Lijep pozdrav!
Nemojte zamjeriti sto upadam ovako, znam da ovdje nisu oglasi, ali imam Dianatal gel koji sam kupila za sebe, ali sam rodila na carski pa mi nije trebao.
Dianatal gel pomaze laksem prolazu djeteta kroz rodnicu, smanjuje vrijeme izlaska djeteta i pomaze kod ocuvanja medice.
Kutija je neotvarana, imam racun. platila sam ga 730 kn, dat cu ga jeftinije jer ako se odlucim za drugo dijete vjerojatno cu opet morati na carski.
Kontakt 098588389.
Proljetnice moje....sve ste se razbiježale... pratim i dr teme i vidim da je svugdje veselo...Tina,Zvonkica i kako još....svugdje hara....hahaha,nije bolest sve što boli...šta reći
Kako ste mi? Fali mi naše tipkanje
Mi smo ok,i dalje ležimo,brojimo dane,tjedne i nadamo se najboljem....
Javite se...
Pozdrav!! Evo i mi lezimo i odmaramo :) ma koma je sta su sve pobjegle na fejs :(
Nepotnato…pročitala sam...kontrakcije,jel tako? šta dokt kaže? kako ti se često javljaju?
Mi smo i tu negdje..nama danas punih 27 tj
Ma joj, zavisi kako koji dan, nekad imam po par za redom unutar par minuta, a nekad imam jednu u sat vremena, trenutno sam na normabelima, magneziju i mirovanju, ako se ne smiri morat cu u bolnicu :( meni je 26 tj i 5 dana :) blizu smo :D
Sortiraj odgovore
Najstariji