)
A mi smo od spontanih i svih nalaza na kraju dosli do loše dijagnoze spermiograma...tako da ne znam sto sad s tim :/
Srecom, idem bas kod dr.koja radi na humanoj.pa ce mi ona vise reci, sto dalje sa svim tim
Planiramo, ali nista od plusa za sada :(
bok curke evo ja se registrilala nisam nikada pisala mislim jedanput nemam prijatelja nisam jos sve skuzila i ja sam trudnica za proljetnu bebicu u 19 tj trudnoce danas bila na pregledu i dobit cemo braceka jako ste mi super tu po nekim komentarima i puno mi znaci kada mogu nesto procitat pozitivno .
Sortiraj odgovore
Najstariji